Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yeni Yerler

2 posters
YazarMesaj
Elisha Kelly Evans
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Elisha Kelly Evans

Kadın
Rp Yaşı : Tarafsız
Gerçek İsmi : Zeki|Neşeli

Bilgilerim
Rp Puanı:
Yeni Yerler Imgleft0/0Yeni Yerler Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 19:22

Elisha evde oturup kitap okumaktan çok sıkılmıştı.Biraz çıkıp gezmek istiyordu ama hava da çok soğuktu.Elisha bir süre ikilemde kaldıktan sonra paltosunu ve çantasını aldıktan sonra evden çıkmıştı.Sadece biraz hava alıp dönecekti.

Evden çıkıp kaldırım da yürürken etrafına bakınıyordu.Ağaçlar sonbaharın etkisiyle kahverengi tonlarına bürünmüştü.Elisha’nın en çok zevk aldığı şeylerden biri de kuru yapraklara basmaktı.Yolda yürürken hep yaprakların üstünden geçip çıkardıklara sese gülüyordu.

Nereye gittiğini bilmeden yürürken kendini Godric’s Hallow’da bulunan Parlayan Göl’de bulmuştu.Bu gölü çok severdi.Gölün içindeki taşlar parlar ve etrafa müthiş bir güzellik saçardı.Elisha göle yaklaşarak gölü izlemeye devam etti.O parıltı Elisha’yı kendine çekiyordu.Elisha suya gittikçe yaklaşıyordu.Adeta büyülenmişti.Bu güzelliği seyretmek Elisha için çok güzel bir şeydi.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın
Rp Yaşı : tarafsız
Gerçek İsmi : hırsı,soğuk kanlılığı,

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 19:48

Amy çok sıkılmıştı. Abilerinin hiç biri onla ilgilenmiyorlardı.Çıkıp biraz gezmek istedi.Abisi Luterus ona Salazar's Hallow da gezemiyeceğini söyledi.Onu Godric's Hallow'a bıraktı.Amy'E göre burası zaten daha güzeldi.Hava soğuk olduğu için Amy üşümeye başladı ama bunla ilgilenmiyordu.Esrafdaki evlere ve İnsanlara bakıyordu.Biraz ilerde yaşlı bir büyücü bağarıyordu;

"Ne biçim büyücü bunlar daha bir anahtar büyüsünü bile beceremiyorlar." diyordu.Amy gülümsüyerek Yaşlı büyücüyü bir süre izledi.Sonra biraz daha yürüdü ve kocaman bir gölüm kıyısına geldi.Göle güneşin ışıkları vuruyordu ve hafifce dans ediyorlardı sanki.İlerde Amy yaşlarında bir kız gölü izliyordu.Amy ;

"Tanışırız.Belki Hogwartsda da görüşürüz
" Düşüncesi ile kızın yanına gitti. Kıza gülümsiyerek;

"Selam,Ben Amy.Bu yıl Hogwarts'a başlıyorum.Slytherin'im.Ya sen kimsin?" diye sordu.
Elisha Kelly Evans
Elisha Kelly Evans

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 19:58

Elisha hayran hayran gölü izlerken yanına birisi gelmişti.Elisha’nın yaşlarında bir kızdı.Elisha’ya;
“Selam,Ben Amy.Bu yıl Hogwarts'a başlıyorum.Slytherin'im.Ya sen kimsin?" diye sormuştu.Elisha cübbesine iyice sarılarak;
“Ben Elisha Kelly.Ravenclaw’danım.”
Dedi ve gülümsedi.Cana yakın bir kıza benziyordu ve galiba biraz da konuşkandı.Elisha gülümseyerek
“Demek Slytherin’lisin.” Dedi ve gölü izlemeye devam etti.Kız hiç Slytherin’li birine benzemiyordu doğrusu.Gayet cana yakındı.Elisha içinden; “Slytherin’li olmasına rağmen fazla iyi.”Dedi ve gülümsedi kendi kendine.
Sonra kıza dönerek;
“Ee sen napıyorsun burada?”
diye sordu.Büyük ihtimalle o da Elisha gibi sıkıntıdan dışarı çıkmış olmalıydı.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 20:11

Amy kızın cüppesindeki Ravenclaw işaretini daha yeni farketmişti.Ama bir anda bunun önemli olmadığının en azından bir arkadaş bulduğu için mutlu olduğunun farkına vardı.Kız konuşmaya başladı;

“Ben Elisha Kelly.Ravenclaw’danım.”

Elisha gülümsedi.Sonra merakla ekledi;

“Demek Slytherin’lisin.”

Amy içinden;

"Ne var yane syltherin'de ki insanlar konuşamaz mı? Sanki bizim ağzımız yokmuş gibi davranmaktan vaz geçin artık." diye geçirdi.Kız göle döndü.Bir süre ikiside gölü izledi.Sonra Elisha dayanamıyarak konuştu;

“Ee sen napıyorsun burada?”

Amy hemen cevap verdi.Aslında farkında olmadan göle kaptırmış konuşuyordu;

"Ben mi? Canım çok sıkıldı.Abimlerinde işi vardı.Beni burada biraz dolaşmama için getirdiler. Artık eve nasıl dönceğim bana kalmış. Gölü gördüm. Daha önce bu göle hiç gelmemiştim.Cidden çok güzelmiş" Amy konuşurken bir anda gölden bir balık çıkıp geri girdi.Amy hemen elini balığın çıktığı yere uzatarak ve yüzüne kocaman bir tebessüm yerleştirerek;

"Bak orda bir balık ver.Daha demik yüzeye çıktı." dedi.Sonra kıza döndü ;

"Sence burada balık tutmaya izin veriyolarmıdır?" diye sordu
Elisha Kelly Evans
Elisha Kelly Evans

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 12:33

Amy'de kendini göle kaptırmış bir şekilde;
"Ben mi? Canım çok sıkıldı.Abimlerinde işi vardı.Beni burada biraz dolaşmama için getirdiler. Artık eve nasıl dönceğim bana kalmış. Gölü gördüm. Daha önce bu göle hiç gelmemiştim.Cidden çok güzelmiş"
Elisha gülümseyerek;
"Evet öyledir."dedi ve bir balık gölde su üstüne çıkıp sonra tekrar suyun derinliklerine girdi.Amy;
"Bak orda bir balık ver.Daha demin yüzeye çıktı."
dedi.Elisha gülümseyerek Amy'ye baktı.Elisha buraya bir kaç defa daha geldiği için bu balıkları önceden de görmüştü.Taşların parlaması balıkların pullarının da parlamasına neden oluyordu.Ve bu da müthiş bir manzaraya dönüşüyordu.
Amy merakla;
"Sence burada balık tutmaya izin veriyorlar mıdır?"dedi.Elisha birazdüşündükten sonra;
"Sanmıyorum.Gölün güzelliğini bozmamak için vermiyorlardır sanırım." dedi ve gülümsedi.
Bir kaç dakika sonra;
"Balık tutmayı sever misin?" diye sordu.Elisha sevdiği için kızın cevabını merakla bekliyordu.Belki bir gün beraber gidebilirlerdi.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 12:51

Elisha Amy'nin sorusuna biraz düşündükten sonra cevap verdi;

"Sanmıyorum.Gölün güzelliğini bozmamak için vermiyorlardır sanırım." gülümsedi.Amy'de ona gülümsedi.Yeni bir arkadaş tanıdığına çok sevindi.Tam bunu Elisha'a söylicekken Elisha soru sordu;

"Balık tutmayı sever misin?" Amy bir süre düşündü.Çünkü aslında severdi ama burda tutmalarına izin verilmediğinden Elisha'nın sevmediği sandı. Genede;

"Çok severim.Hatta çoğu zaman balık tutmaya giderim.Ama artık pek balık tutcak yer kalmadı." diye cevapladı.Amy acaba Elisha kızıp gidicekmi diye düşünüyordu.Ama dayanamıyarak Elisha'a bakıp;

"Peki sen sever misin?" diye sordu.Elisha bir süre düşündü.Bu sürede gölden çeşitli parıltıları izledi Amy.Arada gölden balık çıkıyor ve geri giriyorlardı.Sanki oyun oynuyorlardı.Artık hava iyice souğumaya başlamıştı.Amy'de baya üşümeye başladı.Acaba gitsem mi diye düşünüyordu.Ama Elisha'ı bırakmak istemiyordu.Hem ona daha yeni soru sormuştu.Eğer giderse çok kaba davranmış olucaktı.Bu da Amy'e hiç yakışmazdı.
Elisha Kelly Evans
Elisha Kelly Evans

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 14:12

Amy;
"Çok severim.Hatta çoğu zaman balık tutmaya giderim.Ama artık pek balık tutcak yer kalmadı."
Evet Amy haklıydı.Fazla yer kalmamıştı.Bundan Elisha'da çok yakınıyordu ama elinden bir şey gelmiyordu.Amy;
"Peki sen sever misin?" diye sormuştu.Elisha gülümseyerek;
"Severim ama dediğin gibi fazla yer kalmadı ve yakında okulda başlıyor." dedi ve dalgın bir şekilde göle bakmaya devam etti.Göldeki taşların parıltısını seyrediyordu.Hava gititkçe soğumaya başlamıştı.Eva cübbesine daha fazla sarılarak Amy'ye baktı ve;
"Hava soğumaya başladı.İstersen yürüyelim.daha az üşürüz." dedi ve gülümsedi.Gölden uzaklaşmaya hiç niyeti yoktu.Tekrar eve gidip kendini içeri kapamak istemiyordu.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 14:21

Amy göle bakarken Elisha cevap verdi;

"Severim ama dediğin gibi fazla yer kalmadı ve yakında okulda başlıyor." Amy artık bariz bir şekilde üşüyordu.Elishada üşümeye başlamıştı anlaşılan.Çünkü cüppesine sarılarak;

"Hava soğumaya başladı.İstersen yürüyelim.daha az üşürüz." dedi.Amy bu fikre hayır diyemezdi.Hemen kabul etti.Gölün kenarında yürümeye başladılar.Her attıkları adımda gölün rengi değişiyordu.Yeşilden sarıya,sarıdan turuncuya.Bu çok güzel bir manzaraydı.Amy konu bulmak istiyordu.Çünkü Elisha'ı daha fazla tanımak ve Hogwarts'da arkadaş olmak istiyordu.Ama hangi konuyu açacağını bilmiyordu.Oda biraz saçmalamaya başladı;

"Aslında buraya gelmicektim.Yane geldim ama... Ben şey yapcaktım... "
Bir süre böyle saçmaladıktan sonra bunu anlıyarak;

"Neyse... Bence baya saçmaladım.Senin bildiğin bir konu varmı.Çünkü benim beynim durdu.Soğuktan olmalı "
dedi.Dilini çıkardı ve yavaşça gülümsedi.Elisha'a bakıyordu.Ondan konuşucak konu bekliyordu.Ama içinden;

"Aptal kız niye böyle saçmalıyorsunki sanki.Hep böyle yapıyorsun." diye kendine kızıyordu.
Elisha Kelly Evans
Elisha Kelly Evans

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 14:37

Amy ile Elis göl kenarında öylece dolaşıyorlardı.İkiside übbesine iyice sarılmıştı.Üşüdükleri her halleirnden bellliydi ama ikisi de oradan ayrılmamk için inat ediyorlardı.Amy;
"Aslında buraya gelmicektim.Yane geldim ama... Ben şey yapcaktım... "
Elis bir şey anlamamış gibi suratına baktıktan sonra;
"Neyse... Bence baya saçmaladım.Senin bildiğin bir konu varmı.Çünkü benim beynim durdu.Soğuktan olmalı "
Elisha bu söze gülerek;
"Evet soğuk." dedi ve bir süre duraksayıp;
"Balık tutmaktan başka bir hobin var mı?" diye sordu.Sohbet açmak istiyordu.Sohbeti biraz saçma bir soruyla açmak istemişti ama aklına bir şey gelmemişti.Belki de bu sözden sonra yeni konular açılabilir diye sormuştu.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 14:48

Elisha Amy'nin bu sözüne gülerek;

"Evet soğuk" diye cevap verdi.Sonra oda tıpkı Amy gibi konu bulamadığından;

"Balık tutmaktan başka bir hobin var mı?" diye sordu.Amy aslında bir konunun açılmasına sevindi.Ama ne diğeceğini bilemiyordu.Başka ne hobisi vardı.Sonunda karar verdi;

"Quidditch" dedi.Biraz Elisha'ı süzdü ve devam etti;

"Aslında ben bir kaç kere oynadım.Ama hep kovalıyıcıydım.Arayıcı olmak istiyorum.Yani küçük bir yapımda var.Umarım Hogwarts'da arayıcı olarak takıma girebilirim."
dedi.Cüppesine artık gerçekten sinmişti.Hava git gide soğumaya ve kararmaya başlamıştı.Amy daha eve dönecekti.Yoluda çok uzundu.Gerçi nasıl gideceğinide tam bilmiyordu.Kendi kendine;

"Heralde Hızır Otobüsü çağarırım." diye düşündü.Elisha'a dönerek;

" Sen Quidditch'i sever misin?" diye sordu.
Elisha Kelly Evans
Elisha Kelly Evans

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 14:59

Amy kısa bir süre düşündükten sonra;
"Quidditch" dedi.Elisha bu ruma sevinir gibi ona baktı.Elisha'da Quidditch'i çok severdi.Amy Elisha'yı süzdükten sonra;
"Aslında ben bir kaç kere oynadım.Ama hep kovalıyıcıydım.Arayıcı olmak istiyorum.Yani küçük bir yapımda var.Umarım Hogwarts'da arayıcı olarak takıma girebilirim."
dedi.Ve kısa bir saüre düşünüp;
" Sen Quidditch'i sever misin?" diye sordu.Elisha bu soruyu bekliyordu.Amy'yi hiç bekletmeden sevap vermişti.
"Evet Quidditch'e bayılırım." dedi ve bir süre duraksayıp;
"Desene Quidditch'te rakip olucaz." dedi ve güldü.Quidditch'ten konu açılması iyi olmuştu.Bu konuyu her zaman sevmişti Elisha.Annesi bazen Quidditch'ten çok söz ettiği için onza kızmışlığı bile vardı.Elisha gülümseyerek;
"Quidditch'i sevmene çok sevindim.Bazen tek Quidditch seven benmiyim diye düşündüğüm bile oluyordu." dedi ve güldü.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 15:06

Elisha Amy'nin sorusuna hemen;

"Evet Quidditch'e bayılırım." diye cevap verdi.Amy bu durumdan çok hoşnut kaldı.İyi bir konu bulmuştu anlaşılan çünkü Elisha bir anda konuşmaya başlamıştı;

"Desene Quidditch'te rakip olucaz." gülümsedi ve devam etti;

"Quidditch'i sevmene çok sevindim.Bazen tek Quidditch seven benmiyim diye düşündüğüm bile oluyordu."
Amy buna çok şaşırdı.Çünkü Amy'nin başka arkadaşlarıda Quidditch'e bayılırdı.Bunun için Elisha'a ;

"O zaman sen doğru kişilerle tanışmamışsın."
Dedi.Dil çıkarttı ve devam etti;

"Benim çoğu arkadaşım bayılır.Hatta biz bir aralar hafta sonları toplanıp boş bir arazide Quidditch oynarız.Belki bir gün sende gelmek istersin."
dedi ve Elisha'a soran gözlerle baktı.
Elisha Kelly Evans
Elisha Kelly Evans

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 15:14

Amy Elisha'nın sözüne şaşırmış gibi;
"O zaman sen doğru kişilerle tanışmamışsın." deyip dil çıkarmıştı.Elisha Amy'ye güldü ve Amy konuşmaya devam ett;
Benim çoğu arkadaşım bayılır.Hatta biz bir aralar hafta sonları toplanıp boş bir arazide Quidditch oynarız.Belki bir gün sende gelmek istersin." dedi ve Elisha'ya soran gözlerle bakmaya başladı.Elisha bir süre düşündükten sonra;
"Neden olmasın.Eğlenceli olur." dedi ve Amy'yi taklit eder gibi ona dil çıkarıp koşmaya başladı.Biraz fazla üşümüştü.Bu yüzden koşarak ısınmayı tercih etmişti.Koşarken arkasını dönüp Amy'ye koş der gibi işaret yaptı.Amy'nin öylece kalmasını istemezdi.Biraz koşmak ikisinide ısıtacaktı.Belki ondan sonra da eve dönerlerdi.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 15:27

Elisha bir anda koşmaya başladı.Amy ne olduğunu şaşırdı sonra gülümsiyerek oda koştu.Uzun süre koştular.Gölü bir kez turladılar gerçekten göle koşarken bakmak çok güzeldi.Amy koşarken bir yandanda;

"Harikaaaaaaaaaaa..... " giye bağrıyordu.Göle baktı çok güzeldi göl.Hava kararmak üzereydi.Güneş batıyordu.Güneşin göle yansıttığı ışıklar Amy için paha biçilmez bir hazineydiler o an.Çünkü Amy daha önce bu kadar güzel bir manzara görmemişti.Manzara sanki taploda gibiydi.Ama hareket eden bir tablo.Büyük yeşil ağaçlar, kocaman bir göl ve göle yansıyan o güzel ışıklar.Martılar güneş ışıklarının arasında o günkü son yemeklerini yakalamak için göle bir dalıp bir çıkıyolardı.O kadife gibi beyaz tüyleri ıslanıyordu.Sonra kanatlarını kocaman açarak sanki gök yüzünün hakimiymiş gibi uçuyordu.Göldeki balıklar martılardan kaçmal için hızla yüzüyorlardı.Göl yavaş yavaş güneşe veda ediyordu sanki.Bu günün son ışıklarıydı artık.Güneş bir anda yeşil ışıklar halinde yansımaya başladı göle.Göl tek başına ayı kucaklıyordu güneşe elveda derken.

Amy o güzel matılar gibi olmak istedi bir an.Kollarını iki yana açtı koşarken.Gözlerini hafifce kıstı ve göle atladı.Su buz gibiydi.Ama buna değdiğini düşünüyordu Amy.Çünkü o an hayatının en güzel anlarından biriydi.Elisha'a bağırdı;

"Her Elisha sende gelsene su soğuk ama harika.Bence gelmelisin.Bak etrafımda balıklar yüzüyo.Hadi ama sende gel."
Elisha Kelly Evans
Elisha Kelly Evans

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 15:40

Amy ve Elisha koşarken Amy; "Harikaaaa." diye bağırıyordu.Gerçekten çok güzeldi.gölün etrafında ilerleidçe göl farklı bir renk alıyor ve balıkların pullarıda o renklere uygun bir şekilde parlıyordu.Elisha göle bakarak koşuyordu.Önüne bir şey çıksa direk çarpıcaktı ama buna hiç aldırmadan koşuyordu.
Güneşte giderek batmaya başlamış.Güneşin kırmızılaşmasıyla göl değişik bir renk haline girmişti.Çok değişik ve güzel bir renk.Martılar balıkları avlamaya çalıyor,balıklar da son süratlariyle martılardna kaçıyordu.Elisha bunlara gülerek baktı ve Amy kendini birdne göle attı.Elisha'ya bağırıyordu;
"Hey Elisha sende gelsene su soğuk ama harika.Bence gelmelisin.Bak etrafımda balıklar yüzüyo.Hadi ama sende gel."
Elisha Amy'ye güldü ve cübbesini ve ayakkabılarını çıkardı ve Amy'ye;
"Geliyorum." deyip kendini göl attı.Evet göl biraz soğuktu ama biraz durduktan sonra vücudu bu ısıya alışmıştı.
Balıklar yanlarından geçiyor ve sanki onları taklit ediyorlardı.Gölün içinden taşları izlemek daha bi güzeldi.Elisha gülümseyerek;
"Çok çılgınsın." dedi ve sinsice gülümsedi Amy'ye.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 15:52

Elisha'da kendini göle attı.Bir süre yüzdüler sonra Elisha Amy'e bakarak;

"Çok çılgınsın" dedi. Amy göz kırptı;

"Bu benim doğal halim.Bence alış yoksa çok çekersin. Ben hiç durmam yerimde" dedi.Göle daldı.Suyun altında gölde yaşıyan canlılar çok güzel görünüyorlardı.Balıklarla beraber yüzdü.Balıklar sanki onla yarışıyorlardı.Göl suyu çok sakin ve neşe vericiydi.Balıklar dışında büyülü hayvanlarda vardı gölde.Ama onlar sadece Amy'i izlemekle ilgilendiler.Amy'De onları izlemeye başladı.Bir süre sadece bakıştılar.Sonra büyülü yaratıklardan biri Amy'nin yanına yaklaştı.Amy elini oynatınca.Korkarak geri kaçtı.

Amy yukarıya baktı.Yukarda Elisha görülüyordu.Bir şaka yapmaya karar vererek Elisha'nın altına yüzdü.Yavaşça Elisha'nın altından suyun üstüne doğru çıkmaya başladı.Bir anda suyun üstüne çıktı.Ama Amy'nin omuzlarında da Elisha vardı.Korkuyla Amy'nin omzundan tutmuş bir şekilde gülüyordu.Amy de gülmeye başladı.Sonra bağırarak;

"Ne dersin seni suya atıyım mı?" dedi.Dilini çıkardı.Elisha'nın cevabını beklemeden onu suya bıraktı ve kendide suya geri daldı.Gene o güzel manzarayı gördü.Yosunlar, balıklar, büyülü canlılar uyum içinde yaşıyorlardı.Amy onlara bakrak insanların neden uyum içinde yaşamadığını düşündü.Sonra gözüne Elisha takıldı.O suyun üstüne çıkmıştı.Amy'de çıkdı.Gülerek;

"Eeee... Tekrar atmamı ister misin?" dedi.Dilini çıkararak göz kırptı.
Elisha Kelly Evans
Elisha Kelly Evans

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 16:20

Amy göz kırparak;
"Bu benim doğal halim.Bence alış yoksa çok çekersin. Ben hiç durmam yerimde" dedi ve göle daldı.Elisha suyun üstünde gölün içindeki yaratıkları izliyordu.Hepsi uyum içinde yüzüyor ve güzel bir görüntü oluşturuyorlardı.
Bazı balıklar gruplar halinde bazıları da tek gidiyordu.
Elisha yanından geçen balığın okşarmış gibi pullarına dokundu.alığın sanki hoşuna gitmişti.Elisha'nın ellerinde dansçı gibi kayarak geçmişti.
Elisha etrafı izlerken birden altından birsi onu kaldırmıştı.bu Amy'ydi.Elisha'nın altına dalark onu omuzlarına almıştı.Elisha gülerek Amy'nin omuzlarından tutyordu.Amy bağırarak;
"Ne dersin seni suya atıyım mı?" demişti ve Elisha daha cevap bile vermeden gölün içine atmıştı.Elisha atmasını etkisiyle dibe girip tekrar yüzeye çıkmıştı.
Amy gülerek;
"Eeee... Tekrar atmamı ister misin?" dedi ve tekrar dilini çıkarıp güldü.Elisha gülerek;
"Yok sağol.Almayayım." dedi ve güldü Amy arkasını döndükten sonra;
"Görürsün sen." dedi kısık bir sesle ve Amy'ye yaklaşıp üstüne atladı.Amy ve Elisha direk gölün içine doğru girdiler.Elisha gülerek suyun üstüne çıktı ve Amy'ye "Nasılmış?" dedi.Elisha bu kızla iyi anlaşacağa benziyordu.Gülerek Amy'ye bakmaya devam etti.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 16:39

Elisha gülerek;

"Yok sağol.Almayayım." dedi.Amy içinden bunun imtikamı kötü olcak diye geçiriyordu ve olduda.Amy biraz daha yüzmek için arkasını döndü.Elisha üstüne atladı birlikte gölün derinliklerine battılar.Amy gülerek geri çıktı.Elisha'da çıkmıştı.Elisha gülerek;

"Nasılmış?" dedi.Amy;

"Bunun intikamı daha ağır olurdu sanmıştım." dedi ve göz kırparak devam etti;

"Bence sorun yok. Eeee... hadi çıkalım artık geç oldu. Ayrıca biraz daha kalırsak buz tutucaz.Çözülme büyüsü bile bize işlemicek."
diyerek güldü.Yüzerek dışarı çıktı.son bir kez etrafa baktı.Cüppesini ve ayakkabılarını giydi.Saçlarını sıkarak suyu döktü.Elisha'a baktı;

"Ben gidiyorum.Sende çık artık.Yoksa seni burda yerler.Seni sevdim kaybetmek istemem." dedi ve arkasını dönüp uzaklaştı.
Elisha Kelly Evans
Elisha Kelly Evans

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Yeni Yerler Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Yerler   Yeni Yerler EmptyPtsi 11 Ağus. 2008, 16:47

Amy;
"Bunun intikamı daha ağır olurdu sanmıştım." dedi ve göz kırparak devam etti;
"Bence sorun yok. Eeee... hadi çıkalım artık geç oldu. Ayrıca biraz daha kalırsak buz tutucaz.Çözülme büyüsü bile bize işlemicek." dedi ve yüzerek gölden çıktı.Elbiselerini giymeye başlamıştı.Elisha gölün içinde ona bakıyordu.
Amy giyindikten sonra saçlarını sıkıp;
"Ben gidiyorum.Sende çık artık.Yoksa seni burda yerler.Seni sevdim kaybetmek istemem."
dedi ve uzaklaşmaya başladı.Elisha bu sözünden sonra yüzerek karaya çıktı ve Amy'nin arkasından bakmaya başladı.Kendinin duyabileceği bir sesle;
"Garip bir kız ama eğlenceli." dedi ve elbiselerini giyerek o da evine doğru yürümeye başladı.Eve gidince annesinden güzel bir aza işitecekti.Her yeri ıslanmış,elbiseleri berabt olmuştu.
Elisha gülüsmeyerek yürümeeye devam etti.

Yeni Yerler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Biri