Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Suya Atılan Taşlar

3 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~
Gerçek İsmi : Ece
Ruh Hali : Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 Heyup71gt6
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 Imgleft100/100Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı:

Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 19:14

Jessica'nın sorusuna Matt şöyle cevap vermişti :

"Başına buyruk Slyterinli bir arkadaşım var,onunla hep muggle gibi davranıp mugglelarla gezerdik ama bu bir muggle ürünü değil..."

dedi. Eğlenceli bir arkadaşı olmalıydı.
Sonra biraz da Mil'le aralarında konuştular. Matt, ellerini ensesinde birleştirdi ve gökyüzüne baktı. Müzik güzeldi. Hava çok güzeldi. Çok sıcak ya da soğuk değildi. Akşamüstü olmuştu ve artık üstlerindeki bulutlar pembeleşmişti. Çok etkileyici ve huzur vericiydi.
Miley gözlerini kapamıştı uykuya dalmış bile olabilirdi. Jessica kulaklık denen şeyi kulağından çıkardı. Çimenlerin üstüne oturdu ve mavi kaprisinin uçlarını dizinin biraz üstüne çıkardı. Sonra ayağa kalktı ve yaklaşık iki adım atmıştı ki, gölün ucuna gelmişti. Ayağını yavaşça suyun içine soktu sonra gülümsedi ve diğerini yanına koydu.
Başını gökyüzüne çevirdi ve gözlerini kapadı. Yüzünde bir gülümseme vardı. Biraz sonra Matt' e döndü.

'' Su çok güzel, bence gelmelisin'' dedi ve gülümseyerek ona baktı...
Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Rp Partneri : Platonik:P
Rp Yaşı : 11
Gerçek İsmi : Selün:F
Ruh Hali : Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 Dansrr61ul2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 Imgleft100/100Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 19:23

Bulutlara şekiller uyduruyordu bir yandan da okul zamanının nasıl geçeceğini...

Slyterinliler özellikle Rawenclawlılar ile dalga geçerdi.Muhtemelen şakalarından birine denk gelecekti.Liz bile kurtaramazdı onu bundan...

Gözlerini kapayıp düşünmeye devam ederken yanındaki hareketliliği farketti. Ayaklanan Miley değildi,kız huzurlu bir uykuya dalmış olmalıydı,yine de Matt emin olamadı. Yattığı yerden doğrulup hareketliliğin sebebine baktı.

Jess suyun yanından kendisine seslendi

'' Su çok güzel, bence gelmelisin''

"Pek suyu seven tiplerden değilimdir..."dedi Matt.

"Ayrıca gölde canavar varmış diye duydum"

Tabii ki de bu saçmalığa inanmıyordu komik geliyordu hatta bunlar ona...

Yarım bir gülümseme ile suya baktı.

http://www.noxrpg.bigforumpro.com
Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 19:38

Matt kafasını kaldırıp ona bakmıştı. İyice uyuşmuş gibi görünüyordu. Cevap verdi :

"Pek suyu seven tiplerden değilimdir..." dedi. Sonrada ekledi :

"Ayrıca gölde canavar varmış diye duydum"
dedi. Jessica bunu düşünürken, Matt'in yüzüne baktı. Güldü gülecek bir hali vardı. Jessica :

'' Hey, sen kiminle dalga geçiyorsun ?''
dedi ve çok çevik bir hareketle eğilip Matt'e su sıçrattı. Matt'in suratı ıslanmıştı. Göle de çok yakındı zaten. Jessica kahkahalar atıyordu. Matt şok içinde gibi görünüyordu. Jessica devam etti :

'' Nooldu? Suyu sevmeyen arkadaşım bakıyorum da yüzüne...'' hala gülüyordu.
Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 19:43

'' Hey, sen kiminle dalga geçiyorsun ?''

Bunu der demez ender kahkahalarından birini attı. Jessicanın bir anda suratına sıçrattığı suyu beklemediğinden şok oldu.

Şimdi gülen Jessicaydı

'' Nooldu? Suyu sevmeyen arkadaşım bakıyorum da yüzüne...''

"Ben gidiyorum..." diye ayağa kalkıp bir anda kızı suya itti.

Hafif bir şaşkınlık çığlığı attı Jess,bütünüyle suya düşmüştü.

Kıyıdan kıza bakıp gülmeye başladı

Evet,o alışılmış Rawenclawlılardan değildi işte...
Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 20:22

Jessica hala Matt'in haline gülüyordu. Matt yavaşça ayağa kalktı ve :

"Ben gidiyorum..."
dedi Jessica bozuldu mu acaba diye düşünürken aniden onu suya attı. Jessica beklemediği için bir çığlık attı. Tamamen suya batmıştı. İnanamıyordu şaşırıp kalmıştı. Matt hemen kıyıdaydı ve ona bakarak kahkaha atıyordu ilk defa. Jessica düşününce ne kadar komik olduklarını farketti. O suyun içindeydi ve Matt'de su içindeydi. Nasıl olsa Jessica zaten tamamen ıslanmıştı bundan sonra suya düşmekten korkmazdı. Gülerek Matt'in yanına gidiyordu

'' Pes ediyorum tamam''
dedi. Kıyıya çıktı ve ayakkabılarını almak için gidiyor gibiydi. Arkasını döndü ve Matt'in üstüne atlamıştı adeta. Jessica'dan daha uzundu, Jessica'nın onu itmesi imkansızdı. Ama bu sayede hem o suyun içindeydi hemde Jessica.

'' İşte intikam !!!'' diye bağırdı gülerek.
Adaliné Rachael Black
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Adaliné Rachael Black

Kadın
Rp Partneri : sana ne*
Rp Yaşı : tarafsız^^
Gerçek İsmi : Saçları. Güneşte parlarlar çünkü. Ayrıca Adely olarak popüler.*-*
Ruh Hali : Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 Yuppirt81gm2

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 20:32

Miley müzik dinlerken uyuya kalmıştı.O uyuken neler olfuğundan haberi yoktu.Sonra başaında bağırmalar çığlıklar duydu ve birden gözünü açtı .Jess ve Matt uyun içindeydiler ve baştan aşağı ıslanmıştılar.Sonra kulaklığı çıkardı.Ne güzel rüyasında puding yiyordu;onu uyandırmasalare olmaz mıydı sanki?Hemen olduğu yerde doğruldu ayağa kalkıp onlara bktı bebek gibiydiler biribirlerini ıslatmışlardı.
"Hey siz niye beni uyandırdınız ki ?Ayy ne oldu size çocuk gibisiniz bribirinizi mi ıslanttınız"dedi ve hemen onların yanına suyun içine girdi ve oda onların yanına gitti.Ve
"Bensiz birbirinizi ıslatırsınız ha "dedi ve birden kimsenin hiç beklenmediği bir durumfda MatT suya itti.Sonra Jess'e yaklaştı ve ona Milden kaçıryordu ona da çerme taktı ikisde kendilerini suyun içinde buldular sonra Mil gölden çıktı ve çimenlerin üstüne oturup onları gülerek izlemeye başladı.
Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 20:40

'' Pes ediyorum tamam'' dedi Jess gülerek.

Yanındaki ayakkabılara geldiğini görünce sabitledi ayaklarını.Suya çekmeye çalışabilirdi.

Bir anda kızın üstüne atlamasıyla ürktü.Bunu beklemiyordu!

Jess intikam diye bağırıp gülerken arkadan Mill'in sesini duyup başını çevirdi.

"Bensiz birbirinizi ıslatırsınız ha?!" Kız üstüne yürüyüp suyun dibindeki Matti göle itti.Matt bunu da beklemediğinden(Yani Mill'den beklemediğinden) suda buldu kendini.

Baştan aşağı sırılsıklamdı

"Bzzzzz...." Dişlerini takırdatıp titremeye başladı

"Üşüüüdüüüm..." Kızlar da sdaydı,gülüşüp duruyorlardı.Matt kafasını ıslak bir köpek gibi sallayıp titreye titreye çimlere oturdu.

Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 20:50

Jess, Matt'le beraber suyun içindeydi. Bugüne kadar hiç yapmadığı şeyleri yapmıştı. Normalde böyle değildi. Ya da şimdiye kadar fırsatı olmamıştı. Suyun içinde gülüyorlardı ki Miley'in sesini duydular :

"Bensiz birbirinizi ıslatırsınız ha?!"
diyordu. Onlara doğru geldi ve Matt'i itti. Jess daha anlayamadan onu da itmişti. Sonra kendi de suyun içine girmişti. Gülüşüyorlardı.

Matt bir süre sonra sudan çıktı ve çok titriyordu. Arkasından Jessica'da çıktı dizlerinin üstündeydi ve kıyıya oturdu.
Asasını aldı ve Matt'in hemen yanındaki çimenliği nişan alıp asasını kaldırdı

'' İncendio ''

dedi kararlı bir şekilde. Orada bir ateş yanmıştı. Matt artık rahat edebilirdi. Asasını cebine koydu ve ateşin yanına gidip oturdu.
Adaliné Rachael Black
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Adaliné Rachael Black

Kadın
Rp Partneri : sana ne*
Rp Yaşı : tarafsız^^
Gerçek İsmi : Saçları. Güneşte parlarlar çünkü. Ayrıca Adely olarak popüler.*-*
Ruh Hali : Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 Yuppirt81gm2

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 20:57

Bir süre sonra mat sudan çıkmıştı tir tir titreyerek belliki böle bir davranışı Mill den beklemiyordu ama Mill in aklına yapacak birşey gelmemişti daha eski yazılar dersine girecekti ama ıslanmıştı kuruması gerkirdi üstünün başının obunları düşünrken Jess de sudan çıkıp asasıyla bir ateş yaratmıştı bunu gören mill de hiç vakit kaybetmeden yanlarına gitti.O da çok üşümüştü.Uyumadan önce çıkardığı hırkasını giydi ve ateşin yanında ses çıkarmadan oturmaya başladı sonra yaakkbıları giydi saçını topladı ve

"Ben artık gitsem iyi olacak dedim ya eski yazılar dersim var birazdan üstümü değişitrip cüppemi falan giyerim derse girerseniz ve ya almışsanız görüşürüz "
dedi ve biraz daa ateşin aynıda bekleyip sonra çantasını aldı;onlara el sallyarak uzaklaştı.
Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 21:08

'' İncendio '' diye mırıldandı Jess.

"Saol.."dedi titrerken,ateşe yaklaştı biraz daha...

Ayakkabılarını çıkarmamıştı,suya girmeyecekti çünkü.Şimdi ayağındaki spor ayakkabilar da ıslanmıştı.Çıkarıp içindeki suyu boşalttı.

Mill hırkasını giyip

"Ben artık gitsem iyi olacak dedim ya eski yazılar dersim var birazdan üstümü değişitrip cüppemi falan giyerim derse girerseniz ve ya da almışsanız görüşürüz "

"Görüşürüz Rachel" dedi saçlarını karıştırırken. Ağzından Rachel ismi çıkmıştı ama planladığı birşey değildi

"Yani Miley..."dedi kız el sallayıp uzaklaşırken

Sadece saçları ıslaktı şimdi. Ateşin yanında fazla kalmaktan yanakları kızarmıştı.Ipodunu yerden alıp Jessicaya uzattı.
Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 21:27

Jessica ateşi yaktığında Matt :
"Saol.." dedi. Mill artık toparlanıyordu. Hırkasını giydi ve :

"Ben artık gitsem iyi olacak dedim ya eski yazılar dersim var birazdan üstümü değişitrip cüppemi falan giyerim derse girerseniz ve ya da almışsanız görüşürüz " dedi. Görüşürüz dediler ve Miley el sallayarak şatoya doğru gitti. Şimdi ikiside kurumuşlardı. Matt Ipodunu yerden aldı Jess'e uzattı.
'' Sen ne dinlemek istiyorsan o olsun. '' dedi Jessica. Yine yalnız kalmışlardı.
Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 21:34

'' Sen ne dinlemek istiyorsan o olsun. ''

Matt dinlemek istediği şarkıyı düşündü bir an

"Hımm,o zaman içinden love story'i geçir,çalmaya başlayacaktır."

Şarkı çalmaya başladığında memnuniyetle gülümsedi.

Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 21:53

Şarkı çalmaya başlamıştı. Matt gülümsedi. Jessica'nın içini merak yiyip bitiriyordu. Miley gelmeden önce ona ne düşündüğünü söylemek üzereydi. Dayanamayıp sordu :

'' Miley gelmeden önce bana ne düşündüğünü söyleyecektin.''
dedi ve merakla bekledi.

'' Tabii, istemiyorsan anlatmayabilirsin.'' dedi. Ateşe bakıyordu.
Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 22:01

'' Miley gelmeden önce bana ne düşündüğünü söyleyecektin.''

"Ben...ailemi düşünüyordum..."dedi gözü ateşe dalıp.

"Annemi düşünüyordum ben 8 yaşındayken ölmüştü,öldürülmüştü aslında,gözümün önünde..."
Gözünü alevden ayırmadan hızlı bir şekilde söylüyordu düşündüklerini..Böylece daha az acı veriyordu.

Daha fazla konuşmak istemedi,yanındaki dal parçasını aleve daldırıp yanışını izlemeye başladı.
Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 22:07

Jessica'ya cevap verdi Matt.
"Ben...ailemi düşünüyordum... Annemi düşünüyordum ben 8 yaşındayken ölmüştü,öldürülmüştü aslında,gözümün önünde..." dedi Jessica sorduğuna ğişman olmuştu. Çok acı veriyor olmalıydı. Matt'e bakarak :
'' Ben...Özür dilerim. '' dedi Jessica. Büyük ihtimalle annesi seherbazdı ve bir ölümyiyen onu öldürmüştü. Genelde böyle olurdu.
Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Suya Atılan Taşlar   Suya Atılan Taşlar - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 22:16

'' Ben...Özür dilerim. ''

"Neden ki?" dedi ateşe bakmaya devam edip

"Onu sen öldürmediğine göre özür dilemen gerekmez..." dedi soğuk bir ses tonuyla

Derin bir nefes alıp omuzlarını düşürdü.Kabalaşıyordu,kabalaşmamalıydı.

"Neyse,boşver önemli değil..."diye mırıldanıp.
Geç olmuştu,hava kararmaya başlamıştı.Ipodunu cebe atıp ayaklandı

"Seninle vakit geçirmek güzeldi Jess.Şimdi gitmem gerek,görüşürüz" dedi çantasına koluna asarken.
Bir süre arkasına bakıp yürüdü,ardından koşarak uzaklaştı.

Suya Atılan Taşlar
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-