Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kütüphanede Bir Akşamüstü

5 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Adaliné Rachael Black
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Adaliné Rachael Black

Kadın
Rp Partneri : sana ne*
Rp Yaşı : tarafsız^^
Gerçek İsmi : Saçları. Güneşte parlarlar çünkü. Ayrıca Adely olarak popüler.*-*
Ruh Hali : Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 Yuppirt81gm2

Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kütüphanede Bir Akşamüstü   Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 EmptyCuma 05 Eyl. 2008, 20:24

Miley bir saattir aradığı kitabı bulmuştu işte bazı eski alfabeler ve alfabedeki harfler vadı kitapta .Kitabı eline aldı çok ağır gelmişti ve çok pisti ve tozluydu yılladır kimse ellemişe benziordu.Miley cübbesinin cebinden asasını çıkardı ve "akla pakla" dedi fısıltıyla kimsenin onu böğürürken görmesini istemezdi kahverengi düz saçlarını arkaya attı.Ve masalarına doğru kitabın sayfalarını karıştırarak az kalsın biriyle çarpışacaktı ki kitapta kafasını karıştıran bir şey gördü ve durdu .Durmasaydı bugün ikinci çarpışması olacağından çarpacağı kıza önüne gelen bir uğursuzluk büyüsü yapabilirdi buda olay çıkarırdı.Neyseki kıız ucuz atlattı Mileyin gazabından da kurtuldu.Masaya doğru iyice yaklaştı ve sandalyesini çekerek oturdu.Oradakilere bakmadan

"İşte istediğim kitabı buldum ben siz ne yaptınız "dedi ve başını kaldırdı orada oturmuş yabancı birini gördü şaşkınlıkla bakarak bu kim bakışıyla Matt'e baktı
.
Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Rp Partneri : Platonik:P
Rp Yaşı : 11
Gerçek İsmi : Selün:F
Ruh Hali : Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 Dansrr61ul2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 Imgleft100/100Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Kütüphanede Bir Akşamüstü   Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 EmptyCuma 05 Eyl. 2008, 23:55

"Merhaba ben Kate acaba yanınıza oturabilir miyim?"

Matt yanlarına gelen yabancı kızı süzdü.Cüppesinden Rawenclawlı olduğu belliydi.
Olabildiğince sevecen gözüküp

Tabii,buyur... dedi davetkar bir sesle.Kate kendilerini süzerken

"Ben Matt..." dedi o sırada Miley yanlarında belirdi ve sandalyeye yerleşti

İşte istediğim kitabı buldum ben siz ne yaptınız Miley yanındaki kıza sonra da kendisine baktı.
Açıklama ihtiyacıyla elini başına götürüp gülümsedi

"Miley bu Kate,Kate bu Miley..."
http://www.noxrpg.bigforumpro.com
Kristina Sweetcat
Kristina Sweetcat

Kadın
Rp Partneri : Aran[m]ıyor
Rp Yaşı : henüz belli değil xD
Gerçek İsmi : I am CraZy
Ruh Hali : Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 Friendssx91pb8

MesajKonu: Geri: Kütüphanede Bir Akşamüstü   Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 EmptyC.tesi 06 Eyl. 2008, 14:00

Kate gülümseyerek cevap beklerken Hufflepuff'lı kız yanlarına gelmiş sandalyeye oturmuştu bile.

"Miley bu Kate,Kate bu Miley..."

"Memnun oldum..."dedi o da bir sandalyeye kurulurken.

Kütüphane neredeyse boş sayılırdı ki onlardan başka kimse yok gibiydi.Kate bir yandan acaba yanlış bir zamanda gelip gelemediğini düşünüyordu ki Mileyt ve diğer kız sanki birşey olmuşçasına Kate'ye bakıyordu.
Kate Miley'e döndü.

"Ne araştırıyorsun?"dedi sevecenlikle belki de araştırdıkları konu aynı olabilirdi.
Adaliné Rachael Black
Adaliné Rachael Black

Kadın
Rp Partneri : sana ne*
Rp Yaşı : tarafsız^^
Gerçek İsmi : Saçları. Güneşte parlarlar çünkü. Ayrıca Adely olarak popüler.*-*
Ruh Hali : Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 Yuppirt81gm2

MesajKonu: Geri: Kütüphanede Bir Akşamüstü   Kütüphanede Bir Akşamüstü - Sayfa 2 EmptyPaz 14 Eyl. 2008, 20:21

"Miley bu Kate,Kate bu Miley..."dedi Matt ona bakıp açıklamak istercesine masumca gülerek Miley de Şaşkınlıkla kıza döndü bu kız mavi gözlü ,siyah ve kahverengi ortası beline dalga dalga uzanan saçlı ve gözlerinin üstüne düşen kakullere sahip yaşıtları gibi görünümlü belki biraz daha uzun ve birazcık daha şişman olan ama bu ona gayet yakışan biriydi .Bir süre sonra kız ona bakıp gülerek:

"Memnun oldum..."dedi.Mileyde hemen düşüncelerinden biran sıyrılmaya çalışarak.

"Bende memnum oldum."dedi.Ve Kıza bir kaç saniyeliğine gülerek kitabına eğildi hemen tekrardan bir süre sonra bir ses duydu kulağınının yakınlarından bir yerden.

"Ne araştırıyorsun?"bir an anlayamadı ne dendiğini ve kimin dediğini ve sonra kafasına dank edip bozuntuya vermeden kafasını şip şak kaldırdı ve cevap verdi:

"Şşeey ben mi?"etrafına baktı kimse bir şey söylemiyordu ve araştırmıyorduda demek ki kendine demişti Kate denen kız hemde sevimli olmaya çalışarak söylüyordu.Buna karşılık belliki pek rol yapamamıştı ama bu önemli değil Miley için "Haaa ben ben EsKi Yazılardan bir ödev vermişti Profesör Black Eski Yazılarla ilgili araştırma ona bakıyordum " dedi sandalyesinde doğrulup oda sevimli görünmeye çalışarak gülümsedi zaten hep güleredi bunedenle arkadaşları ona smiley demeye başlamışlardı son zmanlarda ama sadace bir kaç kişi böyle hitap ediyordu ona pek yaygın deildi ve fazlada kimse bilmiyordu bu lakabı...

Kütüphanede Bir Akşamüstü
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-