Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Beklenen Mektup

YazarMesaj
Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Rp Partneri : Platonik:P
Rp Yaşı : 11
Gerçek İsmi : Selün:F
Ruh Hali : Beklenen Mektup Dansrr61ul2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Beklenen Mektup Imgleft100/100Beklenen Mektup Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı:

Beklenen Mektup Empty
MesajKonu: Beklenen Mektup   Beklenen Mektup EmptyPerş. 04 Eyl. 2008, 23:13

Matt baykuşunun gelip gelmediğini kontrol etmek için baykuşhanenin merdivenlerinden çıkıp pencere kenarına geçti.Akşam esintiliydi,rüzgar saçını karıştırıyordu.

Amy'le karşılaştığı akşamı düşündü.Baykuşuyla konuşuyordu onu gördüğünde...Sunny miydi Sundy miydi neydi kuşun adı.
O gün ilgisini çeken kuş değildi,adını hatırlamamsı normaldi.Yine de Amy'i öpmesi için çok yardımcı olmuştu.

Matt Jacob'ın orada parlayan turuncu gözlerle kendisine baktığını görünce heyecanlandı.Babası cevap yollamış olmalıydı!

Baykuşun yanına koşup aceleyle ayağına atıldı.Jacob bu davranışından rahatsız olduğunu belirtmek için ciyaklayıp yüksek bir yere uçtu.

"Salak kuş gel şuraya!" diye bağırdı.Bacağına bağlı notu farkedince daha da heyecanlandı.Kuşu elinden kaçırmanın üzüntüsüyle çevresinde bir tur attı.

Amy'nin söylediği şey geldi aklına.Bazı kuşlar asildir...
Belki de kuşun kendisine davranılmasını istediği şekilde davranırsa...

"Jacob kadim dostum..."dedi selam vererek.
Bunu yaparken kendini çok aptal hissediyordu

"Mektubu alabilir miyim?"
Yaklaşıp konması için kolunu uzattı.Baykuş saf saf baktıktan sonra çıktığı yerden Matt'in koluna sıçradı.Neşeli neşeli ötüp kafasına çıktı.

Alması gereken bir mektup olmasa Matt kuşa hakaret edip kafasından inmesini sağlardı.
Yavaşça ellerini kuşun ayağına götürüp kırmızı kurdeleyi çözdü.Parşömeni aldığında tepesindeki kuşa gülümsedi

"Sağol Jacob.."

Bir an iyi anlaşabileceklerini düşündü.
Sonra kuş omzuna zıpladı ve kafasını gagaladı.Yeniden saçlarını çekip viyakladı ve yüksek bir yere tünedi.

Matt kuşun üstünden kalkmasını fırsat bilip heyecanla cam kenarına tünedi.
Elindeki parşömeni açıp sabırsızlıkla okumaya başladı.3 senedir babasından haber gelmemişti

...Sevgili Matt
diye başladı mektup.Ama sonradan okudukları canını sıktı.

Ben amcan,James...
Babandan haber beklediğini biliyorum ama durumu son zamanlarda iyi değil.Muggleların "zatüre" dediği hastalığa yakalanmış...Şu an onun yanındayım,Cambridge'de...Durumu daha iyi,geldiğim halinden beri iyileşti.Aklının burada kalmasını istemiyorum,lütfen kafanı gün içinde bunlara yormamaya çalış...

Babasından mektup alamamıştı,üstüne üstlük durumunun kötü olduğunu öğrendi.Omuzlarını düşürdü ve amcasının mektubunu okumaya devam etti

Onun dışında iyiyiz.Babana senden bahsettim,nasıl büyüyüp serpildiğinden...Oğluyla gurur duyuyor.Seni görmek istediğini söyleyip duruyor.Ben her zamanki gibi salaş hayatıma geri döndüm.Sen varken daha derli topluymuş hayatım.
Neyse duygusallığı hiçbir zaman becerememişimdir,kendine iyi bak!
Amcan James...

Matt çantasından mürekkebini ve Eski yazıtlar dersinden aldığı fazla parşömeni çıkarıp orada ay ışığında cevap ayzdı

James amca,
Babamın durumunun iyi olmasını ümit ediyorum.Sen de kendine iyi bak.
Ben burada iyiyim,ufaklığı da buldum.Slytherinde olduğu için ortalık karıştı,biliyorsundur...
Neyse çevre güzel dersler güzel..İyiyim ben,sen kendine dikkat et...
Matt...

Yazdıkalrına yeniden göz atıp bir şey ekledi

Not: Jacob çok sorun çıkarıyor,ona uysallığı öğret de gönder,olur mu?

Gülüp parşömenin kurumasını bekledi.
Demek babası iyi değildi.Yine de amcasının onunla ilgilenmesine sevindi.
Uzun süredir görüşmemiş olmalıydılar.

Jacob'ı yarım saat kovalayıp yakaladıktan sonra parmaklarından açılan yeni yaralara rağmen mektubu ayağına bağlayıp kuşu yolladı.

Güneş doğmak üzereydi,gökyüzü hafif hafif kızıllaşmaya başlamıştı.
Matt kendisinden uzakta olanlardan haber almış olmanın sevinciyle baykuşhaneden ayrıldı.
http://www.noxrpg.bigforumpro.com

Beklenen Mektup
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mektup ve Gizemli Biri