| Mektup ve Gizemli Biri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Narcissa Naomi Malfoy Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : Yok :( Rp Yaşı : ÖlüM YiYeN Gerçek İsmi : İnce Zekası ve SaF GüZeLLiĞi
| Konu: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 15:55 | |
| Naomi Üç Süpürge ye doğru gidiyordu. Aslında sürekli gittiği yer Domuz Kafası olurdu ama burası daha normaldi. Domuz Kafası ndaki sinsi barmen bütün konuşmaları dinliyordu. Muhtemelen kardeşine yazacağı mektuba da göz gezdirirdi.
Şu anda kimliğinin açığa çıkmaması çok önemliydi ama kardeşini çok merak ediyordu. Neden Domuz Kafası gibi bir yere gidip kendisi hakkında bilgi almaya çalışmıştı. Yanındaki kız da karanlık tarafa özeniyordu. Jess'in zor durumda bırakıldığından korkuyordu. Ailesi ona baskı yapmaktan hiç vazgeçmeyecek gibiydi.
Kapıdan içeri girdi. Gündüz vaktiydi zaten, burada fazla kişinin olacağını sanmıyordu. Cam kenarındaki masalardan birine geçti. Kendine bir tane Kaymak Birası söyledi. Gelmesini beklerken bir yandan da lakap bulmalıydı kendine.
Acaba Jess lakabı ne olursa yazan kişinin Naomi olduğunu anlardı? Zihnini zorluyordu Naomi'nin ne yeteneğivardı? Çataldil... Evet, ama bundan nasıl bir isim oluşturabilirdi? Dirseğini masaya yasladı ve iyice düşüncelere daldı. | |
|
| |
Thomas J. Strong Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 23/09/08 Rp Partneri : ~Araniyi~ Rp Yaşı : öy Gerçek İsmi : Gözleri
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 16:31 | |
| Thomas bakanlıktaki doğun toplantılardan , karmaşadan sonra kafasını dinlemek istiyordu ve Hogsmeade köyünde boş boş dolaşıyordu.. Her zamanki gibi sokaklarda binlerce insan vardı.. İğne atsan yere değil birinin kafasına düşecek gibiydi kalabalık.. Eee herkez herkez Hogwartsın yeni dönemine hazırlanıyordu.. Thomas bunları düşünürkende dükkanlara bakıyor , kafasını dinleye bileceği boş bir yer arıyordu.. Boş boş gezinirken üç süpürgede 2 kişi olduğunu gördü ve içeriye girdi.. Gözü yalnız başına oturan güzel bir bayana ilişti.. Kadına yaklaşıp
-Oturabilirmiyim
Dedi sandalyeyi göztererek | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : Yok :( Rp Yaşı : ÖlüM YiYeN Gerçek İsmi : İnce Zekası ve SaF GüZeLLiĞi
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 16:44 | |
| Naomi düşüncelerine öyle damıştı ki yanından ona seslenen genç adamın sesini sanki çok öteden duyuyor gibiydi. Bir an durdu ve kendine geldi adam :
Oturabilirmiyim
dedi. Adamın yüzüne baktı ve bir an duraksadı. Gerçekten çok yakışıklı görünüyordu. Naomi gülümseyerek :
''Tabii. Sizi bakanlıkta görmüş olabilir miyim?
dedi. Ona bakıyordu. Sesi bir yerden hatırlıyor gibiydi. Ama yüzüne bakmamış olmalıydı yoksa unutamazdı. Yanına aldığı kü çük çantanın içinde parşömen kağıdı ve tüy kalem vardı. Mektup işini akşama bırakabilirdi. Aklına uygun bir takma isim de gelmemişti zaten. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 23/09/08 Rp Partneri : ~Araniyi~ Rp Yaşı : öy Gerçek İsmi : Gözleri
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 17:02 | |
| Thomas sorusunu sorduktan sonra kadın bir kaç dakika bekledi ve Thomasa yüzünü dündü ve sorusuna cevap verdi..
-Tabii. Sizi bakanlıkta görmüş olabilir miyim?
Dedikten sonra Thomas sandalyeye oturdu ve düşünmeye başladı.. Aslında kadın Thomas'a tanıdık geliyordu.. Thomas bir düşündü ve kısık bir sesle
-Tabi ya.. Ben sizi nerede gördüğümü hatırladım.. Hani göl kıyısında olan karanlık işaretten sonra tüm baknlık çalışanlarının katıldığı toplantıda işte orada.. Ve birde
Dedi ve fısıldayarak
-Göl kıyısında olan karanlık işaretten sonra baknlıktaki tüm ölüm yiyenlerin sorguya alındığı odada | |
|
| |
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 17:11 | |
| Naomi adamın cevabını bekliyordu. Düşünüyor gibi gözüküyordu. Cevap verdi :
Tabi ya.. Ben sizi nerede gördüğümü hatırladım.. Hani göl kıyısında olan karanlık işaretten sonra tüm baknlık çalışanlarının katıldığı toplantıda işte orada.. Ve birde
dedi. Şimdi duraklamıştı. Naomi merakla bekledi. Adama doğru eğildi.
Göl kıyısında olan karanlık işaretten sonra baknlıktaki tüm ölüm yiyenlerin sorguya alındığı odada
dedi fısıltıyla. Evet, olabilirdi çünkü Naomi adamın sesini bir yerden hatırlıyordu. Söylediklerini onaylarcasına kafasını salladı.
'' Tanışmamıştık sanırım... Ben Naomi. Esrar Dairesinde çalışıyorum.''
dedi ve anlamlı anlamlı gülümsedi ve elini adama doğru uzattı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 17:20 | |
| Thomas'ın cevabına kafasını sallayan kadın kendini tanıtmak için konuşmaya başladı..
-Tanışmamıştık sanırım... Ben Naomi. Esrar Dairesinde çalışıyorum.
Dedikten sonra Thomas memnun oldum dercesine bir gülümsedi ve gür bir sesle
-Ben Thomas.. Uluslar Arası Sihirsel İşbiliği Dairesinde çalışıyorum.. Ayrıca sen bana
Dedi , nefes alıp yutkunduktan sonra devam etti
-Thomas değilde Tom diye bilirsin.. Arkadaşlar ve sevdiklerim hep bana Tom der. Sende Tom de. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 19:37 | |
| Ben Thomas.. Uluslar Arası Sihirsel İşbiliği Dairesinde çalışıyorum.. Ayrıca sen bana
dedi. Biraz durdu ve yutkunduktan sonra :
Thomas değilde Tom diye bilirsin.. Arkadaşlar ve sevdiklerim hep bana Tom der. Sende Tom de.
dedi. Naomi istemsiz bir şekilde gülümsedi. Çok cana yakın biriydi. İkisi de şimdi susmuşlardı. Naomi konuşmaya başladı :
'' Nasıl istersen, Tom. Buraya ne için geldin?''
dedi. Belki de öylesine oturmaya gelmişti. Yine de konuşmak için bir fırsattı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 19:43 | |
| Thomas'ın cevabına karşın Narcissa istemsiz bir gülümsemeye
-Nasıl istersen, Tom. Buraya ne için geldin?..
Dedikten sonra Tom güzelce gülümsedi ve gür bir sesle
-Buraya bakanlığın yoğun ve gürültülü karmaşasına ara vermek için gelmiştim..
Dedi , nefes alıp yutkunduktan sonra devam etti
-Peki ya siz? Siz neden buraya geldiniz?.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 19:52 | |
| -Buraya bakanlığın yoğun ve gürültülü karmaşasına ara vermek için gelmiştim..
Tom gülümsedi ve devam etti :
Peki ya siz? Siz neden buraya geldiniz?..
dedi. Naomi genelde ciddi biriydi ve laubalilikten hiç hoşlanmazdı. Ama arkadaşları arasında böyle değildi ve sizli konuşmaları sevmezdi. Bunu dile getirmeye karar verdi.
'' Arkadaş olduğumuza göre ve ileride daha çok görüşeceğimize göre siz yerine sen demeni tercih ederim Tom.''
dedi ona bakarak. O da bir ölümyiyen olduğuna göre sık görüşeekleri kesindi.
'' Soruna gelince... Kardeşime bir mektup göndermem gerekiyor. Ama biliyorsun şu aralar kimlik açısından işler çok karışık.''
dedi anlamlı anlamlı bakarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 20:05 | |
| Thomas'ın cevabına karşın Narcissa şunları dedi
-Arkadaş olduğumuza göre ve ileride daha çok görüşeceğimize göre siz yerine sen demeni tercih ederim Tom...
Dedikten sonra Tom tamam dercesine kafasını salladı ve Narcissa devam etti
- Soruna gelince... Kardeşime bir mektup göndermem gerekiyor. Ama biliyorsun şu aralar kimlik açısından işler çok karışık...
Dedi , anlamlı bakışlarla.. Tom nefes alıp yutkunduktan sonra Sözlerine başladı..
-Rumuz bulmayı denedinizmi.. Pardon... Denedini??.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 20:10 | |
| -Rumuz bulmayı denedinizmi.. Pardon... Denedini??..
dedi Tom. Naomi hemen cevap verdi :
'' Evet, sen gelmeden önce de bunu düşünüyordum aslında. Ama birşey bulamadım. Bir fikrin var mı? Yardım edersen bana büyük bir iyilik yaparsın.''
dedi Naomi. Tom'un yüzüne beklenti içerisinde baktı. Yavaşça pelerinini çıkarıp yanındaki sandalyelerden birine koydu. Büyük ihtimalle Tom, Naomi'nin yeteneklerini ya da kardeşiyle aralarında kullandıkları bir isim var mı? Onu soracaktı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 20:17 | |
| Tom'un cevabına karşın Narcissa şunları dedi
-Evet, sen gelmeden önce de bunu düşünüyordum aslında. Ama birşey bulamadım. Bir fikrin var mı? Yardım edersen bana büyük bir iyilik yaparsın..
Dedikten sonra Tom bilmemki dercesine kafasını salladı ve aklına bir soru geldi ve sözlerine devam etti Tom.
-Kardeşinle aranızda kullandığınız bir isim var mı?..
Dedi , merak içnde.. Tom nefes alıp yutkunduktan sonra Sözlerine başladı..
-Yada rumuz gibi birşey.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mektup ve Gizemli Biri Paz 28 Eyl. 2008, 20:31 | |
| Kardeşinle aranızda kullandığınız bir isim var mı?.. -Yada rumuz gibi birşey..
dedi Tom. Yoktu eğer varsa da şimdi aklına gelmiyordu. Biraz durdu ve Tom'a cevap verdi :
'' Hayır,yok ama ikimizin bir kedisi var. Şimdi Hogwarts'ta onunla birlikte. Onun ismini söylersem benim olduğumu anlayabilir. Şimdi aklıma geldi, çok sağol.''
dedi yüzünde ışıldayan bir gülümseme vardı.
| |
|
| |
| Mektup ve Gizemli Biri | |
|