| Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz | |
|
+15Elisabeth Rose Weasley Stéfani Joanné Black Leighton M. Black Sténly Jack Langdon Aléxis Melody Black Angelina Marissa Black Hayden H. Black Matt.C.Strong Daniel Jacob Black Roxanne A. Svetlova Jacquelyn E.Black Penelopé M. Lunatic Cecilia Boudlaire Eva Hayley Bell Brian Justin Black 19 posters |
|
Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz | Harika, Geleceği Parlak | | 72% | [ 18 ] | Güzel, Yinede eksikleri var | | 28% | [ 7 ] | Çok Eksiği var | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 25 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 05 Eyl. 2008, 13:07 | |
| Sizce, Eğer eksikleri varsa bu eksikler nelerdir. Lütfen bizile paylaşınız. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 05 Eyl. 2008, 13:59 | |
| Güzel Yinede Eksikleri var örneğin Forum Oyunları yok |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 05 Eyl. 2008, 14:05 | |
| forum oyunlarımız var | |
|
| |
Eva Hayley Bell Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 17/07/08 Rp Partneri : Ronald Weasley Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : İnatçı|Çılgın Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| |
| |
Cecilia Boudlaire Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : Neden Pm atmayı denemezler ki xD Rp Yaşı : 23 Gerçek İsmi : Aymina (Aymishe) Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| |
| |
Penelopé M. Lunatic Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 05/09/08 Rp Partneri : Aranıyor Farzedin ^^ Rp Yaşı : Deat Eathers Gerçek İsmi : Olabildiğince Canlı,atik ^^: Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 05 Eyl. 2008, 15:51 | |
| geleceği parlak.. online kişi sayısı çok az.. Ayrıca Rplerde dahi smileys kullanılıyor | |
|
| |
Jacquelyn E.Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 04/09/08 Rp Yaşı : Ölümobur XD Gerçek İsmi : Garip ve Canlı
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 05 Eyl. 2008, 16:49 | |
| - Penelopé M. Lunatic demiş ki:
- geleceği parlak.. online kişi sayısı çok az.. Ayrıca Rplerde dahi smileys kullanılıyor
evet...!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 05 Eyl. 2008, 17:36 | |
| Doğru online sayımız az bunu önlemee çlaışıyoruz. Bu smileysde bir çözüm bulacağım. | |
|
| |
Roxanne A. Svetlova Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/08 Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Sinsi, kurnaz, acımasız Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Perş. 11 Eyl. 2008, 22:46 | |
| Bence güzel bir site , ancak bir kaç eksiği var gibi. Mesela Avatar & İmza boyutları belli olmalı, yani daha düzenli görünür. Onun dışında çok eksik göremiyorum... | |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Perş. 11 Eyl. 2008, 22:54 | |
| Harika, Geleceği Parlak Ayeıca smiley kullanan kim ya :S Ben lisa'dan başka görmedim öye yapan | |
|
| |
Matt.C.Strong Ravenclaw VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 12 Eyl. 2008, 18:12 | |
| Geleceği parlak hele şimdi daha iyi oldu sitenin teması... (RPlerimde smiley mi kullanıomuşum,hiç farketmedim ) | |
|
| |
Hayden H. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : Milo Delacour Rp Yaşı : Death Of Earters Gerçek İsmi : Ford K Kadar Yavaş Hareket Etmesi xD
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 12 Eyl. 2008, 18:49 | |
| Bence Harika bir site hiç bir eksiği yok adminlere böyle bir site yaptıkları için hem teşşekkür hemde tebrik ediyorum | |
|
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 12 Eyl. 2008, 18:52 | |
| Güzelde ağır.. kaç saattir cvp bekliom | |
|
| |
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 12 Eyl. 2008, 18:53 | |
| akşam olunca bakrlar canm kasma | |
|
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 12 Eyl. 2008, 18:55 | |
| | |
|
| |
Hayden H. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : Milo Delacour Rp Yaşı : Death Of Earters Gerçek İsmi : Ford K Kadar Yavaş Hareket Etmesi xD
| |
| |
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 12 Eyl. 2008, 19:00 | |
| bi adminde grmedi hala of of | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 12 Eyl. 2008, 20:19 | |
| derslerimiz var bunu için bir admin alımları başlattık ancak sitemizi işletebilecek bir kapasitede birisi hayla çıkmadı. Öüzr dilerim geciktiğim için | |
|
| |
Sténly Jack Langdon Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/09/08 Rp Partneri : ~~Elizabeth Stéf E. Widmore~~ Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Zeki,Kurnaz,Çevik Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz C.tesi 20 Eyl. 2008, 19:47 | |
| bence gayet güsel yani tek eksiği bir kaç rp yani birilerinin rp yapması lazım gerek... | |
|
| |
Leighton M. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : Yaramı deşme naağğnn :D Rp Yaşı : Dark Side Gerçek İsmi : Chatlaq Ruh Hali :
| |
| |
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 03 Ekim 2008, 09:17 | |
| Harika Geleceği Parlak...! böle iyi adminler olduktan sonra(kendim için bhsetmiyorm (= | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 03 Ekim 2008, 12:49 | |
| - C.Jack Sparrow demiş ki:
- bence gayet güsel yani tek eksiği bir kaç rp yani birilerinin rp yapması lazım gerek...
rp yapması gerekenleri söylermisin | |
|
| |
Besi Alban Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 06/10/08 Rp Yaşı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Gerçek İsmi : Hırslı,Soğuk kanlı,Aşırı Cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Ptsi 06 Ekim 2008, 18:57 | |
| bence çok güzel bir forum sitesi daha yeniyim görücez bakalım ama rpg nedir çözemedim?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 10 Ekim 2008, 14:16 | |
| Dur, dur sen rpg nedir bilmiyorsun sanırım. Kısaca özetleyim. RPG açılımı Role-Play Game. Yani Canlandırma oyunu. Bir karakter seçeceksin ve o karakteri yöneteçeksin. Arkadaşlar sana öğetirler. Bu arada hepinizi çok özledim. Hepsinizden özür diliyorum. Siteye giremedim. İlgilenemedim. Ders rpgsi yapamadım. Ger.ekten çok utanıyorum. Herkezi öpüyorum. mucx | |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 10 Ekim 2008, 15:16 | |
| Efsane döndü vouuv ÖZlemişim beh kanka! Bu kadar uzatma bir dahkine arayı BU arada bu anket fazla eskimedi mi beh xD | |
|
| |
| Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz | |
|