Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Cuma 10 Ekim 2008, 15:39 | |
| Bence de kujum yah nerelerdeydin öslemişim vala xD | |
|
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
| |
James H.Strong Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz C.tesi 18 Ekim 2008, 23:54 | |
| Tam bu süper daha ne yapacaklar ki derken yine süper oldu,tebrik ederim... | |
|
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Paz 19 Ekim 2008, 00:04 | |
| Tam anket eskidi falan fişman diyorum ama gene yeni bir şeyler xD Süper olmuş yah! Eline sağlık Ferdi | |
|
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz C.tesi 25 Ekim 2008, 12:37 | |
| şimdi gördüm ö.d. berker gerşey sizin sayenizde. | |
|
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz Paz 22 Mart 2009, 23:47 | |
| | |
|