| En fıstık hangisi? | |
|
+23Stephanie Ana Black Brian Justin Black Annabella Querittre Besi Alban Leighton M. Black Persiana Drea K. Black A. Regina Blanchett Simone Shayna Simons Thomas J. Strong Stéfani Joanné Black Amy Béll Black Sténly Jack Langdon Iliana Ellen Weasley Sara Zoey Delacour Rosie Jane Weasley Elisabeth Rose Weasley Bonnie Kathleen Weasley Daniel Jacob Black Aléxis Melody Black Matt.C.Strong Lisa Angel Black Angelina Marissa Black Alex Jason Delacour 27 posters |
|
En güzel hangisi? | Ashley Tisdale | | 9% | [ 3 ] | Adriana Lima | | 38% | [ 13 ] | Beyonce | | 0% | [ 0 ] | Evangeline Lily | | 15% | [ 5 ] | Bonnie Wright | | 6% | [ 2 ] | Hillary Duff | | 6% | [ 2 ] | Elisabeth Harnois | | 3% | [ 1 ] | Avril Lavigne | | 23% | [ 8 ] | Aslı Enver | | 0% | [ 0 ] | Vannessa Anne Hudgens | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 34 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alex Jason Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 30/08/08 Rp Yaşı : Z.A.Y. Gerçek İsmi : Cesaret Ruh Hali :
| Konu: En fıstık hangisi? Ptsi 15 Eyl. 2008, 23:07 | |
| yorumunuzuda belirtin bence evangeline lily! | |
|
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Ptsi 15 Eyl. 2008, 23:20 | |
| | |
|
| |
Lisa Angel Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 05/09/08 Rp Partneri : arıyorum arıyorum ah yine bana haram geceler xD Rp Yaşı : Hömmm...daraf değiştirdim^^itirazı olan? Gerçek İsmi : Gencim güzelim seni ezerim xD
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 16 Eyl. 2008, 09:39 | |
| Avril Lavigne'dan ötesi yok! | |
|
| |
Matt.C.Strong Ravenclaw VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 16 Eyl. 2008, 11:46 | |
| Benim istediğim burada yok ama aralarından en iyisi Eva! | |
|
| |
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 16 Eyl. 2008, 12:28 | |
| buradakilerden evangeline ama tabiki ondan gözelleri var ^^ | |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 16 Eyl. 2008, 13:53 | |
| Tabi ki Adriana Lima Ama o gerçekten güzel, dünyadaki en kusursuz ve güzel bayan vücudu onunki seçilmiş (tarihini bilmiyorum bilsem o tarihle ilgili her şeyi bulurdum ) Aşkom benim Adriana'm | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 16 Eyl. 2008, 18:02 | |
| Bence Jessica Alba ama o burda yoq..XD | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 16 Eyl. 2008, 18:48 | |
| aslında emma olsaydı iyi olurdu ama ben daniel(kujuma) katılarak adrina lima | |
|
| |
Rosie Jane Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 100 Kayıt tarihi : 24/08/08 Rp Yaşı : Z.a.y. Gerçek İsmi : Cesaret Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 16 Eyl. 2008, 22:16 | |
| bence seçimler gayet iyi açıkçası bence orda hillary duff ın ve aslı enverin işi ne ??? demek istiyorum yanii bence emma olmamalı çnkü ben onun çok gzl olduguna inanmayanlardanm bonnie farklı ama ne kdr genç olsada ondan süper bi doğal güzellik var ama o emma da yok bence hemde hiç yok. ama hillary ve aslı yakoptum açıkçası gzellik sıralamasında bile yer alamayacak seviyedeler bence | |
|
| |
Sara Zoey Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : adayları görelim önce... Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : Her Zaman Etrafındakilerden Üstündür Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Çarş. 17 Eyl. 2008, 20:03 | |
| hilary'i çok seviorm, çok tatlı bi kız. en iileri bnm ama | |
|
| |
Iliana Ellen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 03/09/08 Rp Partneri : ...Aranıyor... Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Seven olması,Arkadaş canlısı
| |
| |
Sténly Jack Langdon Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/09/08 Rp Partneri : ~~Elizabeth Stéf E. Widmore~~ Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Zeki,Kurnaz,Çevik Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? C.tesi 20 Eyl. 2008, 19:43 | |
| | |
|
| |
Amy Béll Black İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 22/09/08 Rp Yaşı : 23 Gerçek İsmi : Naz. Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 23 Eyl. 2008, 17:34 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 23 Eyl. 2008, 17:58 | |
| Zuha süper ya cidden. Adriana'm gibisi yoktur Sefdim seni kuju, Amy Hem bana oy vermişsin dier ankette hem de en önemlisi Adriana'ma Hakedeni keşfetme konusunda çok harikasın yane Neyse, gene kızcaklar bana | |
|
| |
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 23 Eyl. 2008, 20:05 | |
| Bütün bayanlar güzeldir.. Sdece Kendilerine Bakmayı bilmek gerekir O yüzden Yorumsuz...(= | |
|
| |
Thomas J. Strong Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 23/09/08 Rp Partneri : ~Araniyi~ Rp Yaşı : öy Gerçek İsmi : Gözleri
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 23 Eyl. 2008, 20:26 | |
| - Angelina Marissa Black demiş ki:
- Avril Lavigne
| |
|
| |
Amy Béll Black İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 22/09/08 Rp Yaşı : 23 Gerçek İsmi : Naz. Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Salı 23 Eyl. 2008, 20:30 | |
| | |
|
| |
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
| |
| |
Simone Shayna Simons Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 14/08/08 Rp Yaşı : ^ Death Eathers ^ Gerçek İsmi : ###SiNSiLiGi###
| |
| |
A. Regina Blanchett Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 28/09/08 Rp Partneri : doğaçlama olursa olur xP Rp Yaşı : kararsız... Gerçek İsmi : tanıdıkça anlarsın
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Paz 28 Eyl. 2008, 21:53 | |
| Adriana bence kusursuz güzellerden. Fiziği mükemmel zaten. Yüzüde gayet güzel. Diğerlerine kıyasla çok daha taş bir hatun. | |
|
| |
Persiana Drea K. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 24/09/08 Rp Yaşı : ∂єαтн σƒ єαтєяѕ у Gerçek İsmi : σ вιя çαтℓαq кι ؟ χ∂ Ruh Hali :
| |
| |
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Perş. 02 Ekim 2008, 19:50 | |
| Adriana'm ve ağzı dişi yamuk vamprella (punk çıtırı ) Avril eşit Ama öyle, dişlerinin şekli bir garip, ağız yapısı felan Ama yüzü güzel gibi, yine de bücürük. Birinciliği Adriana'm hakediyor (hmm acaba diğer üyeliklerle oy versem mi ne, çocuklardan 2 oy, Yancy'den ve Neriss'dan 1'er oy, al sana hile ) | |
|
| |
Leighton M. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : Yaramı deşme naağğnn :D Rp Yaşı : Dark Side Gerçek İsmi : Chatlaq Ruh Hali :
| |
| |
Besi Alban Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 06/10/08 Rp Yaşı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Gerçek İsmi : Hırslı,Soğuk kanlı,Aşırı Cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Paz 12 Ekim 2008, 13:11 | |
| | |
|
| |
Annabella Querittre Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 05/10/08 Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Metamorfagus, Çatal Dil, Animagus Ruh Hali :
| Konu: Geri: En fıstık hangisi? Ptsi 13 Ekim 2008, 14:02 | |
| Doğal olarak Adriana Lima... | |
|
| |
| En fıstık hangisi? | |
|