Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Büyük Oturma Odası

4 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Berker
Ruh Hali : Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Hmbl71ki2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Imgleft100/100Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Oturma Odası   Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 EmptyPerş. 02 Ekim 2008, 13:21

Rpout: Alex metamorfmagusumun değiştiğini yazmıştım. Ben artık Matt Dallas'ım Very Happy Editlesen iyi olur Oya kujum Wink Şuanda Emre'nin yetişkin üyeliğinin kılığındayım. Yeni metam Very Happy Bu arada James, senden korkulur ki sözlerde iğneleyici ve belirtici olmamın sebebi yandaşlarımdan bir şey saklamak istemememdir. Hem de biraz adrenalin yükseltelim dedüm Razz Very Happy Oya kujum, editle. Ben Alex değilim artık. Matt'im Very Happy
Bonnie Kathleen Weasley
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Bonnie Kathleen Weasley

Kadın
Rp Partneri : yoq xD
Rp Yaşı : Z.A.Y
Gerçek İsmi : Delü:)
Ruh Hali : Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Friendssx91pb8

Bilgilerim
Rp Puanı:
Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Imgleft0/0Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Büyük Oturma Odası   Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 EmptyPerş. 02 Ekim 2008, 13:29

out:Hayır kujum Matt Alex'in kullandığı ünlü..Yani Matt değil adı Santiago Alex anladın mı ?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Büyük Oturma Odası   Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 EmptyPerş. 02 Ekim 2008, 17:36

Ginny biraz şaşkınlık ve birazda gülümsemeyle Bonny'i dinledi;

"Seni gerizekalı!Hangi alkıl ve mantıkla buraya getirdin bunları!Ya başlarına birşey gelse baskın felen olsa!" dedi. Ginny hemen;

"Sevgili kardeşim meta oslanda olmasanda kulakların hala kızarıyor. Bunu sende farketmişsindir. Eh.. tabi bunuda orada tek farkedicek kişi benle Dany olduğundan senin Bonny olduğunu anlamak hiçte zor değil." dedi ve gülümzedi. Sonra arklıan bebekler geldi. Hemen ekledi;

"Hem ayrıca bebeklerin güvenli olabileceği en emniyetli yerlerden biri burası. Sizin o sevgili yoldaşlık üyelerinizin ve seherbazların tek erişemeyeceği yer. Bunu sende biliyorsundur. "

sonra Bonny'e baktı. Onu gerçekten çok özlemişti. Bebeği Dany'nin diğer eline bırakarak Bonny'e sıkı sıkı sarıldı. Kulağına;

"Seni çok özledim kardeşim." diye fısıldadı. Gülerek geri Dany'den bebeği aldı ve;

"Hadi eve." diyip oradan eve cisimlendi.

Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Imgleft100/100Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Büyük Oturma Odası   Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 EmptyPerş. 02 Ekim 2008, 20:02

Daniel da sessiz bir biçimde sanki laf dalaşına girmiş olan bayanları gülerek izlerken bir anda Ginevra, Kathleen'i de Dan'in kucağına vererek Bonnie'nin boynuna atladı. Danny şaşırmamış bir ifadeyle sarılmalarını izlerken Ginevra bir süre sonra bebeği aldı ve büyük ihtimalle eve cisimlendi.

Danny bir süre sırıttıktan sonra Bonnie'ye dönüp

"Metamorfmagusumu değiştirmemin bir çok sebebi var. Birincisi, herkes artk Alex Jason Delacour'un simasını tanıyor. Çünkü o simayla karanlık işareti bıraktım. İkincisi, tipi hiç hoşuma gitmemişti, sarışınları sevmem ki kendim sarışın olmaktan kaçınırım. Üçüncüs, Santiago Alex bana daha bir karizmatik geldi, hem sarı da değil. Oldukça bebek bir yüzü var. Tam benim simama uygun. İnsanda şüphe uyandırmıyor. Aında Felix'in kılığına girecektim ama Ginevra o zaman bana eşiymişim gibi davranamazdı. Empati kurdum, Ginevra kız kardeşimin kılığında olsa, ona ne kadar yaklaşabilirim ki! Her şeyin sonu benim çıkarlarıma dayanıyor işte ama. Her neyse, metamorfmagus özelliğimi de çıkarlarım için kullanıyorum zaten."

dedi. Sonra aklına bir şey gelmişçesine sıçradı ve

"Ayrıca, bugün bir çatalağız olduğumu öğrendin, ah ne kadar güzel! Bunun yanında bir zihinfendarım ve bildiğin gibi bir zihinbendarım. Saklayacak ne kaldı acaba! "

dedi. Sonra belli belirsiz sırıtaak Bonnie'ye iğnelercesine konuşması yetmezmiş gibi rahatsız edici bir biçimde baktı.
Bonnie Kathleen Weasley
Bonnie Kathleen Weasley

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Imgleft0/0Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Büyük Oturma Odası   Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 EmptyPerş. 02 Ekim 2008, 21:14

Bonny kardeşi ona sarıldığında onu ne kadar özlediğini farketti.Ama ne olursa olsun o bebekleri buraya getirmemesi gereltiğini düşünüyordu.Ki Zay'lar hafife alınacak kişiler değildi...Sadece kimseye hatta bir ölümyiyene bile zarar veremiyecek kadar iyilerdi...Ginny cisimlenip giderken metasının gözlerini dolduğunu ta üyreğine kadar damladığını hissediyordu.Böyle canı yanmış vaziyette kalakalırken Daniel konuşmaya başladı.

"Metamorfmagusumu değiştirmemin bir çok sebebi var. Birincisi, herkes artk Alex Jason Delacour'un simasını tanıyor. Çünkü o simayla karanlık işareti bıraktım. İkincisi, tipi hiç hoşuma gitmemişti, sarışınları sevmem ki kendim sarışın olmaktan kaçınırım. Üçüncüs, Santiago Alex bana daha bir karizmatik geldi, hem sarı da değil. Oldukça bebek bir yüzü var. Tam benim simama uygun. İnsanda şüphe uyandırmıyor. Aında Felix'in kılığına girecektim ama Ginevra o zaman bana eşiymişim gibi davranamazdı. Empati kurdum, Ginevra kız kardeşimin kılığında olsa, ona ne kadar yaklaşabilirim ki! Her şeyin sonu benim çıkarlarıma dayanıyor işte ama. Her neyse, metamorfmagus özelliğimi de çıkarlarım için kullanıyorum zaten."

Oysa Bonny birden karşısında Alex'i görünce kalbinin yerinden çıkacağını hissemişti.Neden bilmiyordu aslında kabullenemeyip bilmek de istemiyordu ama bu aralar aklıda sabit kalan kişilerden biri de Alex'di...Bir an silkelenip aklına Harry geldi...Ve bu düşünceyi kafasından olabildiğince uzak kuytu bir karanlığa doğru hızlıca fırlatmayı çabaladı...Ama ne yapsa Alex'in o masum yüzü zihninden silinmiyordu?Oysa okul yıllarında en çok kavga ettiği kişi değil miydi Alex?Bir an sonra kendine gelince Dan'ın diğer sözcükleri çarptı kulağına...

"Ayrıca, bugün bir çatalağız olduğumu öğrendin, ah ne kadar güzel! Bunun yanında bir zihinfendarım ve bildiğin gibi bir zihinbendarım. Saklayacak ne kaldı acaba! "

"Çok güzel...Sen de benim Metamın kim olduğunu yada neye benzediğini öğrendin süper oldu,ödeşmiş olduk öyle değil mi?Ne zamandan beri çatal ağızdın sen...Biliyor musun?Seni tanıdıklça kendimi daha da çok aptal hissediyorum...Nasıl olurda bunca zaman bu kadar özelliğinin farkına varmamışım!"dedi sinirle ama ona bakınca sankı Alex'e bakıyordu ve anlamadığı bir şekilde içinde birşeyler kıpırdanıp duruyor,yüzü hafif hafif kızarıyordu bu yüzden konuşmanın yarısında kafasını başka yöne çevirmek zorunda kalmıştı.
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Büyük Oturma Odası   Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 EmptyCuma 03 Ekim 2008, 13:51

Dan, Bonnie'ye rahatsız edici bir biçimde bakarken Bonnie

"Çok güzel...Sen de benim Metamın kim olduğunu yada neye benzediğini öğrendin süper oldu,ödeşmiş olduk öyle değil mi?Ne zamandan beri çatal ağızdın sen...Biliyor musun?Seni tanıdıklça kendimi daha da çok aptal hissediyorum...Nasıl olur da bunca zaman bu kadar özelliğinin farkına varmamışım!"

dedi Danny'ye. Danny gülümsemesini yüzüne hızla yayarken

"Aslına bakarsan, çatalağız olduğumu on yedi yaşımdayken öğrendim. Zaten bunu öğrendiğimde ölüm yiyenlerin başına geçme planlarım çoktan zihnimde oluşmuştu. Onların gözünü birkaç özellikle boyayabilirdim, ah pardon! İğrenç bir mahlukat olan Lordlarının sahip olduğu bütün özelliklerle. Fakat gereğinden fazla güçlüymüşüm meğer! Özellikler olmasa bile, onlardan birini çaylak bir gençken bile işkenceyle yerle bir edebiliyordum. Neden yaptığımı hatırlamıyorum ama içimi kendimi kanıtlama arzusu bürümüştü. Eğer lordları olamasaydım, kaçardım. Asla birine taparcasına hizmet etmem çünkü. Şimdi başlarında ben varım. Her şey değişti. Bütün ölüm yiyenlerle dost gibiyiz. Onlara biraz iyiliği öğrettim. Sevgiyi, gerçek sadakati! Güçlerin bir önemi var mı? Yok, o dereyi geçene kadar önemliydi. Her neyse-"

dedi. Sonra masumca gülümseyerek

"Sana değer veriyorum Bonny. Altı yıl boyunca çıktığım kız olduğun için değil, eşimin kız kardeşi olduğun için değil, kardeşim gibi olduğun için. Asla unutamam, annem öldükten bir süre sonra babam da ölünce, daha doğrusu azkabana gitmemek için kendini öz oğlunun gözleri önünde öldürünce, Mrs. Weasley bize annemizmiş gibi davranmıştı. Hele de Mr. Weasley, bizi oğullarından asla ayırmamıştı ve onlarla kardeş gibi büyümemizi sağlamıştı. Ben o zaman da seninle neredeyse iki yıldır sevgiliydim fakat bu kardeş gibi olmamızı engellememişti. Ginevra'yla, seninle ve diğer tüm kardeşlerinizle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. İçlerinde en çok seni severdim tabi. Her şeyimi seninle paylaşırdım. Acımı, sevincimi, utancımı bile ilk seninle paylaşırdım. Senden ne zaman bir şeyler saklamaya başladım, işte o zaman senden, sizden koptum. Gittim ve büyük bir sorun değilmiş gibi ölüm yiyenlere katıldım. Sonra seni ilk kez aldattım Bonnie. İçimdeki suçluluk duygusunu bastıramadım! Seni bir daha görememe korkusu olmasaydı, şimdiye ölmüş olurdum. Evet denedim, kendimi öldürmeyi denedim ama olmadı. Aklıma her seferinde sen geldin. Fakat aklıma gelen sırf sen değildin. Aklıma Ginevra da gelmişti. Belki de en son vedalaşabildiğim kişi olduğu içindi ama farklı şeyler hissediyordum. Onu bulmalıydım ve hislerime anlam kazandırmalıydım. Sonra işte olan oldu, onu buldum ve ikna ettim. Sonra senin dükkanda da karşılaşınca işler karıştı. Devamını sen de biliyorsun."

diye ekledi. Yüzüne, masumiyet gittikçe yer ediyordu. Zaten Metamorfmagusunun aşırı masum bir yüzü vardı. Dan, Bonnie'nin yanaklarının kızarmaya başladığını gördü. Fakat yüzü başka yana çevriliydi. Dan nedenini anlamıştı. Belli ki Alex'e karşı bir şeyler hissediyordu. Dan sırıtmaya devam ederken kendini tutamayıp Bonnie'ye uzun bir süre sonra tekrar sıkıca sarıldı. Onu hiç bu kadar çok özlememişti. Ama artı ona duyduğu sevgi, kardeş, dost sevgisiydi. Onu tıpkı Brian'ı sevdiği gibi seviyordu. Araları ne kadar kötü olsa bile ona verdiği değer bir damla bile eksilmemişti. Dan gitmesi gerektiğini biliyordu fakat Bonnie'yi bırakmak istemiyordu. Yine de Ginevra'nın meraklanacağı fikri de pek iç açıcı sayılmazdı.
Bonnie Kathleen Weasley
Bonnie Kathleen Weasley

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Büyük Oturma Odası   Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 EmptyCuma 03 Ekim 2008, 15:33

Bonny konuşurken Dan gülümseyerek devam etti.

"Aslına bakarsan, çatalağız olduğumu on yedi yaşımdayken öğrendim. Zaten bunu öğrendiğimde ölüm yiyenlerin başına geçme planlarım çoktan zihnimde oluşmuştu. Onların gözünü birkaç özellikle boyayabilirdim, ah pardon! İğrenç bir mahlukat olan Lordlarının sahip olduğu bütün özelliklerle. Fakat gereğinden fazla güçlüymüşüm meğer! Özellikler olmasa bile, onlardan birini çaylak bir gençken bile işkenceyle yerle bir edebiliyordum. Neden yaptığımı hatırlamıyorum ama içimi kendimi kanıtlama arzusu bürümüştü. Eğer lordları olamasaydım, kaçardım. Asla birine taparcasına hizmet etmem çünkü. Şimdi başlarında ben varım. Her şey değişti. Bütün ölüm yiyenlerle dost gibiyiz. Onlara biraz iyiliği öğrettim. Sevgiyi, gerçek sadakati! Güçlerin bir önemi var mı? Yok, o dereyi geçene kadar önemliydi. Her neyse "Sana değer veriyorum Bonny. Altı yıl boyunca çıktığım kız olduğun için değil, eşimin kız kardeşi olduğun için değil, kardeşim gibi olduğun için. Asla unutamam, annem öldükten bir süre sonra babam da ölünce, daha doğrusu azkabana gitmemek için kendini öz oğlunun gözleri önünde öldürünce, Mrs. Weasley bize annemizmiş gibi davranmıştı. Hele de Mr. Weasley, bizi oğullarından asla ayırmamıştı ve onlarla kardeş gibi büyümemizi sağlamıştı. Ben o zaman da seninle neredeyse iki yıldır sevgiliydim fakat bu kardeş gibi olmamızı engellememişti. Ginevra'yla, seninle ve diğer tüm kardeşlerinizle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. İçlerinde en çok seni severdim tabi. Her şeyimi seninle paylaşırdım. Acımı, sevincimi, utancımı bile ilk seninle paylaşırdım. Senden ne zaman bir şeyler saklamaya başladım, işte o zaman senden, sizden koptum. Gittim ve büyük bir sorun değilmiş gibi ölüm yiyenlere katıldım. Sonra seni ilk kez aldattım Bonnie. İçimdeki suçluluk duygusunu bastıramadım! Seni bir daha görememe korkusu olmasaydı, şimdiye ölmüş olurdum. Evet denedim, kendimi öldürmeyi denedim ama olmadı. Aklıma her seferinde sen geldin. Fakat aklıma gelen sırf sen değildin. Aklıma Ginevra da gelmişti. Belki de en son vedalaşabildiğim kişi olduğu içindi ama farklı şeyler hissediyordum. Onu bulmalıydım ve hislerime anlam kazandırmalıydım. Sonra işte olan oldu, onu buldum ve ikna ettim. Sonra senin dükkanda da karşılaşınca işler karıştı. Devamını sen de biliyorsun."

Bonny Daniel'i pür dikkat dinlerken bir yandan da yüzüne bakmamaya özen gösteriyordu.Zaten giriştiği iş başarısızlıkla sonuçlanmış kılık değiştirmeyi bile becerememişti.Bu yüzden konuşurken Ö.y karargahından biraz uzaklaşmışlardı ki Bonny etrafında birkaç tur dönerek kızıl saçlı Weasley'e tekrar döndü.Dan konuşması bitince Bonny'e sarılmıştı.Ama Bonny tedirgin olup kendini ondan çekti çünkü karşısında Alex varmış gibi hissediyordu.

"Özür dilerim...Lütfen bana metanla sarılma olur mu?"dedi tedirginlikle...

"..Ve lütfen bunun nedenini de sorma!"Nedenini sormamalıydı çünkü Bonny kendi bile nedenini bilemiyordu...
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Büyük Oturma Odası   Büyük Oturma Odası - Sayfa 2 EmptyPaz 05 Ekim 2008, 23:12

Bonnie, Dan'i ittikten sonra Dan somurtkan bir biçimde ne olduğunu anlayamamış bir ifadeyle ona baktı. Aslında nedeni açıktı, Bonnie, Danny'den nefret ediyordu. Fakat tam Danny bunu düşünüp somurturken Bonnie

"Özür dilerim...Lütfen bana metanla sarılma olur mu? Ve lütfen bunun nedenini de sorma!"

dedi. Dan birden tatlı bir şekilde gülümsemeye başladı ve

"Seni rahatsız edecek veya kafanı karıştıracak bir şeyi asla sormam merak etme."

dedi. Sonra içinden

"Sormama gerek yok ki! Tahmin etmek çok kolay!"

diye geçirdi. Dan, Santiago'yu tanırdı. Aslında iyi biriydi yani okulyıllarında Bonnie ile pek anlaşamazlardır ama Dan her zaman Santiago'yu sevmişti. Çünkü mantıklı biriydi. Dan en çok onu itme sebeinin kendisinden nefret ediyor olmaması olduğuna seviniyordu.Dan bir süre daha gülümsedikten sonra

"Bonnie seninle kalıp konuşmaya devam etmek için can atıyorum ama gitmem gerek. Fazla bile geciktim, Ginevra meraklanabilir. Hem biliyorsun ki bir haftadır doğum yapması nedeniyle ayrıyız yani görüşemedik. Özledim o kızıl kraliçeyi."

dedi. Bir anda irkilip

"Bu arada, kızımıza Kathleen adını da vereceğim. Kathleen Haylie Molly Black olacak. Kathleen senin, Haylie annemin, Molly de annem kadar çok sevdiğim annenin yani Bayan Weasley'nin adı. Junior Daniel'a da Oliver Jacob Brian isimlerini verelim diyorum. Malum Jacob babamın ve benim, Brian da ikizimin ve Felix'in ikinci adı. Neyse, hadi görüşürüz kızıl prenses!"

dedi ve eski haline dönerek (metamorfmagus halinden) Bonnie'nin yanağına küçük ve masum, dostça bir öpücük kondurarak evine cisimlendi. Ginevra'yla yüzleşmek ve onunla hasret gidermek için can atıyordu. Fakat yüzleşmekten biraz da korkuyordu. Çünkü onu kırabileceğinden korkuyordu. James ve Ginevra olayı henüz kapanmış değildi Dan için. Hem de Ginevra'ya Evy ile arasında geçenlerden artık biraz bahsetmek zorundaydı.

Büyük Oturma Odası
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-