Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ürkütücü Bir Gece

3 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~
Gerçek İsmi : Ece
Ruh Hali : Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 Heyup71gt6
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 Imgleft100/100Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı:

Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Ürkütücü Bir Gece   Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 EmptyÇarş. 01 Ekim 2008, 15:33

Sen Bina Başkanısın...Benimse kaybedecek hiçbirşeyim yok!

dedi gülümseyerek. Sonra da alayla karışık bir gülümsemeyle ekledi :

Senin koruman gereken bir "iyi öğrenci" imajı var...

dedi. Jess kendini tutamadan güldü. Yine de bir daha böyle birşey yapmasını istemiyordu.

İyi atlatmışlardı. Jess hala Hortkulukları arştırmakta kararlıydı. Ama bu kütüphanede değil.

Ben bu konuyu bırakmayacağım. Çok merak ediyorum gerçekten. Ceza aldık daha da kötüsü olabilirdi. Binamızdan puan kırabilirdi. Çok oyalandık neyse iyi geceler...

dedi gülümseyerek.

Matt.C.Strong
Ravenclaw VI. Sınıf
Matt.C.Strong

Erkek
Rp Partneri : Platonik:P
Rp Yaşı : 11
Gerçek İsmi : Selün:F
Ruh Hali : Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 Dansrr61ul2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 Imgleft100/100Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Ürkütücü Bir Gece   Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 EmptyÇarş. 01 Ekim 2008, 15:48

Ben bu konuyu bırakmayacağım. Çok merak ediyorum gerçekten. Ceza aldık daha da kötüsü olabilirdi. Binamızdan puan kırabilirdi. Çok oyalandık neyse iyi geceler...

Jessin hala neden buna taktığını anlamamıştı.Hortkuluklar her neyse,insanlar onların bulunmasını istemiyordu.

Bence dediğim gibi,onlar lanetli bir Roma Ordusu klanı...Ama bilmiyorum,bulunca bana da söyle.. dedi ciddiyetle. Gülümseyip uzaklaşırken Jessicanın ardından seslendi.

İyi geceler Jess...
Karanlık koridorda ilerleyip Rawenclaw Ortak Salonuna doğru yola koyuldu...
http://www.noxrpg.bigforumpro.com
Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~
Gerçek İsmi : Ece
Ruh Hali : Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 Heyup71gt6
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Ürkütücü Bir Gece   Ürkütücü Bir Gece - Sayfa 2 EmptyÇarş. 01 Ekim 2008, 16:22

Bence dediğim gibi,onlar lanetli bir Roma Ordusu klanı...Ama bilmiyorum,bulunca bana da söyle..

dedi. Jess' e seslendi.

İyi geceler Jess...

dedi. Jess şu anda sadece sıcak yatakhaneye gitmek istiyordu. Profesör Weasley'i hayal kırıklığına uğratmıştı zaten. En azından binasından puan kırılmadığı için mutluydu. Pelerini sallayarak 5. kata doğru çıkmaya başladı...
Başka birgün kesinlikle Horkuluğun ne olduğunu bulacaktı. Matt nasıl olur da merak etmezdi anlamıyordu. Şişman hanımın tablosunun önüne geldi ve parolayı söyledi.

Şişman Hanım ona kötü kötü bakıyordu. Bu saatte geldiğine kızmış olmalıydı. Jess zaten yeterince şey yaşamışştı. Sinirle ona baktı.
Şişman Hanım :

Bu saatte nerden geliyorsun sen? Profesörlerin haberi olmadığından eminim.

dedi. Jess'in sinirlerini iyice bozmuştu. Ukala ukala cevap verdi :

Hayır, profesörün haberi var. Ayrıca saat kaçta geleceğimi sana sormayacağım. Şimdi açar mısın?

dedi. Şişman Hanım sinirle kapıyı açtı. Jess karanlık ve sıcak olan ortak salona girdi. Sonunda herşey bitmişti...

Ürkütücü Bir Gece
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-