Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Gina'nın rahat odası

2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Berker
Ruh Hali : Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 Hmbl71ki2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 Imgleft100/100Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Gina'nın rahat odası   Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 EmptyPaz 02 Kas. 2008, 15:18

Daniel gülümseyerek

"Uykun geldiyse uyuyalım o zaman Şeker Kız Candy."

dedi. Sonra o da biraz esneyerek

"Hem benim de uykum geldi. Imm nerde yatacağız? Yalnız başıma yatmam, bunu unut."

diye ekledi ve gülümsemesini büyüterek Gina'ya bakmaya başladı. Onunla uyumaya, sabah olana kadar onun kokusuyla huzur bulmaya kararlıydı. Hem zaten bu yüzden Gina'nın yanındaydı. İkisinin de birbirlerine ihtiyaçları varmış gibiydi. Daniel emindi ki onunla sabahlamazsa eğer hiç de rahat uyuyamayacaktı. Gina'ya gerçekten aşık olmuş gibiydi ama bu Daniel'a göre bir şey değildi. Danny yine hevesi geçecek ve Gina'yı da yüz üstü bırakacak diye korkuyordu. Tıpkı Nerissa'ya yaptığı gibi.
Taylor Mia Swift
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Taylor Mia Swift

Kadın
Rp Yaşı : Zümrüdüanka
Gerçek İsmi : Asaleti // Bilgileri
Ruh Hali : Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 Friendssx91pb8

MesajKonu: Geri: Gina'nın rahat odası   Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 EmptyPaz 02 Kas. 2008, 16:01

Gin Dany'nin konuşmasıyla hafifce gülümsedi. Sonra kutuları karıştırmaya başladı. Kutuların içinde bir çok nıvır zıvır vardı. Ama bir türlü aradığı şeyi bulamıyordu. Bunun için üç beş kutu karıştırdıç. SOnunda bir kutunun en dibinde buldu. Çıkartarak;

"Zaten yalnız yatmayacaksın. Tanıştırıyım pofuduk pisluk. Bu benim pofuduk köpeğim. Küçükken hep yetimhanede ona sarılırdım. Yalnız kalamicağını hissettiğinde arkadaş olabilmek için en ideal şey." dedi ve Dany'nin kucağına koydu. Sonra gülerek;

"Odanız seni ve pisluku bekliyor hadi ama. Eğer çarşaf renklerini beyenmezsen değiştiririm pembe seviceğini ummuyorum çünkü." dedi.
http://hogwartsrpg.bosfforum.biz/forum.htm
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 Imgleft100/100Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Gina'nın rahat odası   Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 EmptyPaz 02 Kas. 2008, 16:08

Daniel kahkahalara boğularak

"Ah yapma Gina! Beni peluş köpeğin ıvır zıvır mıdır nedir onunla mı yatıracaksın?! Nerissa'yla uyumayı tercih ederim doğrusu peluş bir hayvandansa. Sanırsam rahatlık bakımından eşi benzeri bulunmayan kendi odama çekilsem iyi olacak."

dedi. Sonra kahkahalardan kurtulmaya çalışarak

"En iyisi pelerinimi giyip gideyim."

dedi ve t-shirtü çıkartarak bir kenara fırlattı. Pelerini bularak üstüne geçirdi ve Gina'ya dönerek

"Kotu sonra iade ederim. Şimdi on saat çıkarmaya uğraşamam yanar döner Şeker Kız Candy. Neyse sana ve ıvır zıvırına yani pislukuna iyi geceler. Baykuşum Pessimistle bile uyusam en azından canlı olduğu için daha iyi olur. Ama yine de ikinci bir seçenek olarak Nerissa Pessimistten daha iyi. Gerçi seni tercih ederim ama beni peluş köpekle yatırmaya kalktığına göre utanıyorsun veya tırsıyorsun. Her neyse yine hoşça kal."

dedi ve pantolonunu koluna atarak keyifli bir şekilde odasına gitmeye hazırlandı.

out: Çok kötüsün Very Happy
Taylor Mia Swift
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Taylor Mia Swift

Kadın
Rp Yaşı : Zümrüdüanka
Gerçek İsmi : Asaleti // Bilgileri
Ruh Hali : Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 Friendssx91pb8

MesajKonu: Geri: Gina'nın rahat odası   Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 EmptyPaz 02 Kas. 2008, 16:24

Dany'nin cevaplarından sonra Gina baya kızmıştı. Ama genede sinirini belli etmeden güldü. Onu dinledi ve tam kapıya yönelince;

"O zaman bende abini arıyım."
dedi. Ama bunu der demez pişman oldu. Genede aklına Dany'nin Narrisa diye bir kadından bahsettiğini getirerek hafifce sırıtmaya devam etti. Kollarını kavuşturdu ve;

"Belki o üç kadınla birden olmaktansa sevgilisinin ve ya karısının yanında olanlardandır. Hem seni Ginny beklemiyor mu? Lütfen ben senin bu duygusallığından hoşlanmıştım. Yüreğinden ama sen evde karını bekletip birde dışarda iki kadının peşinden koşuyormuşsun. Ah.. unuttum tabi O Narrisamıdır nedir. O bitti değil mi? Sıkıldın." bir an durdu. Gözyaşları akmasın diye gözlerini sildi ve;

"Bendende sıkılıcaksın. Senin olayın tavlayana kadar. Karına yazık bari çocuklarını düşünde bu olanları anlat ona. Onun ve çocukların iyiliği için ne kadar şıp sevdi biri olduğunu bilsin." dedi. Sonra kendini yatağa bıraktı ve kapıda duran Dany'e bakarak;

"Hadi gitsene ne olucak sadece tek bir kız kaçırdın dışarıda daha çok var." dedi.

Rp Out: Ilgaz fikir verdi daha doğrusu yazdı bile denebilir Very Happy
http://hogwartsrpg.bosfforum.biz/forum.htm
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Gina'nın rahat odası   Gina'nın rahat odası - Sayfa 2 EmptySalı 04 Kas. 2008, 16:22

Daniel şaşkın bir tavırla Gina'nın yanına döndü yine ve

"Neler saçmalıyorsun Gina? Biliyor musun şu anda sen bu dediklerini diyene kadar farklı olduğunu düşünmüştüm. Kendini unutturmayacak tarzda, diğerlerinden çok farkı olan ve özel biri olduğunu sanmıştım. Ama yanılmışım. Sen de diğer bütün toylar gibisin işte!"

diyerek yüzünü buruşturdu. Gina'ya küçümser bir tavırla bakıyordu. Heralde daha fazla uyuz olamazdı. Kendini daha fazla tutamayıp sakin bir sesle

"Hem nasıl beklersin karımın yanına gidip olanları anlatmamı? Sen önce evli bir adamı ayart ve onunla ilgili dehşet verici derecede akıl çeldirici hayaller kur, hatta ve hatta o seni öpmeye kalktığında arzuyla karşılık ver sonra da olanları sırf kendi suçuymuş gibi karısına anlatmasını bekle. Sanırsam felsefen bu. Ama bir konuda haklısın galiba. Ginny'nin yanına gitmeliyim ve onun yanında kalmalıyım. Çünkü hiçbir kadın onun yerini tutamaz. En azından beni pembe nevresimli bir yatakta, cansız bir peluşla yatırmaya kalkmıyor!"

dedi ve yine kapıya yöneldi. Hemen ardından

"Ben gideyim! Ne de olsa dışarıda daha çok kız var değil mi? Kim bilir belki de Nerissa beni bekliyordur! Ah Tanrım, inanamıyorum!"

dedi ve kapıyı açıp çıkarak kapıyı geri çarptı. Gina'nın bulunduğu ortamdan ayrılmak onu rahatlatmıştı. Pantolonunu yere koyarak üstüne oturdu ve başını duvara dayayarak sinirden yaşla dolmuş olan gözlerini kırpıştırarak olanları unutmaya çalıştı. Gina'ya olan duygularını, ona yaşattıklarını ve özellikle söylediklerini unutmalıydı. Yalnız başına odasına giderse asla unutamazdı. Çünkü bir şekilde ortam ona Gina'yı hatırlatacaktı. Zaten odalar birbirlerine oldukça benziyorlardı. Daniel bizzat gezip görmüştü. Ama ona göre kendi odasından daha rahatı yoktu.

Gina'nın rahat odası
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-