chace crawfort Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 24/10/08 Rp Partneri : wanted Rp Yaşı : ----- Gerçek İsmi : inatcı
| Konu: Birkaç şiir de benden C.tesi 25 Ekim 2008, 22:42 | |
| EY SEVGİLİ
seni boşsokaklarda dolaşan mecnunlar gibi sevdim yarene yar olan didarlar gibi sevdim sen uğruna ne dertler ne çileler çektim giderken birkere olsun gitme demedin
seni şirinini bekleyen ferhat gibi bekledim ruhumu allaha kalbimi sana verdim ömür billah hep ama hep seni sevdim giderken bir kere olsun elveda demedin
herşeye rağmen senin varolduğunu bilmek bana yaşama sevinci veriyor
--------------------------------------------------------------------
ELVEDA SEVGİLİM
elveda sevgilim sonsuz aşklara.bitmeyen tükenmeyen sevdalara yoluna serilen yaşlı goncalara herkeze herşeye elveda
elveda sevgilim sevda çiçeklerine uğruna döktüğüm gözyaşlarına sana olan aşklarıma
herkeze herşeye elveda
-------------------------------------------------------------------
sev dıemem
sana sev dıemem sevmessen anlarım çekip gitsen de durduramam gözyaşı yerine kanda aksa gözlerimden uğruna ağlamaktan vazgecemem
seni sevmiyorum artık seni sevmeyi seviyorum ıslak gözlerim camda seni bekliyorum kalbim acıyor yüreğim kanıyor herseye ragmen unutmak istiyorumda yinede unutamıyorum... | |
|
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Birkaç şiir de benden Paz 26 Ekim 2008, 11:00 | |
| Sen aşk acısı çekmişsin galiba xD Çok güzeller | |
|
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Birkaç şiir de benden Paz 26 Ekim 2008, 14:04 | |
| | |
|
Stephanie Ana Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 24/10/08 Rp Partneri : Edward Kevın Black--Çocuk manyağı...qw Rp Yaşı : DarK siDe Gerçek İsmi : Küstah ,kibirli,Alımlı Ruh Hali :
| Konu: Geri: Birkaç şiir de benden Paz 26 Ekim 2008, 14:54 | |
| Evet şiirlerin çok güzel... | |
|