Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ön Bahçe (masa 1)

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyÇarş. 06 Ağus. 2008, 15:45

-----RP İN-----

En son Ginerva Weasley tarafından Çarş. 06 Ağus. 2008, 16:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyÇarş. 06 Ağus. 2008, 16:01

Ginerva o sabah çok erken saatte uyanmıştı. Kalkıp kendine güzel bir kahve yaptı. Kendini çok dinamik hissediyordu. Saate baktı. Saat 7.23'ü gösteriyordu. Ginevra odasına gitti. Üzerine yeşil bir elbise giydi. Aynanın karşısında saçlarını tepeden topladı. Kendine "Ben niye saçlarımı bu kadar toplamayı seviyorum?" diye sordu.Bu sorusuna gülümsiyerek karşılık verdi. Koşarak merdivenlerden indi. Evden çıktı. Londra sokaklarında mutlu bir şekilde ilerliyordu. Etraftaki mugglelara gülümsüyor, arada gördüğü tanıdık yüzlere selam veriyordu.Sonunda çatlak kazanın önüne geldi. İçeri girdi. Barmene selam verdi ve barın arkasındaki duvarın önüne gitti.Üç yukarı, iki sağdaki tuğlayı üç kere asasıyla vurdu. Tuğla bir anda titremeye başladı.Bir kaç saniye sonra kocaman bir kemer oluştu.Ginevra bu kemerden geçti.Dükkanların önünde yürüdü. Etrafta gördüklerine selam verdi. İlerde kendi dükkanını gördü. Ona doğru ilerledi. Dükkanını açtı. İçinden "İşte benim güzel dükkanım. Dondurma yapmaya başlıyalım o zaman." diye geçirdi.İçeri girdi. Kasaya doğru gitti. Kayı açtı ve içeri geçti. Dondurmaları hazırladı. Gelecek postasını eline aldı. Ön bahçeye çıktı. ! numaralı masaya oturdu.Gelicek Postasını açtı. Müşterileri bekleyerek okumaya başladı.
Tom Andrew Black
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Tom Andrew Black

Kadın
Rp Yaşı : tarafsız
Gerçek İsmi : hırsı,soğuk kanlılığı,

Bilgilerim
Rp Puanı:
Ön Bahçe (masa 1) Imgleft0/0Ön Bahçe (masa 1) Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 19:44

Amy Alex'le tanıştığına çok seviniyordu.Bir yandanda içinden;

"Abi iyiki gitmişsin yoksa tanışamicaktım." diye düşünüyordu. Dondurmacının önüne geldiklerinde Ginny masada oturuyordu.Amy yavaşça ona yaklaştı;

"Selam Ginny abla beni hatırladınmı Dany'nin kardeşiyim." Ginny kafasını kaldırdı;

"Ah... Evet, hoşgeldin." Sonra Alex'e döndü;

"Kuzen sen Amy'le tanışmışsın ne güzel ben size bir dondurma getiriyim"
dedi ve gitti.Amy bir sandalyeye oturdu.Cüppelerini yere bıraktı.ALex'e döndü;

"Sende otursana.Niye ayakta duruyorsun.Yoksa Ginny abla kızar diye mi?" dedi ve yavaşça gülümsedi.
Alex Steave Weasley
Alex Steave Weasley

Rp Partneri : Amy BlacK
Rp Yaşı : TARAFSIZ
Gerçek İsmi : KORKUSUZLUK

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 19:54

Bu olayı evden 2 kişinin bilmesi Alex'in dalga konusu olması için yeterliydi.Acaba evdekiler ne düşünür?Diye kendine soruyordu.Fakat kuzenlerine güveniyordu.Zaten söyleseler de en fazla 1 2 gün dalga geçerlerdi.İşin ucunda ne olursa olsun bu kız için değer diye düşündü.O anda bir ses;
Sende otursana.Niye ayakta duruyorsun.Yoksa Ginny abla kızar diye mi?
Dedi.Ve güldü.Alex biraz mahçup olmuş gibiydi.
-Şey aslında sadece gözüm dalmış.
Dedi.Masaya oturdu.O sırada Ginny dondurmalarla kapıda göründü.Gelip dondurmaları masaya bıraktı.Alex konuşacak kelime bulamadığı için Ginny nin onu kurtardığını düşündü,sessizliğin bozulduğuna çok sevinmişti.Ama hala ne söyleyeceğini bilmiyordu.Çekingen bakışlarla Amy e bakıyordu.Galiba ondan hoşlanmıştı.Fakat bunu ona söylemek gerçekten kreatus lanetiyle işkence görmekten daha işkenceli bişeydi.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 20:03

Amy aslında bunu dediği için kendine biraz kızmıştı.Ama Alex hemen;

"Şey aslında sadece gözüm dalmış." diyince neşesi yerine geldi.Alex'de Amy'nin yanındaki sandalyeye oturdu.Bir süre hiç konuşmadılar.Sonra Ginny kapıda dondurmalarla göründü.Dondurmaları bıraktı.Hiç bir şey demeden gitti.Aslında Amy buna çok sevindi.Çünkü Alex'in yanında çok utangaçtı.Kendi kendine;

"Kızım sen bu çocuğa abayı fena yaktın.Hadi hayırlı olsun." dedi.Alex'e dönerek gülümsedi ve Dondurmasından bir kaşık aldı.Azına attı.Alex onu izliyordu.Bu aslında Amy'nin hoşuna gitmişti.Ama onu baya bir utandırıyordu.Alex'e bakarak;

"Şey aslında buranında Ginny ablanın olduğunu bilseydim başka bir yeri önerirdim." bir süre etrafı izledi.Sonra dayanamıyarak;

"Teklifrimi kabul edip geldiğine çok sevindim." dedi.O anda hayatında hiç olmadığı kadar kızardı.Hemen toparlamaya çalıştı;

"Yane ben... Dondurma güzelmiş dimi?Şey yane demek istediğim."
Saçmaladığını düşünerek hemen sustu.Artık Alex'e bakamıyordu.Çünkü çok utanmıştı.
Alex Steave Weasley
Alex Steave Weasley

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 20:17

Alex söyleyecek bir cümle ararken Amy onu kurtarmıştı.Davranışlarından ve hareketlerinden onun da Alex ten hoşlandığı belliydi.Kız söylediklerinden baya utanmış görünüyordu,eğer saç rengi değişik olmasa yüzü Weasley lere benzemişti,kıpkırmızıydı.

-EEE.Benim için bir zevkti.Doğru,Ginny kadar iyi dondurma yapan başka kimse yok.
Dedi.Titrek ses tonu devam ediyordu.Şimdi aklında kıza nasıl ondan hoşlandığını söyleceği fikri vardı.Acaba onu yanlış anlayabilirmiydi?Yada masadan kalkıp suratına bir tokat patlatıp gidermiydi?Belkide kabul edip o da Alex'ten hoşlandığını itiraf edecekti.Belki de Alex'in ilk sevgilisi olacaktı.Bu durum Alex'i cesaretlendirdi.Zaten etrafta kimse yoktu.Ginny hariç,Amy onu terslerse ne yapacaktı?Ginny eminim bu olayı tüm aileye söyleyecekti.Ayrıca kızacaktı da Amy i üzdüğüm için.Alex herşeyi göze aldı.Kendini toparladı.Amy'nin gözlerine bakarak

-Eee,Amy şey ben sana birşey söylemek istiyorum.
-Evet,seni dinliyorum Alex.
-Şey ben gerçekten senden çok hoşlandım.

Dedi.Ve gözlerini kaçırdı,başını öne eğerek Amy nin cevabını bekliyordu.O an sanki hayat durmuştu.İçinden kendine sayıyordu.Şu an keşke birisi bana aveda kadavra laneti yapsa da bu durumdan kurtulsam diye düşündü.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 20:27

Amy dediklerinden çok utandı.Ama Alex gene her şeyi topladı;

"EEE.Benim için bir zevkti.Doğru,Ginny kadar iyi dondurma yapan başka kimse yok."

Amy yavaşça gülümsedi.Alex'in böyle davranması çok hoşuna gitti.Kendi kendini sıkıyordu Amy.Çünkü bunu yapmasa şimdiye Alex'e ondan hoşlandığını söylemişti.Ama biraz daha dayanamıyacağının farkındaydı.Tam o bunları düşünürken Alex;

"Eee,Amy şey ben sana birşey söylemek istiyorum." dedi.Amy içinden;

"Tamam işte oldu.Şimdi bana yanlış anlamamamı ve bunun sadece arkadaşca bir tanışma olduğunu söyliyecek." diyordu.Ama bunla yüzleşmeliydi.Alexe bakarak;

"Evet,seni dinloyurum Alex."
dedi. Yavaşça dişlerini sıktı ve Alex'i dinlemeye başladı.Alex bir anda;

"Şey ben gerçekten senden çok hoşlandım" dedi.Amy bunu duyduğu anda napıcağını şaşırmıştı.Artık Diagon yolundan geçen insanları görmiyordu.Ginny'i görmüyordu.Sadece Alex vardı.Bir anda azından;

"Bende çok hoşlandım Alex. " kelimeleri çıkıverdi. Amy bunu dediğne inanmıyordu.İlk defa bir oğlana ondan çok hoşlandığını söylemişti.Bu harika bir şeydi ve daha harika olanıda oğlanda ondan hoşlanıyordu.Gözlerini Alex'den ayırdı.Yere bakarak Alex'in diceklerini dinlemeye başladı.
Alex Steave Weasley
Alex Steave Weasley

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 20:42

Alex Amy nin sözlerini duyduğu anda kafasını kaldırdı.Yüzünde gülümseme belirdi.Fakat şimdi de Amy nin başı yerdeydi.Alex için zaman,düyna,herşey durmuştu.Sanki dünyada sadece AmyveAlex var gibiydi.Alex duydukarı karşısında gerçekten çok mutluydu.Fakat devamında ne söyleyeceğini bilmiyordu.İkisi de birbirlerinin karşısında adeta dondurmalar gibi eriyorlardı sanki.Alex konuşması gerektiğini düşündü.

-Amy şey,yani,şimdi biz,ne olacak,demek istediğim sevgili mi olacağız biz?
Dedi.Biraz olsun rahatlamış görünüyordu.Amy e duygularını söyleyebildiği için mutluydu.Artık korkuları geçmişti.Herşeyi söyleyebilirdi.Artık onun için Amy vardı.Hayatı tamamen değişmiş gibiydi.Bu onun ilk sevgilisi olacaktı.Bu işlerde acemi olduğunu her sözüyle belli ediyordu Alex.Zaten 1.sınıf öğrencisinden başka ne beklenirdi ki ?Tüm bunları düşünürken Amy nin cevabını merak ediyordu.Cevap beklercesine Amy e baktı.Yüzünde tatlı,utangaç bir gülümseme vardı.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 20:49

Amy etrafdaki insanların sesini duymuyordu artık.Onun için Alex öyle büyüleyici biriydiki başkasını düşünemiyordu.Alex biraz utangaç bir sesle ;

"Amy şey,yani,şimdi biz,ne olacak,demek istediğim sevgili mi olacağız biz?" dedi.Amy hafifce gülümsiyerek başını yerden kaldırdı.Artık çok mutluydu.Onun için şu anda sadece Alex vardı.Başkası olamazdı.Konuşurken ve mahçup bir biçimde Amy'e bakarken öyle tatlıydıki Amy ondan gözünü ayıramıyordu.Ne diyeceğini tam bilemiyordu.Ama konuşması gerekiyordu;

"Bilmiyorum Alex.Yani şey .... Sen benim... Sen benim ilk hoşlandığım kişisin.O yüzden bilemiyorum.Galiba öyleyiz." bunu dedğine inanamadı Amy.Sanki onu zorunlu kılmış gibi hissetmişti kendini.Biraz sesizlik oldu ve Amy yeniden konuştu;

"Sencede biz artık şeymiyiz... Yani şey... Sevgili." dedi.
Alex Steave Weasley
Alex Steave Weasley

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 21:39

Alex duygularını artık bastırabiliyordu.Zaten söylemek istediklerini söylemişti.Artık bir sevgilisi vardı.Çok mutluydu.O kadar mutluydu ki akşamın yaklaştığını ututmuş gibiydi.Ama Amy i düşünmeden yapamıyordu.Acaba ondan ayrılabilecekmiydi.Evine gitmek ona işkence gibi geliyordu.Herzama,her an Amyle kalmak istiyordu.Fakat bunun imkansız olduğunu o da biliyordu.hogwarts ta beraber olacakları zamanları düşünmesi onun duygusunu biraz olsun bastırıyordu.
-Evet Amy artık biz sevgiliyiz.
Dedi.O anda Ginny nin orda olduğunu görmemişti fakat söylemiş bulundu.Ginny onları duymuştu.Küçük bir gülümsemeyle geçiştirdi.Akşam oluyordu.Güneşin kızlıığı Alex in saçlarıyla karışıyordu.
-Sanırım biraz geç oldu.
Dedi.Alex isteksiz bir tonla.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 21:47

Amy ile Alex artık sevgiliydi.Amy buna hala inanamıyordu.Alex bir anda bunu doğrularcasına;

"Evet Amy artık biz sevgiliyiz." dedi.Ginny tam masanın yanından geçiyordu.Biraz şaşkınlıkla onlara gülümsedi.Ama Amy onu hiç farketmemişti.Çünkü artık Amy için sadece Alex vardı.Tek aşkı,ilk aşkı Alex.Birden kendine geldi.Kısık sesle ;

"Kendine gel Amy." dedi.Sonra Alex çok isteksiz bir şekilde;

"Artık geç oldu." dedi.Amy bunu duyunca havanın neredeyse kararmak üzere olduğunu farketti.Diagon yolu tenhalaşmaya başlamıştı.Abisi onu çok merak etmiş olmalıydı.Ayağa kalktı.Alex'e bakarak;

"Şey.. Evet bencede geç oldu.Abim merak etmiştir.Ben artık gideyim.Görüşürüz."
dedi.Ginny'e döndü;

"Görüşürüz, Ginny abla." dedi.Sonra Alex'e son bir kez baktı.O anda nolduysa dayanamadı ve Alex'e sarıldı.Sonra kızararak geri çekildi.Cüppelerini aldı ve koşarak oradan uzaklaştı.
Alex Steave Weasley
Alex Steave Weasley

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Ön Bahçe (masa 1) Empty
MesajKonu: Geri: Ön Bahçe (masa 1)   Ön Bahçe (masa 1) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 21:53

Alex şaşkın bir şekilde dondu kaldı.Bir an hareket bile etmedi.
-Bana sarıldı.
Dedi.Ginny'e,Ginny gülüyordu.Alex in iyi olup olmadığınıdan şüpelenmiş bir şekilde elini gözlerinin önünde aşağı yukarı oynattı.Alex nihayet kendine gelmişti.Ginny e artık gitmesi gerektiğini söyledi.Ve bu olayın aralarında kalmasını söyledi.Dükkandan çıktı,Evine doğru yol aldı.Güneşin hafif kızıllığı arasında gözden kayboldu.

Ön Bahçe (masa 1)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 4) Masa
» 1) Masa
» 2) Masa
» 3) Masa