| 1) Masa | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: 1) Masa Ptsi 18 Ağus. 2008, 10:58 | |
| | |
|
| |
Clémence Quélin Bell Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Yaşı : ~~Death Ears~~ Gerçek İsmi : Biraz çılgın olmam:) Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: 1) Masa Ptsi 18 Ağus. 2008, 23:50 | |
| Balo mu?Hafta sonu Hogwarts’ın Açılış Balo vardı ve Clemence ne giyeceği konusunda en ufak bir fikre bile sahip değildi.Güzel bir elbise,ayakkabı,takılar,saçları,makyajı….Hepsi için uzun süre düşünmesi gerekiyordu ama daha önce kafasında hiç planlamamıştı bunları.İlk önce güzel bir elbise almakla başlamalıydı işe.Hiç vakit kaybetmeden de popüler bir mağazaya girdi.Ama istediği gibi bir elbise bulamayınca,başka,şık bir mağazaya daha girdi.Bunda da yoktu!Aradığı gibi elbise bulamıyordu nedense.Elbiseler ilgisini hiç çekmiyordu ve birkaç beğendiği olsa da,kabinde üstüne giydiği zaman hoşuna gitmiyordu.Bir kaç mağazaya daha girdikten sonra aradığı gibi bir elbise bulamayacağını düşündü.Ara sokaklara doğru ilerledi,bir şeyler ümit ederek.Kenarda ki küçük dükkanlara göz gezdiriyordu.Bir anda gözüne vitrinde duran çok hoş elbiseler çarptı.Küçük bir butikti burası ama elbiseler Clem için yapılmıştı sanki.Aralarından bir elbise seçmek zor olacağa benziyordu.Elbiseleri karıştırırken gözüne siyah fırfırlı bir elbise çarptı.Ne kadar da güzeldi!Boynuna takmak için de şık bir fuları vardı.Kesinlikle bunu almalıydı.Evet- evet bunu alacaktı.Buna uygun siyah bir ayakkabıları vardı.Yeniden almaya gerek yoktu.Bu yüzden eve bir çocuk gibi şımarık halde gitti.Elbisesini uzunca bir şekilde inceledi,üzerinde denedi ve askısına asıp dolaba kaldırdı.Kendini yarın dinç ve güzel hissetmesi için erkenden uyuması gerekiyordu ve heyecanlı bir çocuk gibi gece baloda neler olacağını düşünürken uyuyakaldı…
Perdenin arasından sızan Güneş ışıkları,Clem’i rahatsız ederek uyanmasına sebep olmuşlardı.Clem gülümseyerek gözlerini açtı ve gözlerinde sadece merak vardı.Baloda nasıl görünecekti ve balo nasıl olacaktı?Hemen odasındaki banyoya girdi ılık bir duşa girdi ve çıktığında ne kadar rahatladığının farkına vardı.Dolabının kapağını açtı ve onun için çok değerli olan o elbisesi sanki ona göz kırptı.Clem,heyecanla askıdan elbisesini çıkardı ve yavaşça yatağın üzerine serdi.Tercihinin çok doğru olduğuna bir daha hak verdi.Üzerine elbisesini nazikçe geçirdi.Fularını da boynuna geçirmişti.Şimdi sıra saçlarında ve makyajındaydı.Heyecanlıca kırmızı rujunu sürdü.Ardından siyah kalemle gözlerinin etrafından daha belirgin bir şekilde geçti.Masmavi gözleri daha da ortaya çıkmıştı.O arada Eva gelmişti.Eva harika olmuştu!Ve Clemence’ye hazır olduğunu söyleyerek balonun yapılacağı yer olan Göl Kenarı’na gitti.Saçları konusunda karasız kalmıştı bir süre için.Bir kaç model denedikten sonra ufak bir topuz yapmaya karar verdi saçını.Üstünü başını bir kez daha kontrol etti ve aynaya son bir kez baktı.Hazırdı ve gülümseyerek ‘’Eh işte,fena olmamışım’’dedi.
Evde çok oyalanmıştı ve baloya oldukça geç kalmıştı.Yine de kendini fazla endişeye sokmadan Göl Kenarı’na gelmişti.Etraf harika görünüyordu.Baloyu Göl Kenarı’nda yapmak kimin fikriyse harika bir seçim yapmıştı.Kapalı,basık bir ortam da olacağına,böyle temiz hava içinde böyle bir gece harika olurdu.Clem,masaların yanına geldiğinde çoğu masa doluydu herkes çoktan gelmiş olmalıydı.Hiç kimseyi rahatsız etmemek için boş olan bir masaya geçti.Şimdilik onu kimse fark etmemişti.Çok geçmeden de Brian balonun açılışı için muazzam bir konuşma yapmıştı.Tabii daha sonra da eğlenmeye davet etmişti.Çok güzel bir ortamdı gerçekten.Clem,her zaman geldiği Göl Kenarı’nı tanıyamıyordu sanki.Işıklandırma harikaydı!Her yer cıvıl cıvıldı! Hogwarts’ın açılmasıyla heyecan ve neşe bir arada karışık duygular yaşayan bir sürü insan.Özellikle bir sürü küçük öğrenciler.Ne kadar da heyecanlı görünüyorlardı…Clem,onlara bakarken kendi küçüklüğünü,Hogwarts’a ilk gelişini ve o eksi ve bir o kadarda güzel arkadaşlıklarını düşünmeye dalmıştı… | |
|
| |
Felix Brian Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 09/08/08 Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : CeSaReT Ruh Hali :
| Konu: Geri: 1) Masa Salı 19 Ağus. 2008, 13:02 | |
| Felix istemeyerek te olsa Bonnie yi bırakmıştı.Clemence nin oturduğu masaya doğru ilerliyordu yürüyüşü yine hayalet misali süzülür gibiydi.Clemence onu farketmedi.Geldi Clemin karşısına geçti.Ceketinin koluna elini soktu.Bir gül çıkartarak Clemence ye uzattı. -Acaba oturabilirmiyim hanımefendi? Dedi.O kadar olayın ardından biraz kafasını dağıtmak istiyordu.Ama yine de durgundu.Clemence bunu hissedecekti ve kesin soracaktı.Felix i gözleri Ginny ve Daniel e kayıyordu.İstemeden de olsa bakıyordu.Duyguları tarif edilemeyecek kadar karmaşıktı.Ama Clemence ye belli etmek istemese de Clemece anlıyacaktı.Felix i anlayacağından emindi.Clemence Felix in halini anlacaktı.Clemence yi seviyordu onu kırmak istemiyordu.Bu haldeyken onunla nasıl dans edecekti nasıl eğlenecekti.Kendini toparlaması gerekliydi.Durumu Clemence ye anlatmaya kararlıydı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Yaşı : ~~Death Ears~~ Gerçek İsmi : Biraz çılgın olmam:) Ruh Hali :
| Konu: Geri: 1) Masa Salı 19 Ağus. 2008, 14:04 | |
| Clem o eski günleri anarken masaya Felix oturmuştu.Onu gördüğüne çok mutlu olduğunu hemen anlamıştı Clem…Çok yakışıklı görünüyordu.Beyaz takım elbisesi ona çok yakışmıştı.Saçları da son gördüğünden biraz daha fazla uzamıştı ve bu saçlar Felix’e çok yakışıyordu.Felix masaya oturduktan sonra Clem’e doğru cebinden çıkardığı bir gülü uzattı ve ‘’Acaba oturabilirmiyim hanımefendi?’’dedi.Clem böyle şeylerden çok hoşlanırdı.Gülü Felix’in elinden alarak ‘’Ahh,tabii oturabilirsin.Bu gül çok güzel’’dedi gülümseyerek.Clem,gülü incelerken bu gecenin ne kadar da güzel olacağını düşünüyordu.Etraf harikaydı zaten,birde buna Felix eklenince…Clemence Felix’in gözlerine bakarak ‘’Bugün,her zamanki gibi çok yakışıklısın.Beyaz takım elbise sana çok yakışmış’’dedi.Clemence,masada duran kokteylinden birkaç yudum alıp etraftaki insanları izliyordu.Ama Felix nedense çok düşünceliydi bu gece.Oysa Clem onu her zamankinden daha fazla neşeli olmasını bekliyordu.Acaba ne sorunu olabilirdi?Aklına bir şey mi takılmıştı acaba?Acaba Clem sorsa ona söyler miydi derdini?Clem sormaya çekiniyordu.Ama yine de bir şey olduysa Clem,Felix’in ona anlatmasını isterdi.Böylece Clem çekine çekine Felix’e soruyu yöneltti.
‘’Felix bir derdin mi var?Yani ben seni her zamankinden daha da neşeli bekliyordum ama sen…Imm,sanki çok düşüncelisin…’’dedi Clem.Felix’i böyle görmek onu da üzmüştü.Umarım büyük bir sorunu yok diye geçiriyordu içinden…Oysa,etraftaki herkes çok neşeliydi,dans edip şarkılar söylüyorlardı.Böyle bir gece de Felx’in üzgün olması çok kötüydü.Clem,kokteylinden birkaç yudum daha alıp,Felix’e meraklı gözlerle bakıyordu.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 09/08/08 Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : CeSaReT Ruh Hali :
| Konu: Geri: 1) Masa Salı 19 Ağus. 2008, 14:20 | |
| Felix zaten olanları anlatmak için fırsat kolluyordu.Clemence gercekten çok düşünceli birisiydi.Onu gerçekten seviyordu Felix. -Teşekkür ederim Clemence,Sende bir melek kadar güzelsin bugün.Hmm şey evet biraz kötüyüm.Ginny ile alakalı.Gerçekten zor bi olaydı.Daniel ı biliyorsundur.Önceden kardeşim Bonnie ile bi ilişkileri olmuştu.Şimdi ise Ginny ile evlenmek istiyor ve Ginny bize sadece açıklama yapmakla yetiniyor.Biraz önce o yüzden bir tartışma oldu ve artık benim için ginny diye birisi yok.Herşeyi alttan alabilirim ama sadakatsizliği asla.İşte durum bu Clemence sanırım seni bugün pek memnun edemeyeğim.Bunun için bana kızmassın umarım.Ama yinede mutlu olmaya çalışacağım.Çünkü;
Deyip kalmıştı.Bir an onu sevdiğini söylemekte tereddüt etmişti sanki ama cesur olmalıydı. -Çünkü ben seni seviyorum Clemence.Ve bugün sana tekrar aşık oldum.O kadar güzelsin ki.
Dedi.Sustu kafasını kaldırdı,Etrafa bakıyordu.Clemence nin yanında sanki biraz huzur bulmuştu.Her ne kadar üzgün olsa da Clemence nin sevgisi onu mutlu etmeye yetiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1) Masa Salı 19 Ağus. 2008, 15:27 | |
| Clemence,Felix’e sorar sormaz,Felix her şeyi anlatmaya başladı. ‘’Teşekkür ederim Clemence,Sende bir melek kadar güzelsin bugün.Hmm şey evet biraz kötüyüm.Ginny ile alakalı.Gerçekten zor bi olaydı.Daniel ı biliyorsundur.Önceden kardeşim Bonnie ile bir ilişkileri olmuştu.Şimdi ise Ginny ile evlenmek istiyor ve Ginny bize sadece açıklama yapmakla yetiniyor.Biraz önce o yüzden bir tartışma oldu ve artık benim için ginny diye birisi yok.He rşeyi alttan alabilirim ama sadakatsizliği asla.İşte durum bu Clemence sanırım seni bugün pek memnun edemeyeceğim.Bunun için bana kızmazsın umarım.Ama yinede mutlu olmaya çalışacağım.Çünkü;’’Clem,ona rahatça her şeyi anlattığı için mutlu olmuştu.Ama bu olaylar gerçekten çok kötüydü.Clemence ona ne diyeceğini,nasıl teselli edeceğini bilemiyordu.Onu bir şekilde bu üzgün olaylardan uzaklaştırmalıydı.Clem,ona söyleyeceklerini düşünürken,Felix yarım kalan cümlesini tamamladı.
‘’Çünkü ben seni seviyorum Clemence.Ve bugün sana tekrar aşık oldum.O kadar güzelsin ki.’’Clem bu sözleri duyunca sanki büyülenmişti.Çok güzel şeyler söylüyordu Felix.Galiba Clem de Felix için aynı şeyleri hissediyordu.Onun o anlayışı,yakışıklılığı,çok iyi birisi olması her şeyi Clem için çok güzeldi.Ona karşı gerçekten bir şeyler hissediyordu.Clem’de Felix’i seviyordu!Felix’in ellerine doğru götürdü ellerini ve ‘’Bende seni seviyorum Felix!Bende seni!’’dedi gülümseyerek.Şimdi Felix’in elini daha sıkı tutuyordu.Gözlerini gözlerine sabitlemişti.Kendini öyle mutlu,öyle güvende hissediyordu ki…Felix onun hayatının aşkıydı.Hiç bu kadar kuvvetli duygular hissetmemişti başkalarına karşı…Felix çok başkaydı… | |
|
| |
| Konu: Geri: 1) Masa Salı 19 Ağus. 2008, 16:00 | |
| Felix duygularını söylemişti içi biraz olsun rahatlamıştı.Ama hala Ginny nin burukluğunu yaşıyordu.Bonnie için de üzülüyordu.Sanki 3 parçaya bölünmüştü.Ama Clemence nin yaında üzgün görünmek istemiyordu.Etrafa karşı da öyle.Clemence nin de ona karşı aynı duygular içinde olması onu daha da rahatlatmıştı.Artık sadece Clemence in olmasını tersliklerin artık onu rahat bırakmasını istiyordu.Clemence ellerini tuttuğunda yüreğinde bir sıcaklık hissetti.Sonra Clemence nin ellerini daha sıkı kavradı.
-Clemence bişeyler içmek istermisin?İlk tanıştığımız gibi ateş viskisine ne dersin? Dedi.Gülümsemeyi başarmıştı sonunda.Büfe yakın olduğu için asasını çıkardı,bir sihirle büfeden havalanan iki bardak ve bir şişe viski masalarına doğru geldi.Bir haberci baykuşu gibi masaya konduktan sonra Felix şişeyi eline aldı,kapağını açıp bardaklara doldurdu.Bardağın birini Clemence ye uzattı.Kendi bardağını eline aldı.Zarif bir hareketle kaldırdı. Aşkımızın şerefine. Dedi.İçki zaten yanan kalbini daha fazla yakıyordu.Sanki bir alev topu yutmuş gibiydi.Hiç bir zaman viskiyi reddetmezdi.Ve hiçbirzaman bu kadar isteksiz içtiği görülmemişti.Sadece eğleniyor gibi görünmek için içiyordu.Her ne kadar Clemence nin yanında her ne kadar mutlu ve huzurlu olsa da yaşadığı olaylar o kadar basit değildi. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1) Masa Salı 19 Ağus. 2008, 17:38 | |
| Clemence duygularını özgürce söylediği için çok rahatlamıştı.Hayatında çoğu şey çok güzel gidiyordu bu aralar.En güzel şey de buydu.Hayatında önemli değişiklikler oluyordu.Çok iyi değişiklikler!Clemence bunları düşünürken Felix bir öneride bulundu.’’ Clemence birşeyler içmek ister misin?İlk tanıştığımız gibi ateş viskisine ne dersin?’’demişti Felix.Bu çok güzel olurdu.İlk tanıştıklarında da ateş viskisi içmişlerdi beraber.Clem,hemen ‘’Umm,bu harika olur.Tıpkı ilk tanıştığımızdaki gibi’’dedi gülümseyerek.Felix,hemen asasıyla içkileri masaya getirtmişti.Clemence,viskiden bir yudum aldıktan sonra,Felix bardağı havaya kaldırarak ‘’Aşkımızın şerefine.’’dedi ve Clem de bunu tekrar ederek ‘’Aşkımızın şerefine’’dedi ve ince bardakta duran viskisinden birkaç yudum aldı.
Clem,Felix’i ona fark ettirmeden izliyordu.Hala kafası kardeşlerindeydi.Aslında çok haklıydı,bu çok üzücü bir durumdu.Onun durumunda olmak,ortada kalmak istemezdi Clem de…Bir uçta bir kardeşi,diğer uçta diğer kardeşi…Kendini Felix’in yerine koyuyordu da o asla böyle bir şeye dayanabileceğini zannetmiyordu.Clem,Felix’i teselli etmek için bir şeyler söylemeliydi ve aklına ilk gelen şeyleri söyleyiverdi.
‘’Felix,aklın hala kardeşlerinde farkındayım.Gerçekten üzücü bir olay yaşamışsın ama…Ginny her ne olursa olsun senin kardeşin…Ve kardeşlerin arasında ne olursa olsun küslük olmaz.Ginny sana göre hata yapmış olabilir ama o senin yine de kardeşin.Her şeye rağmen kardeşin..Ona bir şans daha verebilirsin değil mi?’’dedi.
Felix’in şimdi ne söyleyeceğini çok merak ediyordu.Acaba Clem’e kızacak mıydı?Ama Clem sadece onların arasının düzelmesi için bir şeyler yapmak istiyordu ve Felix ne derse desin bunu başarmalıydı.Kimsenin üzülmesini istemiyordu Clem…Bir an önce bu işin tatlıya bağlanması konusunda kararlıydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1) Masa Salı 19 Ağus. 2008, 18:18 | |
| Clemence in sözlerinden sonra Felix yine düşüncelere dalmıştı.Belki de gerçekten ginny lere çok haksız davranımıştı.Clemence de oku ikna etmişti.Gerçekten Clemence yi seviyordu.Onu üzmek istemiyordu.Kardeşini de seviyordu.Ama hakısz davranımıştı abi olarak başlarında olması gerektiğini düşündü. -Clemence evet sanırım ben herşeyi berbat ettim.Bunu düzelteceğim Clemence.Birazdan onların masasına gideceğiz. Dedi.Her ne kadar kötü davrandıysa da abiydi.Ginny i severdi.Onun mutluluğunu isterdi.Cebinden bir parşomen çıkardı ve bişeyler yazmya başladı.Yazmayı bitirdiğinde parşomeni rulo yaptı,cebine koydu.Çok iyi bir fikri vardı.Ama süpriz olması için Clemence ile paylaşmamıştı.Bu fikrini gerçekleştirdiğinde hem Ginny hende Clemence yi mutlu edecekti.Onların yanına tekrar gidebilecek cesaeti toplamak için etrafa göz gezdirdi.Görüyordu ki Ronald da gelmişti oraya fazla vakit kaybetmek istemiyordu. -Clemence benimle Ginny nin masasına gelirmisin? Yanımda olmanı istiyorum. Dedi.Clamence nin ellerini tutarak.Ayağa kalktı,Clemence başıyla onayladı.Ginnylerin masasına doğru yürümeye başladılar. | |
|
| |
| 1) Masa | |
|