| Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Taylor Mia Swift Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 62 Kayıt tarihi : 19/10/08 Rp Yaşı : Zümrüdüanka Gerçek İsmi : Asaleti // Bilgileri Ruh Hali :
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası C.tesi 22 Kas. 2008, 23:38 | |
| Mia Daniel'ın kızıyla konuşmasını izlerken baya duygulandı. Sonra hafifce "Yabancı bir kişiyi görüyorlar. Annelerini göremiyorlar...." Ne kadar kötü bir durumda oldunu anladı .Hemen kendini toplayarak gözünü sildi ve "Ben gitsem iyi olucak." dedi. Sonra ileride ki kapıya sekerek ilerledi. Birden acı gene artmıştı. Biraz daha fazla sekiyor ve zor ayakta duruyordu .Ama gitmeliydi. En azından bu güzel aileyi mahvetmemeliydi. Hem belki karısı geri dönerdi. Öyle bir durumda Daniel'ın arada kalmasını sitemezdi. Zaten beraber olmaları bile neredeyse imkansızdı. Gin'i bir yana bırak Daniel'ın Lord olması beraber olmalarına başlı başına bir engeldi. Mia bunu görmeliydi. Çok zor bir durum olsada kabullenmeliysdi. | |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası Paz 23 Kas. 2008, 00:13 | |
| 'Gitme' deme sırası Daniel'daydı. Taylor'ı kolundan yakaladı ve kendine çekerek "Gitme, çünkü eğer gidersen kendimi Astronomi kulesinden düşmüş gib hissedeceğim. Bir daha bırakılıp gidersem heralde bebeklerimi Bonnie'ye emanet edip intihar ederim." dedi. Taylor'la fazla yakın olduklarını farketti ve kızın kolunu bırakarak bir adım geriledi. Kolunu yakalayıp çektiğinde farkında olamamıştı kesin. | |
|
| |
Taylor Mia Swift Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 62 Kayıt tarihi : 19/10/08 Rp Yaşı : Zümrüdüanka Gerçek İsmi : Asaleti // Bilgileri Ruh Hali :
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası Salı 25 Kas. 2008, 18:02 | |
| Mia hızla kendini bir adım geri çekti. Hafifce gülümsedi ve;
"İStemiyorsan gitmem. Ama..." sonra devamını getiremedi. Acaba klarısı onu neden terketmişti. Bu kadar kötü birimiydi. Olamazdı Mia için hiçde kötü gibi görünmüyordu. Ama sonuçta o bir Lord'du kötü olma olasılığı herkezden daha fazlaydı. Mia bunları düşünerek Daniel'a baktı.Ona bu kada ryakın olmaya alışık değildi. Bu yüzden Daniel gibi oda biraz uzaklaştı. Aslında Mia hiç bir erkeğe bu akdar yakın olmaya alışık değildi. Yaşadığı o berbat gün sonrası bir daha sevgilisi olmamasına yemine tmişti. Ama şimdi tutmuş Karanlık Lord'a aşık oluyordu.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası Salı 25 Kas. 2008, 18:20 | |
| Daniel bir anda gülmeye başlayarak "Özür dilerim ama yine sanırsam farkında olmadan senin aklından geçenleri okudum. Çok özür dilerim." dedi. Gülüşüne hakim olarak ciddi olmaya çalıştı ve Taylor'ın gözlerine bakarak "Yaşadığın o berbat günle ilgili sorular sormayacağım, ama merak ediyorum doğrusu; neden bana yakın olmak seni bu kadar korkutuyor? Veya korkutuyor demeyeyim de neden bu kadar çekiniyorsun? Ah doğru ya, ben kötü adamım. Üzerimde, o ahmak Potter'ın alnında ezik olduğunu belirten işaret gibi bir damga eksik bir tek. Neyse, yine de şimdiki durumuzu Potter'a borçluyum. Ama asıl konuya gelelim; bazı şeyleri o kadar çok merak ediyorum ki. Neden? Neden benden kaçıyorsun? Veya neden kötü biri olduğumu düşünüyorsun? Kendi öz kardeşin anneni babanı öldürdü diye mi?" dedi. Sonra gözleri dolarak bakışlarını yere çevirdi ve "Ayrıca karımın beni terk etmiş olması kötü biri olmamdan çok daha farklı bir konu. Bir de o konuda suçlanmayayayım lütfen!" diye duygularını saklayarak düşüncelerini aktarmaya çalıştı. Tereddütteydi, acaba Ginny'nin neden onu bıraktığını anlatmalı mıydı? Yoksa anlatmayıp sonsua kadar kötü, anlayışsız ve serseri adam rolünü mü üstlenmeliydi? Daniel hayatında ilk defa bu kadar ikilemde kalıyordu. Daha doğrusu ikinci defa, çünkü daha önce ölüm yiyen olmaya karar verirken de böyle garip bir ikilemde kalmıştı. Ama o zaman her şey daha kolaydı. Güçlü olduğunu ve farklı olduğunu biliyordu o zaman. Ama şimdi, Taylor'a karşı ne hissettiğini ve nasıl davranması gerektiğini bile bilmiyordu. Bir de Ginny'yi hala unutamamış olması da vardı tabi. Belki de geri dönse bir dakika bile düşünmeden onu affedip aşağılık bir duruma bile düşerdi. Daniel böyle bir şey olmayacağını kendi kendine söyleyip bakışlarını tekrar Taylor'a çevirdi. Bir cevap bekliyordu... | |
|
| |
Orphée De Querin Admin ~ Baş Şifacı
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 07/12/08 Rp Yaşı : 18 Gerçek İsmi : Ilgaz Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası C.tesi 13 Ara. 2008, 20:35 | |
| Ginny hızla dağınık ve değişmiş olan odaya girdi. Burası artık onun odası gibi gelmiyordu. Kafası çok karışıktı. Hamileliğinde oturduğu pencere kenarına oturarak gene Danny2nin gelişini bekledi. Böyle beklemeyi çok özlemişti. Ama uzun süredir bu özlemini yaşıyamıyordu. Bu yüzden o an haytında en güzel anlardan biriydi. Yaşadıklarının kötülüğünü artık unutuyor gibiydi. Kıskaçlı tokasını alarak kızıl saçlarını dağınık topuz yaptı. Sonra dolabı açtı ve eski geceliğini çıkarttı. Danny'nin çabuk gelmesini umarak üzerindekileri çıkartıp sadece geceliğini giydi ve gene o güzel pencere kenarına kendini bıraktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası C.tesi 13 Ara. 2008, 20:45 | |
| DJ bakanlıktan hemen evine gelmişti. Ginny ile konuşacaklarını şimdiden çok merak ediyordu. Malikanedekiler şaşkın ve mutlu görünüyorlardı. Gelinleri geri dönmüştü ne de olsa! Görmüş olmalılardı. DJ onlara selam vererek odasına gitti. Uzun merdiven her zamankinden de uzun gelirken bir anda osnbasamağa bastığını farkederek çocuk gibi sevindi. Vakit kaybetmeden odasına daldı. Karşısında geceliğiyle cam kenarında oturan Ginny'yi görünce geçmişi hatırladı bir an. Tek eksik kocaman ve onu tatlı gösteren bir karındı. DJ hemen ceketini büyük bir sıkıntıyla bir nkenara fırlattı. Böyle fırlata fırlata üç ceketini kaybetmişti. Tabi evinde değil, Domuz Kafası'nda Çatlak Kazan'da falan. Sessizliğini koruyarak Ginny'nin yanına gitti ve onun karşısına oturdu. Ne konuşacaklarını merak ediyordu. "Ee? Evim güzel evim. Ne konuşacaktık?" diyerek sessizliği bozdu ve konuyu açmaya çalıştı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 07/12/08 Rp Yaşı : 18 Gerçek İsmi : Ilgaz Ruh Hali :
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası C.tesi 13 Ara. 2008, 21:00 | |
| Ginny gülerek karşısında konu açmaya çalışan kocasına baktı. Sonra onun elinin tuttu ve konuşmaya başladı; "Aşkım biliyorsun ki ben çok uzun süredir yokum. Bu resimde kendimi önemsiz bir ayrıntı hatta bir fazlalık gibi hissediyorum. Ben çok değiştim Dan. Beni böyle kabul etmeye hazır mısın? Çocuklarımı bir daha asla bırakmak istemiyorum ama beni böyle kabul etmezsen onların iyiliği için gitmem gerektiğini biliyorum. Seni çok seviyorum aşkım. Emin ol bütün bu yıllar boyunca sana olan aşkımdan hiç bir eşy eksilmedi. Hayatımda değişmeyen tke şey sana olan aşkımdır. Tabi birde...." gülümsedi ve; "Çapkınlığın yüzünden oluşan kıskançlık duygum." dedi. Saonra Danny'nin dudapına ufak bir öpücük kondurdu ve "Seni özledim." dedi. Hafifce biraz daha Danny'e yaklaştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası C.tesi 13 Ara. 2008, 21:39 | |
| DJ duygularına hakim olamıyordu artık. Karşısındaki yıllardır beklediği Ginny'ydi. Onun Ginny'si. Kimseye değişmeyeceği bayan. Şimdi ynında duruyordu ve git gide ona yaklaşıyordu sanki. ama Daniel önce ona cevabını vermeliydi, biraz daha yaklaşmadan önce. "Ginevra, sen hep benim Ginny'm olacaksın. Hep eskisi gibi olacaksın. Bence hiç değişmemişsin. Tek değişiklik, sen çok daha güzelsin. Ayrıca çocukları dert etme. Onları mantıklı yetiştirdiğime eminim. Bonnie de öyle yetiştirdi Kathleen'i. Gördün zaten nasıl konuştuğunu. Bir yetişkinden bile iyi. Oliver da duygusaldır aslında. Ama o da mantıklıdır. Benim gibi desek yeter, sadece biraz daha ham gibi." Güldü, artık önünde bir engel kalmamıştı. Düşüncelerini eşine istediği gibi aktarmıştı. Onu özlemişti de. Daha fazla ayrı kalmalarının bir anlamı yoktu. Bu yüzden ilk adımı atarak, boynuna ufak bir öpücük kondurdu. Dayanamayarak "Emin ol Taylor'a asla böyle bir şey yapmadım." diye fısıldadı. İçinin rahat olması şarttı. Taylor, Daniel'a arkadaşlık etmişti sadece. Şokunu atlatabilmesi için, Ginny'yi unutabilmesi için. Ama tabi işe yaramamıştı. Yine de ona minnettardı. İkinci adımı Ginny'den bekliyordu. Çünkü uzun zamandır ayrılardı ve vereceği tepkileri kestiremiyordu. Hele de değiştiğini söylediğine göre, şüphelenmek şarttı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası C.tesi 13 Ara. 2008, 22:00 | |
| Ginny birden Danny'nin boynunu öpmesiyle biraz şok olmuştu. Kaç yıldır insan yüzünü bile zor gören kadının şimdşi biri boynunu öpüyordu. Ginny hafifce geri çekildi neden bunu yaptığını bilmiyordu ama korkuyordu. Ayağpa hızla kalktı ve birden başında çakan büyük bir ışıkla geri yere düştü. Uzun süre karanlıkta kaldıktan sorna böyle bir durum yaşanması doğal gibiydi. Zor kaçmış olmasına karşın izini gene bulabileceklerinden korkuyordu. Aslıda bir bakıma burada uzun sürede duramazdı. Çocukları tehlikeye atardı. Ama ne yapabilirdi bilmiyordu. Kaçmaktan başka aklına bir şey gelmiyordu. Kendine gelmeye çalışarak yerden; "Üzgünüm ben... ben iyiyim tamam.." dedi ve yatağa gitti. Sonra Danny'e bakarak "Nick diye biri yok. Hiç olmadı. O notu ben yazmadım." dedi sonra birden gözleri karardı ve yatağa düştü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası C.tesi 13 Ara. 2008, 22:55 | |
| DJ neler olduğunu anlayamıyordu. Nick diye biri yoktu Ginny'nin dediğine göre. DJ ona her zaman inanıyordu. Yalan söylemeyeceğini biliyordu. Ama neden bayıldığını anlayamıyordu. Belki de bu kadar çabuk hareket etmemeliydi, ona zaman tanıyıp ortama alışmasını beklemeliydi. Ginny her zamanki masumluğunu koruyarak yatakta baygınca yatıyordu. Daniel ona bir saygısızlık yapmak istemiyordu ama daha fazla beklemeye de gerek yok diye düşünüyordu. Nasıl olsa ayılırdı. Onu sakinleştirmeliydi. Ginny'nin yanına uzandı ve tatlı bir sesle konuşmaya başladı: "Şşştt, geçti tamam. Artık ben varım yanında. Her şeyi doğru olarak biliyorum. Sana zarar getirecek en ufak bir şey olursa büyücü dünyası denilen bir şey bırakmam, yemin ederim. Şimdi sakinleş..." Bir yandan da Ginny'nin kıpkızıl saçlarıyla oynamakla meşguldü. Onu çok özlemişti, bunu kelimelerle anlatamazdı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası C.tesi 13 Ara. 2008, 23:01 | |
| Ginny gözlerini araldı ve yanındaki kocasına baktı. Ona sımsıkı sarıldı. Ondan hiç ayrılmak istemiyordu. Korkuylasoluyarak; "Beni bırakma olur mu? Bir daha beni götürmelerine izin verme. Bir daha gitmeme izin verme. Beni bırakma. Danny seni seviyorum. İnan bana sendne başkasını sevmedim. Sen... sen benim herşeyimsin. Buna inan!" dedi. Sonra Danny'i öpmeye başladı. Başta başından başladı yavaşça boynuna indi. Onu bırakamazdı. Onu bırkamak sitemiyordu. Onu çok seviyordu. Danny'nin her zaman giydiği tshirtü vardı. Ginny yavaşça Danny'nin tshirtünü çıakrdı. Gülümsiyerek onun boynunu öpmeye başladı. Bir tarafdan ehr defasında; "Seni bıramak istemiyorum." diyordu. Onu çok seviyordu. Çocuklarının büyüyüşünü izlemek istedi ama bu olmamıştı. Şimdi artık onları ne olursa lsun asla bırakmak sitemiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası Paz 14 Ara. 2008, 00:05 | |
| Daniel, Ginny'nin dediklerini dinlerken bir anda Ginny'nin öpücüklerini hissetti önce dudaklarında ya sonra...
Ginny'nin yanında hiç bu kadar rahatsız hissetmemişti kendini, ha tabi Sessizlik Kuyusu'ndaki kısa tanışma süreçlerinin haricinde. Daniel bunları düşünürken sevgili t-shirtünün de yavaşça kendinden gittiğini farketti. Artık sanki ipler Ginny'nin elinde gibiydi. Ama böyle mutluydu da. Gülümsemesi de yüzüne yayılmıştı zaten. Ginny'nin bir şeyler dediğini farkediyordu ama ne olduğunu anlayamıyordu. Çünkü şaşkındı, sanki duyularını yitirmiş gibiydi.
Bir an için şaşkınlığını koruduktan sonra Ginny'ye karşılık vermesi gerektiğini farketti. Durumları biraz eşit değilmiş gibiydi. Ginny'nin topuzunu açtıktan sonra eliyle geceliğinin eteğini buldu. Bir süre bekledi, belki bir itiraz alır diye. ama sonra beklemenin yersiz olacağını düşünerek geceliği pratik bir şekilde çıkardı. O yokken oldukça pratik yapmıştı zaten ama bu yüzden kendinden nefret ediyordu... xD :S xS
out: Ne yazacağımı bilemedim. Bu oldu :S | |
|
| |
| Daniel Jacob ve Ginevra Black'in Odası | |
|