| Hangisi Daha Yakışıklı | |
|
+21Marvella Jãnyt Nysithe Alyson Scarlett Bell Leighton M. Black Rashel Préslava Millian Persiana Drea K. Black Amy Béll Black Sténly Jack Langdon James H.Strong Iliana Ellen Weasley Sara Zoey Delacour Louissa Delacour Hayden H. Black Brian Justin Black Rosie Jane Weasley Elisabeth Rose Weasley Bonnie Kathleen Weasley Aléxis Melody Black Matt.C.Strong Angelina Marissa Black Lisa Angel Black Daniel Jacob Black 25 posters |
|
Hangimiz Daha Yakışıklıyız | Brian Justin Black | | 15% | [ 5 ] | Daniel Jacob Black | | 44% | [ 15 ] | James Dean Black | | 3% | [ 1 ] | Marquez Weasley | | 0% | [ 0 ] | Alex Jason Delacour | | 12% | [ 4 ] | Ronald Weasley | | 6% | [ 2 ] | James H. Strong | | 15% | [ 5 ] | Harry Charles Silver | | 0% | [ 0 ] | Lee Santiago Gaunt | | 0% | [ 0 ] | Felix Brian Weasley | | 0% | [ 0 ] | C. Jack Sparrow | | 5% | [ 2 ] | Peter Edmund Trumpkin | | 0% | [ 0 ] | Lionel Christoph Steinert | | 0% | [ 0 ] | Santiago Alex Lothario | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 34 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 14:12 | |
| Evet, şimdi size en yakışıklı gelen erkeği seçin Ama lütfen objektif davranın ve haksızlık yapmayın Birden fazla seçim vardır | |
|
| |
Lisa Angel Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 05/09/08 Rp Partneri : arıyorum arıyorum ah yine bana haram geceler xD Rp Yaşı : Hömmm...daraf değiştirdim^^itirazı olan? Gerçek İsmi : Gencim güzelim seni ezerim xD
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 16:37 | |
| Ünlüsünden dolayı ayrıca kuzim olduğu için Daniel ^.^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 16:48 | |
| Sağolasın kujum Ben şansımı ikizim Brian'dan yana deniyorum (kendime oy vermişliğim görülemez ) | |
|
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 17:39 | |
| - Elisabeth Clairé Black demiş ki:
- Ünlüsünden dolayı ayrıca kuzim olduğu için Daniel ^.^
| |
|
| |
| |
| |
Matt.C.Strong Ravenclaw VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 17:47 | |
| Benim hocam herkesden yakışıklı(Direk torpil yapıyorum ve bunu açıklayacak kadar da patavatsızım! ) | |
|
| |
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 17:49 | |
| Alex Pettyfer den dolayı Alex Daniel Radcliffe'i Equus -küheylan-dan sonra biraz sefmemeye başladım .*bide farklı olmayı hep sefmişimdir *^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 17:51 | |
| Alex'e kim verdi acaba Neyse, saol Matt tuttum seni zaten tutmuştum yaa tüh Edit: Sattı abilerini Neyse alex'e kimin verdiği belli oldu olsun alex pettyfer bnm metam sonuçta Her kapı bana çıkıyo zuha şaka şaka ama bence Elijah Wood da gayet yahuşuhlu | |
|
| |
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| |
| |
Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 17:57 | |
| Ünlün Daniel olduğu için benim herzaman gömlümüm aşkitosu olan Danielime veriyom XD | |
|
| |
| |
| |
Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 18:01 | |
| | |
|
| |
Lisa Angel Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 05/09/08 Rp Partneri : arıyorum arıyorum ah yine bana haram geceler xD Rp Yaşı : Hömmm...daraf değiştirdim^^itirazı olan? Gerçek İsmi : Gencim güzelim seni ezerim xD
| |
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 18:21 | |
| | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 18:49 | |
| | |
|
| |
Rosie Jane Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 100 Kayıt tarihi : 24/08/08 Rp Yaşı : Z.a.y. Gerçek İsmi : Cesaret Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 22:13 | |
| | |
|
| |
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 22:19 | |
| ya ben bu oylamayı daha yeni görüyorum. Şaştım kaldım. Bu ne 2 oyum var. Allah aşkına googleye Elijah Wood deiğp bakın lütfen yakışıklı mı değil mi? Ayyhhh bu ne yaw 2 oy kafayı yiyecem. ''Doktor! acile alın beni uzun bir transa geçtim '' | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 100 Kayıt tarihi : 24/08/08 Rp Yaşı : Z.a.y. Gerçek İsmi : Cesaret Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 22:22 | |
| elijah wood bnce kötü (en nazik lafı bulmaya çalıştım ) | |
|
| |
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 16 Eyl. 2008, 22:24 | |
| kafayı yiyecem 1 daha bak yaw neyse bb çıkıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Çarş. 17 Eyl. 2008, 19:17 | |
| Oo Elijah'a laf yok bence. Gayet yakışıklı. Neyse ben bu konuda pek yorum yapmıyım yannıs anlaşılıyo Ama benim oyum sonsuza kadar Brian'a Kardeşim olduğu içün | |
|
| |
Hayden H. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : Milo Delacour Rp Yaşı : Death Of Earters Gerçek İsmi : Ford K Kadar Yavaş Hareket Etmesi xD
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Çarş. 17 Eyl. 2008, 19:50 | |
| Daniel..Daniel... xD Oyumu Daniel den kullanıyorum | |
|
| |
Louissa Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 29/08/08 Rp Partneri : yok malsef Rp Yaşı : Z.A.Y. Gerçek İsmi : Zeka
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Çarş. 17 Eyl. 2008, 19:54 | |
| hiçbiri xd xd xd xd xd hepiniz çirkinsinizzz ben mükemmeleri begenirimm prensip meselesi hıh | |
|
| |
Sara Zoey Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : adayları görelim önce... Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : Her Zaman Etrafındakilerden Üstündür Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Çarş. 17 Eyl. 2008, 19:56 | |
| alex jason delacour'a vrdim çünkü hm aabeim hm de ünlüsü çokkkkk şeker! ama ebedi yakışıklım zac efron'dur çok ttlı zac yha! | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Çarş. 17 Eyl. 2008, 21:57 | |
| - Louissa Delacour demiş ki:
- hiçbiri xd xd xd xd xd hepiniz çirkinsinizzz ben mükemmeleri begenirimm prensip meselesi hıh
Sen çok mu güzelsin ki kuju Bence fazla da seçici olmak iyi değildir. Hele de Adriana kdr güzel değilsen Neyse şaka yapıyorun kesinlikle yannıs anlama Ama yani bozuluyo insan ister istemez Rpde de evde kalırsın bu gidişle | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Cuma 19 Eyl. 2008, 21:59 | |
| ay dan varyaa hiç eleştirelere açık değilsinn çok kınadım seni şuan ayrıca louissa güzelim demediki sana çirkin dedi xD KATILIORM :d evde kalır kalır sana noluo tbi korumak da bana düşmez ama salla herneyse sen evlendinde noldu | |
|
| |
| Hangisi Daha Yakışıklı | |
|