| Hangisi Daha Yakışıklı | |
|
+21Marvella Jãnyt Nysithe Alyson Scarlett Bell Leighton M. Black Rashel Préslava Millian Persiana Drea K. Black Amy Béll Black Sténly Jack Langdon James H.Strong Iliana Ellen Weasley Sara Zoey Delacour Louissa Delacour Hayden H. Black Brian Justin Black Rosie Jane Weasley Elisabeth Rose Weasley Bonnie Kathleen Weasley Aléxis Melody Black Matt.C.Strong Angelina Marissa Black Lisa Angel Black Daniel Jacob Black 25 posters |
|
Hangimiz Daha Yakışıklıyız | Brian Justin Black | | 15% | [ 5 ] | Daniel Jacob Black | | 44% | [ 15 ] | James Dean Black | | 3% | [ 1 ] | Marquez Weasley | | 0% | [ 0 ] | Alex Jason Delacour | | 12% | [ 4 ] | Ronald Weasley | | 6% | [ 2 ] | James H. Strong | | 15% | [ 5 ] | Harry Charles Silver | | 0% | [ 0 ] | Lee Santiago Gaunt | | 0% | [ 0 ] | Felix Brian Weasley | | 0% | [ 0 ] | C. Jack Sparrow | | 5% | [ 2 ] | Peter Edmund Trumpkin | | 0% | [ 0 ] | Lionel Christoph Steinert | | 0% | [ 0 ] | Santiago Alex Lothario | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 34 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Iliana Ellen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 03/09/08 Rp Partneri : ...Aranıyor... Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Seven olması,Arkadaş canlısı
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| |
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı C.tesi 20 Eyl. 2008, 16:36 | |
| | |
|
| |
James H.Strong Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı C.tesi 20 Eyl. 2008, 18:39 | |
| Ben yeni eklendim valla,önceden de olsam bana gelirdi oylar | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı C.tesi 20 Eyl. 2008, 18:43 | |
| Hiç şüphesiz | |
|
| |
Sténly Jack Langdon Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/09/08 Rp Partneri : ~~Elizabeth Stéf E. Widmore~~ Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Zeki,Kurnaz,Çevik Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı C.tesi 20 Eyl. 2008, 19:46 | |
| benden yağuşuklusu var mı yha?? XD önemli olmak kazanmak değil katılmaktır şaka bi yana ben kendimi orda görünce şaşırdım,beklemiyodum böyle bişiyi.ama lordumuz sağolsun. bu arada oyum benimdir | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı C.tesi 20 Eyl. 2008, 20:34 | |
| Lordunuz asla ayrım yapmaz Adil biridir ve herkesin yarışmaya hakkı olduğunu düşünür Kendini övmezse de olmaz tabi | |
|
| |
Sténly Jack Langdon Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/09/08 Rp Partneri : ~~Elizabeth Stéf E. Widmore~~ Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Zeki,Kurnaz,Çevik Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Ptsi 22 Eyl. 2008, 17:50 | |
| yazdığımız mesajlara bakın pufff olmuşlar! | |
|
| |
| |
| |
Amy Béll Black İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 22/09/08 Rp Yaşı : 23 Gerçek İsmi : Naz. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 23 Eyl. 2008, 17:28 | |
| | |
|
| |
Persiana Drea K. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 24/09/08 Rp Yaşı : ∂єαтн σƒ єαтєяѕ у Gerçek İsmi : σ вιя çαтℓαq кι ؟ χ∂ Ruh Hali :
| |
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Perş. 02 Ekim 2008, 19:48 | |
| Açık ara farkla men Pardon, Daniel desek daha doğru olur | |
|
| |
Rashel Préslava Millian Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : Aran(m)ıyor Rp Yaşı : Dark Side[D.J.O] Gerçek İsmi : Tanı ve anla...! Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Perş. 02 Ekim 2008, 20:19 | |
| Daniel'ın çoğunlukta olduğunu gördüm. Fakat ben Equus öncesinde de Equus sonrasında da Daniel'ı hiç sevmedim. Harry Potter gözüyle baktığımızda Azkaban Tutsağı filminde her genç kızın kalbini çalabilecek kadar yakışıklı buluyordum onu. Fakat geçtiğimiz filmlerde tipsizleşmeye başladığını farkettim. Ben Daniel'ın Harry Potter halini sadece üçüncü seride seviyorum. Diğer zamanlar bana itici geliyor. Ama Rupert gayet tatlı bence. O kızıl saçları yüzüne ayrı bir tatlılık katıyor. Yine de ahım şahım bir yakışıklılık onda söz konusu değil. Jesse McCartney benim bir zamanlarki platoniklerimdendi. Yinede onun eski, hafif uzun sarı saçlı halini daha çekcii buluyordum. Elijah Wood her zaman karizmatik bulduğum iyi oyunculardan biri. Filmlerde resimlerdekinden çok daha yakışıklı çıkmasını biliyor (bunu makyöz müdür nedir onlara borçluyuz xD) Yine de onun diğerlerine kıyasla daha yakışıklı olduğunu düşünüyorum. | |
|
| |
Leighton M. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : Yaramı deşme naağğnn :D Rp Yaşı : Dark Side Gerçek İsmi : Chatlaq Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Perş. 02 Ekim 2008, 20:59 | |
| - Rashel Préslava Millian demiş ki:
- Daniel'ın çoğunlukta olduğunu gördüm. Fakat ben Equus öncesinde de Equus sonrasında da Daniel'ı hiç sevmedim. Harry Potter gözüyle baktığımızda Azkaban Tutsağı filminde her genç kızın kalbini çalabilecek kadar yakışıklı buluyordum onu. Fakat geçtiğimiz filmlerde tipsizleşmeye başladığını farkettim. Ben Daniel'ın Harry Potter halini sadece üçüncü seride seviyorum. Diğer zamanlar bana itici geliyor. Ama Rupert gayet tatlı bence. O kızıl saçları yüzüne ayrı bir tatlılık katıyor. Yine de ahım şahım bir yakışıklılık onda söz konusu değil. Jesse McCartney benim bir zamanlarki platoniklerimdendi. Yinede onun eski, hafif uzun sarı saçlı halini daha çekcii buluyordum. Elijah Wood her zaman karizmatik bulduğum iyi oyunculardan biri. Filmlerde resimlerdekinden çok daha yakışıklı çıkmasını biliyor (bunu makyöz müdür nedir onlara borçluyuz xD) Yine de onun diğerlerine kıyasla daha yakışıklı olduğunu düşünüyorum.
Şimdi kime oy verdin sen anlayamadım :S | |
|
| |
Rashel Préslava Millian Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : Aran(m)ıyor Rp Yaşı : Dark Side[D.J.O] Gerçek İsmi : Tanı ve anla...! Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Perş. 02 Ekim 2008, 21:02 | |
| Brian Justin Black'e verdim =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Cuma 03 Ekim 2008, 14:18 | |
- Daniel'ın çoğunlukta olduğunu gördüm. Fakat ben Equus öncesinde de Equus sonrasında da Daniel'ı hiç sevmedim. Harry Potter gözüyle baktığımızda Azkaban Tutsağı filminde her genç kızın kalbini çalabilecek kadar yakışıklı buluyordum onu. Fakat geçtiğimiz filmlerde tipsizleşmeye başladığını farkettim. Ben Daniel'ın Harry Potter halini sadece üçüncü seride seviyorum. Diğer zamanlar bana itici geliyor. Ama Rupert gayet tatlı bence. O kızıl saçları yüzüne ayrı bir tatlılık katıyor. Yine de ahım şahım bir yakışıklılık onda söz konusu değil. Jesse McCartney benim bir zamanlarki platoniklerimdendi. Yinede onun eski, hafif uzun sarı saçlı halini daha çekcii buluyordum. Elijah Wood her zaman karizmatik bulduğum iyi oyunculardan biri. Filmlerde resimlerdekinden çok daha yakışıklı çıkmasını biliyor (bunu makyöz müdür nedir onlara borçluyuz xD) Yine de onun diğerlerine kıyasla daha yakışıklı olduğunu düşünüyorum.
İyi de Equusla ne alaka yani sen sitedeki Daniel Jacob Black'i değerlendireceksin xD Öhöm neyse eleştirilere açık olmak gerek. Arada böyle istisnalar da oluyor işte Neyse oy yabancıya gitmedi, ikizime gitti | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Cuma 03 Ekim 2008, 15:47 | |
| Daniel Jacob Black olarak Daniel'ı temsil etmiyor musun ? Ben de Daniel'ı neden sevmediğimi ama bunun temsil ettiği kişiyle alakası olmadığını anlatmaya çalıştım. Ben Daniel'ı sevmiyorum. Sen çok iyi birisin ama yakışıklılık denmişse Daniel'ı seçmem. Bunun için öyle söyledim yanlış anlaşılmamışımdır umarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Cuma 03 Ekim 2008, 15:53 | |
| Asla yanlış anlaşılmıyorsun ama çok zıt bi kızsın sen ya Neyse, Ben Daniel'ın Equustaki halini mi koyuyorum fotoma, eğer öyleyse tipsizin, ahlaksızın tekiyim Neyse uzatmayayım, saçmalamayayım. Sitenin en güzel bayanı diye bir anket açıyım yakında bari | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Cuma 03 Ekim 2008, 16:00 | |
| Hayır ya bak yine yanlış anladın xD Üstteki arkadaş Equus sonrası Daniel'ı eskisi kadar sevmediğini söylemiş. Ben de Equus'dan öncede Equus'dan sonra da Daniel'ı sevmiyorum, pek de çekici bulmuyordum zaten dedim. Sana Equus'la ilgili en ufak bir suçlama yapmıyorum ki neden üzerine alınıyorsun şimdi xD Bunun seninle bir alakası olmadığını da belirtmiştim ayrıca. Zıtlık konusunda haklı olabilirsin bazen sinir bozucu olabiliyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Cuma 03 Ekim 2008, 16:05 | |
| xD Ayh tam havamdaydım biriyle zıtlaşmak için piyango sana vurdu xD Yoksa ben de Dan'ın eski hallerini daha çok sefiyorum ama çömez gibi duruyor Neyse, bu konu sıktı ya, kapatsak mı ne acaba | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Cuma 03 Ekim 2008, 16:06 | |
| Farketmez ya ama azkabanda manyak yakışıklıydı ha xD | |
|
| |
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Cuma 03 Ekim 2008, 16:06 | |
| | |
|
| |
Leighton M. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : Yaramı deşme naağğnn :D Rp Yaşı : Dark Side Gerçek İsmi : Chatlaq Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Cuma 03 Ekim 2008, 16:31 | |
- Farketmez ya ama azkabanda manyak yakışıklıydı ha xD
Katılıyorum... | |
|
| |
Alyson Scarlett Bell Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 09/11/08 Rp Partneri : ... Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : mantığyla harkt etmsi Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Salı 11 Kas. 2008, 20:24 | |
| daniel jacop black (en büyük etken:ünlüsü) | |
|
| |
Marvella Jãnyt Nysithe Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 01/01/09 Rp Partneri : İlgilenmyior Rp Yaşı : Bağımsız Gerçek İsmi : Sivri Dilli Ruh Hali :
| |
| |
Brendon J. Freeser Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 04/02/09 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley Rp Yaşı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Gerçek İsmi : Saçları,gözleri,fiziği yeter be. xD
| Konu: Geri: Hangisi Daha Yakışıklı Çarş. 04 Şub. 2009, 16:23 | |
| James'e vermekten büyük bir şeref duyarım. xD O adam ne öyle of fofofofofofo! .. XP | |
|
| |
| Hangisi Daha Yakışıklı | |
|