Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İçerisi (Cam kenerındaki masa)

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

İçerisi (Cam kenerındaki masa) Empty
MesajKonu: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyÇarş. 06 Ağus. 2008, 18:31

----RP İN----
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 02:56

Ginny o gece hiç uyuyomıyordu. Canı çok sıkılmıştı. Yataktan kalktı. Üzerini giyindi. Aynanın karşısına geçti;

"Gene toplicam sizi saçlarım" diyerek saçlarını topladı. Yavaşca kapıdan çıktı ve Dan'a haber versemmi diye düşünerek aşağı indi.Resepsiyonda her zamanki gibi bir büyücü bekliyordu.Ona yaklaştı;

"Acaba Dan beni ararsa ona dükkanıma gittiğimi söyler misiniz? Nedenininde canı dondurma istemiş dersiniz." dedi ve gülümsiyerek orayı terketti.Slazar's Hallow çok sessizdi.Dışarısı zifiri karanlıktı bu karanlık sadece sokak lambalarının ışığı sayesinde boğuluyordu.Ginny hemen Diagon yoluna cisimlendi.Dükkanları geçti. Kendi dükkanına geldi.Anahtar büyüleri kaldırdı.Kapıyı açtı ve ışıkları yaktı. İçeriden bir balkabağı suyu aldı.Cam kenarındaki masaya oturdu.Dışarıdaki karanlığı izliyerek düşüncelere daldı.
Eva Hayley Bell
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Eva Hayley Bell

Kadın
Rp Partneri : Ronald Weasley
Rp Yaşı : Ölüm Yiyen
Gerçek İsmi : İnatçı|Çılgın
Ruh Hali : İçerisi (Cam kenerındaki masa) Agla1ne01bn8

Bilgilerim
Rp Puanı:
İçerisi (Cam kenerındaki masa) Imgleft0/0İçerisi (Cam kenerındaki masa) Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 03:13

Eva hızlıca evden çıkmıştı.Chris ile beraber biraz gezeceklerdi ama yine geç kalmıştı.bunu alışkanlık haline getirmişti.Bunu önlemek için saatini ileri almayı bile düşünüyordu.
Kendine kıza kıza sokakta ilerliyordu.Dışarıda garip bir soğukluk vardı.Eva cübbesine iyice sarılarak yoluna devam etti.

Chris ile buluşacakları yere geldiğine yanına gülümseyerek yaklaştı ve ; “Selam.Hadi gidelim daha fazla üşümeyelim.” Dedi ve yürümeye başladı.Yolda yürürken ; “Şansımız varsa açık dükkan buluruz.” Dedi ve güldü.Kendine hala kızıyordu.

Diagon Yolu’na geldiklerinde Chris’in elinden tuttu.Burası pek tekin bir yer değildi ama buradaki dükkanlar geceleri de açık olabiliyordu.
Eva dükkanlara bakarak ilerlerken Florean Fortescue'nin Dondurmacısının önüne gelince camdan Ginny’yi gördü ve direk dükkana girdi.Ginny dükkanda düşünceli düşünceli oturuyordu.Eva Ginny’nin burada olmasına bu kadar sevineceğini hiç bilmezdi.Ginny’nin yanına giderek gülümsedi ve; “Selam.” Dedi.
http://s9.bitefight.net/c.php?uid=136834
Chris Weasley
Chris Weasley

Rp Yaşı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı
Gerçek İsmi : Cesur

Bilgilerim
Rp Puanı:
İçerisi (Cam kenerındaki masa) Imgleft0/0İçerisi (Cam kenerındaki masa) Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 03:26

Evet artık Eva ve ben dondurmacıya gelmiştik.şansımıza orası açıktı.Ginny e selam verdik.sohbetler falan...artık iki kız konuşurlardı.ben de ortada kaldım.ama nihayet sonunda beni hatırladılar.ben de üşümüştüm tabii.dondurmacıya geldik ama canım sıcak şeylerde istiyordu.tabii Ginny bi fedakarlık yaptı.sıcak kahveleri verdi.içim ısınmıştı.Evanın da hoşuna gitmişti.Artık dondurma yiyebiliriz dedim içimden.Artık gerisi Ginnye kalmış bişi...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 03:36

Ginny cam kenarında olanları düşünüyordu.Artık evini teketmişti.Ailesiyle görüşemiyordu.Onları çok özlemişti.Tam bu düşünceler aklından geçerken dükkanın kapısı aralandı.Ginny hemen asasını kaldırdı.Ama girenin Eva olduğunu görünce geri yerine koydu.Arkadan bir kişi daha geliyordu.Bu gelen küçük bir çocuktu.Ginny ona biraz daha baktı;

"Chris,kuzenim ve Eva hoşgeldiniz." dedi. Aileden birini gördüğüne çok sevindi.Eva masaya yaklaştı ve gülümsüyerek;

"Selam" dedi.Ginny hemen ayağa kalktı;

"Hadi oturun ben size ne getiriyim.Ah.. dışarısı soğuk tabi birer kahve vereyimde içiniz ısınsın."
dedi. İçeriye gitti. Kahveleri hazırladı.Kahveleri Chris ve Eva'ya verdi.Yerine geri oturdu;

"Eee.. Niye bu saatde burdasınız?Hem Chris sana buraya gelmeni yasaklamadılar mı? Şey... yani... Neyse boşver."
dedi. Kendi kendine kızık sesle;

"Salak kız.Çocuğa ne diceklerdi Ginny ablan bir Ölüm Yiyen oldu,Onunla görüşmemi." diye söylendi.
Eva Hayley Bell
Eva Hayley Bell

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 03:49

Ginny Eva ile Chris’in gelişine sevinmiş gibiydi.Geldiklerini görünce hemen [b]"Hadi oturun ben size ne getiriyim.Ah.. dışarısı soğuk tabi birer kahve vereyimde içiniz ısınsın." Demişti ve iç tarafa gidip kahveleri getirip Eva ile Chris’e vermişti.
Eva kahvenin kokusunu içine çektikten sonra bir yudum alıp Ginny’ye gülümsedi.Ginny;"Eee.. Niye bu saat de burdasınız?Hem Chris sana buraya gelmeni yasaklamadılar mı? Şey... yani... Neyse boşver." Dedi.Eva gülümseyerek;
“Ben getirdim.Canımız biraz dondurma istedi.” Dedi ve sinsice gülümsedi.
Chris’e dönerek;
“Een eli dondurma istersin?” diye sordu.Chris’in seçmesini beklerken Eva Ginny’ye döndü ve
“Ben karamelli bir dondurma alırım ve tabi vanilyalı.” Dedi ve güldü.Buraya gelmeleri iyi olmuştu.Biraz eğlenebilirlerdi.
Zaten Eva’nın yapacak bir şeyi de yoktu.Buraya gelmese evde kös kös oturacaktı.Evde öylece oturmaktansa buraya gelmek daha iyiydi.
Chris Weasley
Chris Weasley

Rp Yaşı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı
Gerçek İsmi : Cesur

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 04:00

Chris ve Eva da Ginny nin yanına geldiklerine sevinmişlerdi.Eva Chrise;Neli dondurma istersin diye sormuştu_?Chris ise;Böğürlenli ve üstüne çikolata sosu istiyorum dedi.Ginny de:Hemen getiririm dedi.Ginny de hazırlarken dondurmaları Chris kuzenine:Seni çok özledim dedi.Ginny de Chrise sarıldı ve gözleri doldu.Eva da onları izliyordu.Chris te kuzenine kıyamadı ve:Gülümseyerek dondurmalar nerde kaldı dedi_?.Ginny de::Hemen getiriyorum dedi.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 04:12

Eva Chris'e;

"Neli dondurma istersin?" diye sordu. Sonra cevabı beklerken Ginny'e döndü;

“Ben karamelli bir dondurma alırım ve tabi vanilyalı.” Ginny Chris'e döndü oda;

"Böğürlenli ve üstüne çikolata sosu istiyorum." dedi.Ginny göz kırptı;

"Hemen getiriyorum." Yandaki dondurma dolabına gitti.Dondurmaları çıkardı. Tam tabaklara koyuyorduki Chris konuştu;

"Seni çok özledim." Ginny bunu duyunca napıcağını bilemedi.Tabağı masaya bırakıp Crhis'e kocaman sarıldı.Bunu yapması yanlıştı.Bunun farkındaydı.Ama onun kuzeniydi ve Ginny nu çok özlemişti.Bir anda gözleri doldu.Kendini toparlamaya çalışırken Chris;

"Dondurmalar nerde kaldı?" diye gülümsedi.Ginny'de gülerek;

"Hemen getiriyorum küçük bey" dedi. Tabaklara koydu. Tabakları Eva ve Chriss'e verdi.Sonra kendinede çikolatalı ve limonlu bir dondurma koydu.Gidip yerine oturdu ve dondurmasını yerken;

"Eeee.. Eva yakında dersler başlıyo ben çok heycanlıyım.İlk dersime gircem değil mi? Hem dersimde Chris'de olcak.Sen heycanlı mısın?" diye sordu.
Eva Hayley Bell
Eva Hayley Bell

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 04:28

Ginny dondurmaları almaya gittiğinde Chris;
“Seni çok özledim.” Diyerek Ginny’ye sarılmıştı.Eva bu durum garip gelse de duygulanmıştı.Bu ona çok nadir olan bir şeydi.Sonra Chris
“Dondurmalar nerde kaldı?” deyince tekrar gülmeye başladı.Ginny
Hemen getiriyorum küçük bey.” Deiyp dondurmaları getirmişti.Eva gülümseyerek dondurmayı aldı ve dondurmasından kocaman bir kaşık dondurmayı alıp ağzına götürdü.yüzü dondurma olmuştu.Eva gülerek yüzünü temizledi ve Ginny;
Eeee.. Eva yakında dersler başlıyo ben çok heycanlıyım.İlk dersime gircem değil mi? Hem dersimde Chris'de olcak.Sen heycanlı mısın?"dedi.Eva gülümseyerek ;
“Sanırım bende biraz heyecanlıyım.Benim dersdimede giriyor.” Dedi ve Chris’in başını okşadı.Bu çocuğu sevmişti.En yakın arkadaşlarından birinin kuzeni olması da daha da yakınlaştırmıştı Chris’i kendisine.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 04:37

Ginny Eva'nın cevabını bekliyordu.Ama bu arada aklından;

"Chris dersime gircek.Ne güzel onu her hafta görebilicem.Umarım dersi hiç bırakmaz.YOkssa kuzenimi bir daha ne zaman görürün bilemiyorum." diye geçiriyordu.Eva cevap verdi;

“Sanırım bende biraz heyecanlıyım.Benim dersdimede giriyor.”
Chris'in başını okşadı.Bu arada Chris'de dondurmasını yerken başıyla onayladı.Ginny çok mutluydu.Kuzenide onlar gibi Gryfindor olmuştu;

"Tıpkı diğer bütün ailesi gibi." diye düşündü ve içini kocaman bir burukluk sardı.Ama bunu Chris'e çaktırmamaya niyetliydi;

"Eh.. Chris sende heycanlısındır ama artık çok geç oldu ve bence senin yaşında biri bu saatda evinden bu kadar uzakda ve ayakda olmamalı.Hem ben biraz daha dondurma yersem şişicem."
dedi ve güldü.Aslında onları yollamak istemiyordu.Kuzenini ve Eva'ı görmek ona huzur vermişti.Ama bunu yapmalıydı.Hava nerdeyde ağarmaya başlamıştı.Bonny onların burda olduğunu bilmemeliydi.Yoksa Ginny'e çok kızardı.Ayağa kalktı.İçerideki odaların ışıklarını kapattı.Tekrar masaya geldi ve kendi dondurma tabağını asasının tek hareketiyle yıkayıp, topladı.Chriss ve Eva'ı beklemeye başladı.
Eva Hayley Bell
Eva Hayley Bell

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 04:49

Eva gülümseyerek Ginny ve Chris'e bakıyordu.Çok iyi anlaştıkları ve birbirilerini çok sevdikleri her hallerinden belliydi.Eva bu tablo karşısında bu kadar duygulanacağını hiç tahmin etmemişti.Eva onları izlerken Ginny; "Eh.. Chris sende heycanlısındır ama artık çok geç oldu ve bence senin yaşında biri bu saatda evinden bu kadar uzakda ve ayakda olmamalı.Hem ben biraz daha dondurma yersem şişicem." dedi.Eva gülümseyerek; "Evet dönsek iyi olacak." dedi ve Ginny'ye gülümsedi.
Ginny dondurma tabaklarını toparladıktan sonra Eva ; "Hadi Chris gitsek iyi olacak." dedi ve Chris'in elinden tuttu ve Ginny'e dönerek; "Hadi canım güle güle.Biz gidiyoruz.Yine geliriz." dedi ve güldü.Chris'inde veda etmesini bekledikten sonra beraber dükkandan çıktılar.Yolda giderken; "Sanırım seni fark etmeden eve varacağız.Bir şey sorarlarsa "Eva balamla gezdim."dersin tamam mı?" dedi ve gülümsedi.Aile içinde karışıklık olmasını istemezdi.
Chris'i evine bıraktıktan sonra Eva evine cisimlenerek kardeşinin yanıan gidip onunla sohbet etmeye başladı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İçerisi (Cam kenerındaki masa)   İçerisi (Cam kenerındaki masa) EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 04:56

Eva Ginny'e hak vererek;

"Evet dönsek iyi olacak." dedi ve Chiris'e dönerek ;

"Hadi Chris gitsek iyi olacak." Chris'in elinden tuttu.Ginny baktı;

"Hadi canım güle güle.Biz gidiyoruz.Yine geliriz."
dedi ve uzaklaştılar.Ginny bir süre onların uzaklaşmalarını izledi.İçinden niye gittilerki diyordu.Ama bir yandanda bunun gerekli olduğunu biliyordu.Sonunda gözden kalbolunca Ginny geri içeriye döndü ve etrafı yopladı.Dükkandan çıktı.Dükkana Kilitleme sihrini yaptı.Salazar's Hallow'a cisimlendi.Otele girdi.Resepsiyona;

"Beni soran olmadı değil mi?" diye sordu.Resepsiyon;

"Hayır efendim kimse sormadı.Zaten kimsede uyanmadı daha."Diye ginny'i onayladı.Ginny koşarak odasına çıktı.Saçlarını çözdü.Kendini yatağa bıraktı.

----> THE END <----

İçerisi (Cam kenerındaki masa)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 2) Masa
» 3) Masa
» 4) Masa
» 5) Masa
» 6) Masa