Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Masa 1 C.tesi 04 Ekim 2008, 13:21 | |
| | |
|
Leighton M. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : Yaramı deşme naağğnn :D Rp Yaşı : Dark Side Gerçek İsmi : Chatlaq Ruh Hali :
| |
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Masa 1 C.tesi 04 Ekim 2008, 23:36 | |
| Melody evde fena halde sıkılmış ve bir çare olarak dükknına uğramaya karar vermişiti...Bir asistanı yoktu ; bundenle dükknaıgenlde kapalı oluyordu.Bir asistan alsa fena olmazdı hani.Black malikanesinin bahçesinden Hogsmade 'e cisimlendi ve yürümeye başladı arkasına bakmadan.Ayakkabısının çıkardığı tık, tok seleri sokakta yankılanıyordu Ritmik bir şekilde.Neseki hava tam olarak kararmamıştı; önünü görebiliyordu.Evet küçük sevimli dükkanı görünmüştü işte kapıyı açıp grdi içeri ve mutafağa geçti hemen.Biraz sıcak çay içse fena olmazdı hani .Ateşi yaktı ;suyunu koydu.Ve bir kaç saniye sonra dışardan bir ses duydu"Alexis,Alexis"biri ona sesleniyordu. Önlüğünü taktı ;içeri doğru hızlı ve çabuk adımlarla yürüdü.Eveet orada oturan Lei idi."Merhaba sen nerden çıktın ? Lei seni gördüğüme gerçekten çok sevindim.. "dedi ve kıza sarıldı ve bir sandalyeye kuruldu. | |
|
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : Yaramı deşme naağğnn :D Rp Yaşı : Dark Side Gerçek İsmi : Chatlaq Ruh Hali :
| Konu: Geri: Masa 1 C.tesi 04 Ekim 2008, 23:43 | |
| Aléxis:
~Merhaba sen nerden çıktın ? Lei seni gördüğüme gerçekten çok sevindim..
dedikten sonra sarılıp sandalyeye kurulmuştu...
Lei:
~Domuz Kafasında sıkılınca ordan çıktım..Hosmeade Köyü'nde işkence edecek bir kaç kişi vardı..Tesadüfenyoldan geçerken senin kocaman yazılı "Madam Melody'in Dükkanı" tabelasını gördüm..Hemen içeri girdim..Eee..Ne zaman açtım burayı bakalım?
diye sordu... | |
|
| Konu: Geri: Masa 1 C.tesi 04 Ekim 2008, 23:55 | |
| "Domuz Kafasında sıkılınca ordan çıktım..Hosmeade Köyü'nde işkence edecek bir kaç kişi vardı..Tesadüfenyoldan geçerken senin kocaman yazılı "Madam Melody'in Dükkanı" tabelasını gördüm..Hemen içeri girdim..Eee..Ne zaman açtım burayı bakalım?"dedi bunların hepsini bir solukta söylemişti şimdi derin derin nefes aldı Lei edense Alexis'in yüzünü bir gülümse bürümüştü.Nerden başlayacağına karar veremedi ."Bak Lei şimdi ikimize de sıcak çay ve kurabiye getireyim sonra konuşalım bunalrı uzun uzun olur mu? "dedi dişlerini göstermeden gülümseyerek ve kızdan bir cevap beklemeden hemen içeri mutfağa gitmak zorunda kaldı çünkü içerden çok acayip bir ses geliyordu.Ne sesiydi bu acaba ? Mutfağa girdiğinde etrafa baktı ve işte ses çıkaran şeyi bulmuştu."Aman tanrım buraya ne olmuş böyle ?!"her yer çay olmuştu ocakta unutmuştu çayı evet ...Sona bilmiş bir tavırla böğürdü"AklaPakla bakalım..Aferiin"sonra büyük fincanlara çayı doldurdu ve dolapatandan sıcak kurabiye çıkardı daha doğrusu soğuktu ama assıyla ısıttı onu hmen onu bir çırpıda ve elinde tepsiyle geri Lei'nin yanına döndü."Geldiiim"... | |
|
| Konu: Geri: Masa 1 C.tesi 04 Ekim 2008, 23:59 | |
| Lei bu kadar çabuk gelmesini beklemiyordu:
~Hoşgeldin!
Sonra o mis kokulu kurabiyeleri görünce:
]~İnanmıyorum Aléxis!Yine döktürmüşsün.
dedikten sonra güldü.Sonra:
~Yoksa sihirmi kullandın?
diye sordu | |
|