| 9. masa | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| |
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 14:39 | |
| Rose zar zor uyanmıştı.Saate baktı.Çok geç olmuştu.Hemen kalktı.Yatağını ve etrafını toplarsa hiç yetişemeyecekti baloya.Aklına daha iyi birşey gelmişt.Derletopla dedi ve oda gümüş gibi olmuştu.Siyah mini elbisesini giydi.Saçını dalgalı bir hale getirdi.Siyah ayakkabısı ve siyah çantasıyla bir harika olmuştu.Aslında yanında çanta taşımak istemiyordu.Ama asasını elinde tutacak hali yoktu ya.Rose cisimenerek gitmek istemişti göl kıyısına,ama acelesi onu baykuşhaneye götürmüştü.Rose konsantre oldu ve göl kıyısına nihayet cisimlenmişti.Geldiğinde bütün herkes eğleniyordu.Bütün masalar doluydu.Masanın birinde sadece bir kişi vardı.Rose onun yanına gitti.Bu kişi Aléxis'di.Çok iyi oldukları söylenemezdi.Ama az da olsa birbirlerini severlerdi.Çünkü aynı okulda çalışıyorlardı.Rose:
-Aléxis oturabilir miyim?Başka boş masa yok da dedi ve gülümsedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 14:54 | |
| Sonrabirden okul müdüresi Rose Weasley 'nin oraya onun oturduğu masaya doğru geldiğini gördü.Sonra Alexis'e --Aléxis oturabilir miyim?Başka boş masa yok da ,dedi ve güldü . Siyah mini bir elbise giymiş saçlarına sanki denizler gibi dalga dalgaydıSiya h ayakkabıyla ve çantayla iyi bir kompozisyon olurturmuştu.Alexis düşüncelerinden sırılıp hemen kendine geldi ve -Tabiki oturabilirsin Rose buyur otur ,dedi ve ona içtenlikle gülümsedi. ...Balo çok eğlenceli geçiyor değil mi?Bu müziğe bayıldım.Kaymak birası alırmıydın kendime alacağımda sanada alıyım mı?dedi ve sırıttıp bir cavap beklekdi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 15:01 | |
| Rose Melody'nin bugün biraz dalgın olduğunu farketti.Melody çok güzeldi elbisesi ve saçları bir harikaydı.Melody:
-Tabiki oturabilirsin Rose buyur otur dedi.Rose Melody'e en yakın sandalyeye oturdu.Melody:
-Balo çok eğlenceli geçiyor değil mi?Bu müziğe bayıldım.Kaymak birası alırmıydın kendime alacağımda sanada alıyım mı? demesi iyi olmuştu.Rose'nin aklından tam bunlar geçiyordu.Rose:
-Evet,balo çok güzel.Evet,alırım tabi zahmet olmassa dedi ve güldü.Etrafına bakıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 15:13 | |
| Sonra Rose'un kendini süzdüğünü ve gülümsdiğini farketti.Ve Rose konuştu. -Evet,balo çok güzel.Evet,alırım tabi zahmet olmassa .dedi .Alexis bunu duyunca sevindi ve: -Ahh...Ne zahmeti tabiki alırım canım dedi ve ayağı kalktı .Balo çok kalabalıktı güçlükle ilerledi ve en sonunda kaymak biralarının olduğu açık büfeyi gördü .Hemen oraya yöneldi Bir tepsiye 2 kaymak birası ve 2 tabakta puding alarak geri masaya döndü o sırada Dany abisinin Ginny'in balodan üzügn bir biçim deayrıldığını gördü onlara seslenseydi ki o kadar kişinn içinded rezil omaktan korkuyordu bişey demedi ve masaya doğru hızlıca yürüdü ve o sırada kendi kendine "Burasını seçmeleri çok güzel olmuş çok güzel bir yer" dedi kimsenin duyamayacağı bir ses tonuyla.Sonra Rose buyur işareti yaptı ve kaymak birasını ve onun için aldığı çikolatlı pudingi uzattı.Rose'a -Umarım puding seviyorsundur gözüme çok güzel göründüler ben de alıyım bari dedim.Dei ve gülümsedi etrafına bakınarak yerine oturdu . | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 15:23 | |
| Rose etrafa bakarken Melody:
-Ahh...Ne zahmeti tabiki alırım canım dedi.Ama açık büfenin bulunduğu yere gidene kadar canı çıktı.Rose Melody' beklerken etrafa bakıyordu.Herkes eğleniyordu.Çok sevinçliydi.
Melody Rose'ye doğru geliyordu.Elinde bir tepsi,tepside 2 kayma birası ve 2 tane puding vardı.Rose pudingleri görünce çok sevinmişti.Çünkü pudinge bayılırdı.Melody:
-Umarım puding seviyorsundur gözüme çok güzel göründüler ben de alıyım bari dedim dedi.Rose:
-Çok düşüncelisin Melody.Bayılırım pudinge dedi ve güldü.Biraz çocuk durmuştu.Ama Rose hala çocuktu.Müdire olmasına rağmen.Rose:
-Melody nasılsın? dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 15:33 | |
| -Çok düşüncelisin Melody.Bayılırım pudinge .Dedi rose ve gülümsedi çocuk gibi .Sonra Alexis de gülümseyerk karşılık verdi ona.Bir süre sonra Rose : -Melody nasılsın? dedi.Alexis bu soruyu biraz yabancı buldu ama cevap verdi hemen: -Ahh...İiiyim biraz dalgın göünüyorum değil mi ama gerçekten de iiyim teşekkür ederim .Aslında sen gelen kadar kendimi bir çuval ejderha pisliği gibi hissetim çünkü tek başına bir ben oturyordum komik olduğumu düşündüm ama şimdi geçti .Peki sen nasılsın bugün neşeli görünüyorsun .dedi.Ve kaymak birasını yudumlayarak ona gülümsedi .Sonra elinde asası puding kaşığını yere düşürdüğü için bir çağırma büyüsü yaptı ve hemen asaını kaşığa yöneletti ve -Aklapakla ,dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 16:26 | |
| Rose'nin aklına bişey gelmediği için o soruyu sormuştu.Melody:
-Ahh...İiiyim biraz dalgın göünüyorum değil mi ama gerçekten de iiyim teşekkür ederim .Aslında sen gelen kadar kendimi bir çuval ejderha pisliği gibi hissetim çünkü tek başına bir ben oturyordum komik olduğumu düşündüm ama şimdi geçti .Peki sen nasılsın bugün neşeli görünüyorsun dedi ve birasını yudumladı Melody.Rose:
-Evet,çok neşeliyim bugün.Çünkü öğrencilerin ve öğretmenlerin eğlenmesi çok hoşuma gidiyor dedi ve gülümsedi.Pudinginde bir kaşık aldı.Ve:
-Neden dans etmiyorsun? dedi.Rose'nin sorduğu sorularda acayip oluyordu.Bir konudan başka bir konuya atlıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 16:38 | |
| -Evet,çok neşeliyim bugün.Çünkü öğrencilerin ve öğretmenlerin eğlenmesi çok hoşuma gidiyor .dedi.Ve pudingten aldı.Ve gülümsedi ona Alexis de ona karşılk vererek gülümsedi.Ve sonra Alexise : -Neden dans etmiyorsun?dedi durduk durmadık yere. -Bilmem.Hiç aklıma gelmedi dans etmek daha dğrusu bugüm biraz yorgun hissediyorum dedi ve birasından biraz yudumladı .Pudingten aldı ve ağzına götürdü . - Ama aslında bizde biraz dans eddebilirz hadi dans pistine gidelim mi çok güzel ve hareketli bir şarkı çalıyor, dedi gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 16:42 | |
| Rose Melody'nin şaşıracağını biliyordu.Gülümsedi.Melody:
-Bilmem.Hiç aklıma gelmedi dans etmek daha dğrusu bugüm biraz yorgun hissediyorum dedi ve:
-Ama aslında bizde biraz dans eddebilirz hadi dans pistine gidelim mi çok güzel ve hareketli bir şarkı çalıyor dedi.Rose:
-Tamam,Hadi gidelim pistte dedi ve birasından bir yudum aldıktan sonra ayağa kalktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 17:03 | |
| -Tamam,Hadi gidelim piste Sonra piste yöneldiler öğrenciler, profesörler, seherbazlar ,dükkan sahibleri bakanlık çalışanları herkes çılgınlar gibi dans ediyordu bu Alexisi şaşırttı ki gülemeden edemedi ."Hhehehee"herkes ona şaşkınla baktı ve sonra hiç bieşey olamış gibi dans etmeye devam ettiler.Sonra Alexis ve rose da dans etmeye başladı dans pisti çok kalbalıktı kendilerie zor yer buldular ve hatta Alexis birene çarptı ayağını burktu ve ayakkabısının topuğu kırıldısonra Rose'a: -Aman tanrım deve gibi boyumla niye topuklu ayakkabı giyerimki! ...Zaten topuklu ayakkabı okul hayatım da ve şimdiki hayatımda en fazla üç dört kez giydiim bir şeydir ,dedi sinirli bir şekilde sonra asaının çıkardı ve ayakkabısına doğru tiz bir sesle : -Reparo ,dedi ayakkbı düzeldi ve her ikiside gülereklerek dans etmeye başladılar. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 17:13 | |
| Rose ve Melody dans pistinde zor yer bulmuşlardı.Melody'nin ayakkabısını topuğu kırılmıştı.Melody:
-Aman tanrım deve gibi boyumla niye topuklu ayakkabı giyerimki! ...Zaten topuklu ayakkabı okul hayatım da ve şimdiki hayatımda en fazla üç dört kez giydiim bir şeydir dedi ve Rose kendini gülmekten alamadı.Rose:
-Bende topuklu ayakkabı sevmem dedi.Melody'i teselli etmek için.Melody:
-Reparo dedi ve aykkabısın düzeltti.Rose gülerek dans etmeye devam etti.Rose:
-Ayağın çok acıyor mu? dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 17:35 | |
| -Bende topuklu ayakkabı sevmem, dedi Rose Melody'i teselli edercesine gülümseyerek ve sonra: -Ayağın çok acıyor mu?dedi. -Yoo...ayağım ii bişi olmadı teşekkür ederim,dedi oda gülerek Ve dans etmeye devam ettiler .Baya bi dans ettikten sonra Alexis Rose'a: -Ben yoruldum biraz puding yiyelim hadi masamıza gidelimde olur mu zaten akşam oldu,dedi. Sonra etrafına baktı ve bir süre sonra slow bir parça başladı bunun üstüne bir de ve bir kaç dakika sonra herkes sevgilisiyle dans pistine gelmeye başladı pist bayağı kalabalılaşmıştı Alexis Rose'a: -Tam da lafımın üstüne ,dedi. ...tabi sen istersen tek başına dans edebilirsin ,dedi gülerek . | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 20:25 | |
| Rose Melody'nin ayağını iyi olduğuna sevindi.Melody:
-Ben yoruldum biraz puding yiyelim hadi masamıza gidelimde olur mu zaten akşam oldu dedi.Pist epey kalabalıklaşmıştı.Melody:
-Tam da lafımın üstüne, ...tabi sen istersen tek başına dans edebilirsindedi.Zaten Rose'de yorulmuştu.Rose:
-Tamam,oturalım zaten yoruldumdedi.Bri yudum kayma birası içti ve bir kaşık pudinginden aldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 20:56 | |
| -Tamam oturalım zaten yoruludum,dedi.Oturdular ; biralarından yudumladılar ve pudinge saldırdılar .Hava iice kararmış ay ve yıldızlar çıkmıştı .Manzara çok güzel görünüyordu ve akşamoldğundan ışıklarda açılmıştı açılmasaydı göz göz görmezdi zaten.Bir süre hiç konuşmadan bekleyip manzaranın güzelliğine ve insanlara baktılar ve Al acıktığını şimdi daha çok farketti zanki kanrnı zil çalıyordu.Rose 'a -Acıktım umarım tavuk vardır ,dedi ...Ben almaya gidiyorum sen de gelsene biraz ateş viskiside alırız hem ,dedi. ...Hem açık büfede belki profiterol ve patates te vardır dedi gözünü biice açarak sanki Rose'un ağzından sadece bir sözcük "tamam"bekliyormuş gibi hissetti kendini ... Sonra çantasıdan aynasını çıkardı ve kendine baktı. -Merlinin sakalı bir çuval ejderha pisliği gibi görünüyorum ,dedi ve saatine baktı saat 11 olmuştu.Hemen birşeyler yiyip ;eve gidip önce ılık bir duş alıp sonra mışıl mışıl ,kimse rahatsız etmeden uyumak istiyordu. Sonra o bunları düşünürken dans pistinden bir bayanın dans ederken topoğunu kırıpfeci bir şekilde ayağını burktuğunu gördüler herkes oraya toplanmıştı sonra bir şifacı gelip bileği iyileştirince dağıldılar .Ve alexis meraklı gözlerle Rose 'a bakmaya başladı belli ki açık büfeye gidip gitmeme konusunda bir cevap bekliyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 21:04 | |
| Rose çok yorulmuştu.Onun için Melody'e hayır diyecekti.Rose:
-Açık büfeye kadar gelirim,onra eve gitmem lazım dedi üzgün bir şekilde.Kaymak Birasında bir yudum kalmıştı.Onuda içti ve ayağa kaltı.Ayakta duracak hali yoktu.Hemen odasına gitmek istiyordu.Ama ne mümkün.O kadar kişinin arasından zar zor geçtiler.Açık büfenin oraya gelicence Rose:
-Melody,sana iyi eğlencler.Benim gitmem lazım dedi ve gülümseyerek uzaklaştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: 9. masa C.tesi 23 Ağus. 2008, 21:20 | |
| -Açık büfeye kadar gelirim,sonra eve gitmem lazım ,dedi rose ve gittiler Alexis yiyecek birşeyler alırken Rose: -Melody,sana iyi eğlencler.Benim gitmem lazım ,dedi gülümseyerek -Tamam daha sonra görüşürüz,dedi ve birkaç patates kızartması biraz da çilekli pasta ve ateşviskisi aldı ve masasına doğru ilerledi.Çok kalabalıktı zar zor masasına geldi ve biraz önce de oturduğu sandalyeye oturup aldıklarını tıkınmaya başladı .Önce patates yedi braz; sonra biraz ateşviskisi yudumaldı çok seerti ateşvisikisi biraz pasta yedi ve etrafına bakmaya başladı sonra dans pisttine doğru ilerleyen çiftler gördü yine çünkü slow bir müzük vardı onların arasında Al 'ın abisi Brian ve belliki yeni kız arkadaşı Astronomi profesörü Carla vardı .Bir süre bu ikliye baktı ve bizraz daha içkisinden yudumladı.Patatelerini bitirmişti pastada az kalmıştı kalanını yaedikten sonra Göle bakmaya başladı ne güzel diye geçirdi içinde eskiden arkadaşlarıyla gelip yüzerlerdi bu gölde genelde kızlar olurdu ama bazen yanlarında erkek çocuklarda olurdu .Onlara sarmaya çalışan olursa hemen bir uğursuzluk büyüü yapardı Alexis veya diğerleri ama genelde Alexis yapardı .Çünkü diğerleri yanlarına bazen asalrını almayı bile unutuyorlardı .Alexisbu düşüncelirne dalış göle bakrken birden irkildi çünkü mikrofonla Carla abisi Brian'ı sevdiğni söylüyordu bunu duyunca sevindi ve gülümsedi alexis sonra saate baktı 12 ye geliyordu çantasını aldı ve mesadan kalkıp yürüd artık herkes gidiyordu biraz yürüdükten sonra bir yaede durup cisilendi Blacklerin malikanesine.Sonra İçinden geçridiği gibi duşa gridi ve yattı... | |
|
| |
| 9. masa | |
|