Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

5) Masa

+3
Felix Brian Weasley
Bonnie Kathleen Weasley
Brian Justin Black
7 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Misafir
Misafir

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptySalı 19 Ağus. 2008, 17:42

Ginny konuşmasını bitirdiğinde Dany Ron'a;

"Bak Ronald, biz Ginny ile birbirimize aşık olduk senin de fark ettiğin gibi. En kısa zamanda da evleneceğiz. Ayrıca Ginny bana taşınacak. Yani evlenene kadar onun Sessizlik Kuyusu'ndaki odasında tek kalmasını istemiyorum. Felix'in sorun etmesinin nedeni ise bildiğin gibi benim önceden Bonnie ile altı yıllık bir ilişki geçirmiş olmam. Lütfen Ronald, bizi tersleme. Sen de bizi terslersen bize destek çıkacak hiçbir büyüğümüz kalmayacak. "
diyerek durumu açıkladı. Ginny rondan gözünü hiç ayırmıyordu. Çünkü onun ne diyeceğini merak ediyordu. Ne Eva geldiğinde nede Dany konuşurken başka tarafa bakmamıştı. Ron Dany'e döndü;

"Karışmıyorum istediğinizi yapabilirsiniz kardeşim artık genç kız oldu istediğini yapabilir benden bişey istemeyin lütfen bu seferde abimle bozuşcaz istediğinizi yapabilirsiniz ama unutmayın her zaman kapım açık ve yardım ihtiyacınız olursa yardım ederım" Onların yanında olduğunu ama Felixle burun buruna gelmek istemediğini açıkladı. Ginny biraz olsun mutlu olmuştu. En azından aileden bir kişi onların yanındaydı. Ron ayağa kalktı. Ginny'nin yanına geldi. Kulağına;

"Unutma sen artık genç bir kızsın ve benimde kardeşimsin"
diye fısıldadı. Ginny gülerek ayağa kalktı ve Ron'a sımsıkı sarıldı;

"Sende her zaman benim abimsin. Çok teşekkür ederim abi." dedi. Çok mutluydu. Artık ne Bonny'i ne de Felix'i düşünüyordu. Ama ilerden Felix hala onlara bakıyordu. Galiba Ron ve Eva'nın yanlarında olmasına biraz bozulmuştu. Ginny bunu farkederek;

"Galiba abim burada olmana biraz bozuldu. Yani benle olmana. Bilmiyorum." Diye Felix'i gösterdi.
Eva Hayley Bell
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Eva Hayley Bell

Kadın
Rp Partneri : Ronald Weasley
Rp Yaşı : Ölüm Yiyen
Gerçek İsmi : İnatçı|Çılgın
Ruh Hali : 5) Masa - Sayfa 2 Agla1ne01bn8

Bilgilerim
Rp Puanı:
5) Masa - Sayfa 2 Imgleft0/05) Masa - Sayfa 2 Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptySalı 19 Ağus. 2008, 20:56

Eva Ron gittikten sonra tel başına oturmaktan iyice bunalmıştı.Bi ara Ginny Eva'ya el sallayınca onların yanına gidip gitmemek arasında kalmıştı.Gerçi yabancı kimse yoktu.Hepsini çok iyi tanıyordu ama nedense böyle bi ikileme düşmüştü.Ron’da sürekli bir Ginny’ye bir de Eva’ya bakıyordu.Eva içinden;
“Acaba gelmemi mi istiyor?”
diye düşündü ve onları izlmeye devam etti.Bir işaret arıyordu.Onlara gitmesini sağlayacak.

Bir süre onları izledikten sonra yanlarına gitmeye karar verdi ve ilk baş büfenin yanına gidip Ginny'e ve kendine birer içki aldı ve onların yanına doğru ilerlemeye başladı.Ginny biraz sıkkın gözüküyordu.Bu içkiyide o yüzden almıştı.Biraz rahatlamak için.İçkinin zaralı olduğunu biliyordu ama bu gibi durumlarda en iyiside oydu.

Yavaş yavaş yanlarına ilerledi ve Ginny'nin yanına gelmesine bir kaç adım kala;
"Selam."
dedi ve Ginny'nin yanına gelince bardağı Ginny'ye uzattı ve;
"Napıyorsunuz bakayım?"
dedi ve sinsice gülümsedi.Ortam biraz gerilmiş gibi gelmişti Eva'ya.Bu havayı dağıtmak için konuyu dağıtmak en iyi yöntemdi.Gelişi belki ortamı değiştirebilirdi.Ama önemli bir konuysa da bölmek istemiyordu.
Gülümseyerek Dan,Ginny ve en son Ron’a baktı.Birinin konuşmasını bekliyordu.
http://s9.bitefight.net/c.php?uid=136834
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Berker
Ruh Hali : 5) Masa - Sayfa 2 Hmbl71ki2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
5) Masa - Sayfa 2 Imgleft100/1005) Masa - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptyÇarş. 20 Ağus. 2008, 11:23

Daniel heyecanla Ron'un cevabını beklerken Ron bir anda

"Karışmıyorum istediğinizi yapabilirsiniz kardeşim artık genç kız oldu istediğini yapabilir benden bişey istemeyin lütfen bu seferde abimle bozuşcaz istediğinizi yapabilirsiniz ama unutmayın her zaman kapım açık ve yardım ihtiyacınız olursa yardım ederım"

dedi. Daniel hiç de şaşırmamıştı doğrusu. Çünkü Ron'un böyle bir şey yapabileceğini tahmin ediyordu. Ne abisini kaybedecekti ne de kız kardeşini. Ama Daniel bir an içinden "18 yaşında genç kız mı olur ya? Genç Bayan dese daha uygun olurdu."
diye geçirdi. Yine saçmalamaya başlamıştı. Ama düşünecek başka bir şey kalmamıştı zaten. Çünkü Ronald onları terslememişti ve Ginny yine üzülmemişti.

Danny sessiz bir biçimde Ginny'yi ve abisi Ron'u izlerken Ron, Ginny''nin kulağına eğildi ve bir şeyler söyledi. Ginny'de bunun ardından gülerek ayağa kalktı ve Ronald'a sımsıkı sarılarak

"Sende her zaman benim abimsin. Çok teşekkür ederim abi."

dedi. Daniel da bunun ardından hoşnut bir biçimde gülerken Eva'nın elinde iki tane içecek alarak onlara doğru geldiğini fark etti. Danny gülmesini durdurabildikten sonra biraz toparlandı ve Eva'nın

"Selam."

demesinin ardından o da

"Selam, hoşgeldin Eva. Seni özlemişim."

dedi. Eva elindeki bardaklardan birini Ginny'ye uzattıktan sonra

"Napıyorsunuz bakayım?"

diye sordu. Danny hoşnut bir şekilde gülmeye başladı ve

"Ne yapalım işte, Ginny ile birlikte evlenme kararımızı Ronald'a da açıkladık. Neyse ki Ron, Felix gibi kötü karşılamadı."

dedi. Hemen ardından yerinden sıçrayarak

"Aa Eva toplantıda size haber vermeden gittiğimiz için özür dileriz. Bonnie çağırdı da evde kimse yokken. Biz de bu fırsatı kaçırmayalım dedik. "

dedi ve Ginny'ye dönerek göz kırptı. Sonra ateş viskisinden kendine biraz daha ilave ederek

"Bayanlar içkileriniz bitince söyleyin size de koyayım."

dedi. Hemen ardından Ronald'ın da bardağına ateş viskisi koydu ve kendi viskisinden yudumlamaya başlarken etrafı izlemeye başaldı. Ufak kuzenleri Yancy Benjamin ve Justin, üç kızın da bulunduğu bir masada oturuyorlardı. Yancy kızlarla biraz daha samimiyken Justin her zamanki gibi soğuk duruyordu. Daniel bunun ardından kahkaha atarak gülmeye başladı. Küçük kuzeni Yancy Benjamin ona çekmişti belli ki. Kızlarla arası iyiydi. Ama bir kıza büyülenmişçe bakması Dan'i etkilemişti doğrusu. Belli ki ufak kuzeni aşık olmuştu. Bu da onun yaşına göre garip bir şeydi. Gerçi Danny de Bonny ile çıkmaya başladığında henüz ikinci sınıfa geçmişti. Ama daha okul açılmadan kuzeninin kızlarla arasının bu kadar iyi olması kötüydü. Aklı başka şeylere çalışmayabilirdi. İşte o zaman Daniel ona dersini verirdi.

Danny bir süre kuzenlerini izledikten sonra kafasını başka yöne çevirdi. Kafasını çevirir çevirmez az ilerde çok eski ve tecrübeli olan yandaşlarından birini gördü. O da Dan'i görmüş olmalıydı ki başıyla selam vermişti. Danny'de bu selamı karşılıksız bırakmayarak başıyla selam verdi ve hemen ardından Ginny'ye döndü. Sıkılmıştı ve bir süre Ginny'yi izlemek onun keyfini yerine getirirdi. Yine gülerek Ginny'yi izlemeye başladı. Her dakika geçişinde sanki ona daha da çok bağlanıyordu Dan. Hele de o gülerken kendini çok daha iyi hissediyordu. Zaten onun ağlamasına da dayanamazdı veya mutsuz olmasına. Onu üzen sebebi bulup yok ederdi. Felix hariç, ama Felix de onu daha fazla üzmeye devam ederse Danny, Felix'e de bulaşacaktı. Çünkü Ginny'yi üzen herhangi bir şeyi veya kişiyi rahat bırakmak istemiyordu. Bunun nedeni çok açıktı, Daniel, Ginny'nin tek bir gülümsemesi için yaşıyordu. Zaten Gİnny olamsa yaşayacak sebebi kalmazdı, Brian hariç.
Felix Brian Weasley
Felix Brian Weasley

Erkek
Rp Yaşı : Z.A.Y
Gerçek İsmi : CeSaReT
Ruh Hali : 5) Masa - Sayfa 2 Friendssx91pb8

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptyÇarş. 20 Ağus. 2008, 12:20

Felix Clemence ile beraber Ginny lerin oturduğu masaya dogru yürüdüler.Masadakiler onlara bakarken tedirgin olmuşlardı.Felix gayet sakindi.Clemence de Felix in yüzüne devamlı bakıyordu.Masaya vardıklarında.
-Merhaba arkdaşlar,Ginny ve Daniel sizinle tekrar konuşmak istiyorum.

Dedi.Ve konuşmaya başlamadan önce bir viski aldı.Bardağı tek dikişte bitirdi.Bu konusma zor olacaktı.Ginny acaba ne derdi?Daniel ters bir hareket yaparsa ne yapacaktı?Tüm bunlara rağmen cesaretini topladı.Masadaki herkez meraklı gözlerle bakıyordu.
-Ginny,artık büyüdün,işine karışamam,ama beni de anla o durumda deliye döndüm,hele bir de Daniel in evlenme teklifi,tüm bunların etkisiyle sinrlendim.Biraz düşündüm ki sen benim kardeşimsin ve ne olursa olsun seni bırakmamam gerek.Hmm bu arada bunu da kabul ederseniz sevinirim.
Dedi.Ceketinden çıkardığı parşomeni Ginny e uzattı.Kardeşine sarıldı ve yanağından öptü.Ginny parşomeni açtı;

Sevgili Ginny ve Daniel in tüm düğün giderlerini Felix Brian Weasley üstlenmiştir.Ayrıca isterlerse düğün Felix's Dance Club ta yapılabilir. Felix Brian Weasley

Ginny kağıdı okurken Felix masada muzip bir tavırla gülümsüyordu.Ve ateş viskisini içiyordu.Kardeşinin yanında olmak onu mutlu etmişti.Onlardan bir cevap beklercesine Ginny e bakıyordu.
Clémence Quélin Bell
Clémence Quélin Bell

Kadın
Rp Yaşı : ~~Death Ears~~
Gerçek İsmi : Biraz çılgın olmam:)
Ruh Hali : 5) Masa - Sayfa 2 Friendssx91pb8

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptyÇarş. 20 Ağus. 2008, 13:12

Clem,Felix’in bu kadar çabuk ikna olabileceğini hiç düşünmemişti.Hatta Felix’in zorluk bile çıkarabileceğini düşündü.Ama Felix her zamanki gibi çok anlayışlıydı ve Clem konuşmasını bitirdikten sonra,düşündü ve Ginny’le barışmanın en iyi yol olduğuna o da karar verdi.Demek ki o da kardeşiyle barışmaya can atıyordu.Zaten küs kalmayı kim isterdi ki?Felix’le birlikte Ginny’lerin masasına doğru ilerliyorlardı.Clem,Felix’in Ginny’e neler diyeceğini çok merak ediyordu.Felix,masaya vardıklarında konuya girmek için ‘’Merhaba arkadaşlar,Ginny ve Daniel sizinle tekrar konuşmak istiyorum.’’dedi ve masanın üzerindeki ince ve uzun bardaktaki viskiyi fondipledi.Herkes ona meraklı gözlerle bakıyordu.Acaba ne diyecek diye?Felix çok geçmeden konuya girdi.

‘’Ginny,artık büyüdün,işine karışamam,ama beni de anla o durumda deliye döndüm,hele bir de Daniel in evlenme teklifi,tüm bunların etkisiyle sinrlendim.Biraz düşündüm ki sen benim kardeşimsin ve ne olursa olsun seni bırakmamam gerek.Hmm bu arada bunu da kabul ederseniz sevinirim.’’dedi ve herkesin yüzündeki endişe birden sıcacık bir tebessüme dönüşmüştü.Clem,bunun için çok seviniyordu.Felix’i biraz ateşledi ve anında kardeşi ile barışmak için bir adım attı.Felix,masada otururken yazdığı parşomeni Ginny’e uzattı ve ikisi de birbirine sarılarak,birbirlerini öptüler.Clem,kocaman bir tebessüm etti bunu görünce.Tabii parşomende ne yazdığını da merak ediyordu.Masadaki herkes Ginny’nin okuduğu parşomene kilitlenmişti.Tabii Felix’in de yüzü artık gülüyordu.Eski neşesi yerine gelmişti.Clem bunu başarabildiği için çok mutluydu…
Misafir
Misafir

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptyÇarş. 20 Ağus. 2008, 13:21

Eva'la sohbet ederlerken birden abisinin masaya yaklaştığını gördü Ginny. Hemen dany'nin elinden tuttu çünkü ondan güç alıyordu. Hem abisi gene kötü bir şeyler söylerse Dany'nin sabrı bu sefer cidden taşar diyede endişeliydi. Felix;

‘’Merhaba arkadaşlar,Ginny ve Daniel sizinle tekrar konuşmak istiyorum.’’ dedi. Ginny içinden;

"Gene başlıyoruz. Ah... abi kardeşlikten reddettin ya yetmedi mi?" diye geçirirken Felix konuşmaya başladı;

‘’Ginny,artık büyüdün,işine karışamam,ama beni de anla o durumda deliye döndüm,hele bir de Daniel in evlenme teklifi,tüm bunların etkisiyle sinrlendim.Biraz düşündüm ki sen benim kardeşimsin ve ne olursa olsun seni bırakmamam gerek.Hmm bu arada bunu da kabul ederseniz sevinirim.’’
dedi. Ginny ne olduğunu anlamamıştı. Felix onun eline bir parşömen verdi. Ginny hemen içini açıp okudu;

"Sevgili Ginny ve Daniel in tüm düğün giderlerini Felix Brian Weasley üstlenmiştir.Ayrıca isterlerse düğün Felix's Dance Club ta yapılabilir.

Felix Brian Weasley"

Ginny hayretler içinde abisine bakıyordu. Bir anda bu kadar fikri nasıl değişmişti. Galiba Dany haklıydı daha deminki sözleri sadece sinirden ibaretti. Ginny birden gülümsiyerek abisine sarıldı;

"Buna inanamıyorum abi. Saol! Çok saol! " diyordu. Sonra kendini toparladı. Parşömeni Dany'e uzattırken;

"Bunu Dany'e de sormam lazım bence. " deyip gülümsedi
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptyÇarş. 20 Ağus. 2008, 13:39

Danny mutlu bir şekilde Ginny'yi izlerken bir anda elini Ginny'nin tuttuğunu fark etti. Daha ne olduğunu anlayamamışken birisi

’Merhaba arkadaşlar,Ginny ve Daniel sizinle tekrar konuşmak istiyorum.’’

demişti. Daniel bu sesi tanıyordu, Felix'in sesiydi. Danny içinden

"Aman Tanrım, galiba yeniden başlıyoruz. Ginny'yi daha fazla üzmez umarım."

diye geçirirken Felix konuşmaya başladı:

‘’Ginny,artık büyüdün,işine karışamam,ama beni de anla o durumda deliye döndüm,hele bir de Daniel in evlenme teklifi,tüm bunların etkisiyle sinrlendim.Biraz düşündüm ki sen benim kardeşimsin ve ne olursa olsun seni bırakmamam gerek.Hmm bu arada bunu da kabul ederseniz sevinirim.’’

Danny afallamış bir biçimde Felix'e bakarken Felix Ginny'ye bir parşömen uzattı. Ginny hemen parşömeni açtı ve okudu. Dan bunun ardından Ginny'nin hayretler içinde abisine baktığını gördü. Daniel neler olduğunu anlayamıyordu. Ancak bildiği bir ey vardı ki kesin parşomende yazan Ginny'yi şaşkına çevirebilecek bir şeydi.

Daniel tam Ginny'ye 'Neler oluyor hanımefendi, acaba ben de öğrenebilir miyim?' diye soracakken Ginny abisine sarıldı ve bir anda

"Buna inanamıyorum abi. Saol! Çok saol! "

dedi. Daniel bir şeylerin yolunda gittiğine emindi. Ki tam o sırada Ginny parşömeni Daniel'a uzattı ve

"Bunu Dany'e de sormam lazım bence. "

dedi. Danny parşomeni açıp baktığında yazan şeyin

"Sevgili Ginny ve Daniel in tüm düğün giderlerini Felix Brian Weasley üstlenmiştir.Ayrıca isterlerse düğün Felix's Dance Club ta yapılabilir.

Felix Brian Weasley"

olduğunu fark etti. Bu harika bir şeydi. Danny hoşnut bir biçimde gülümseyerek bir Ginny'ye bir de Felix'e baktı ve

"Bence bir sorun yok ancak biraz gururum incilebilir. Çünkü düğün masraflarımı başkasına karşılatmak biraz her neyse. Bu da abinin bize düğün hediyesi olur Ginny. Şansımı daha fazla zorlamak istemiyorum."

dedi. Hemen ardından parşomeni masaya bırakarak Ginny'ye sarıldı ve kulağına eğilerek

"Biliyorum, şimdi ben sana söylemiştim demenin zamanı değil ama senin de bildiğin gibi ben sana söylemiştim."

diye fısıldadı. Felix'in duymasını istemiyordu çünkü şansını biraz daha zorlarsa kötü şeyler olabilirdi. Danny, Ginny'nin kollarından ayrıldıktan sonra biraz ciddileşerek

"Ee sanırsam barıştık. Umarım bana eskisi kadar kızmıyorsundur Felix."

dedi ve hemen ardından Ronald'a dönerek

"Ee Ron biz şimdi senin kesin onayını alabilir miyiz? Yani evlenmemize razı mısın yoksa biz üzülmeyelim diye mi kabul ediyorsun? Hem Felix'te artık onayladığına göre senin de bir engelin kalmadı."

dedi. Bir yandan da hoşnut bir biçimde gülümsüyordu ve çaktırmadan Ginny'ye bakıyordu. O çok mutlu görünüyordu. Bu yüzden Daniel da mutluydu. Artık üzülmenin anlamı yoktu. Fakat Dan'in istediği bir şey daha vardı, Bonnie'nin de karşısına onu en az eskiden Dan'in sevdiği kadar çok sevebilecek birinin çıkması, hatta daha çok sevebilecek biri. Onu asla yalnız brakmayacak biri. Danny, Bonnie için gerçekten çok üzülüyordu, çünkü onu öylece yüzüstü bırakmak yapabileceği en kötü şeylerden biriydi. Zaten Bonnie'nin sevgisini çoktan kaybetmişti. Onun gibi bir dostun sevgisini yitirmek de ayrıca kötü bir şeydi.
Ronald Weasley
Ronald Weasley

Erkek
Rp Partneri : Eva Hayley Bell
Rp Yaşı : Öy
Gerçek İsmi : Aşık!! :D

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptyÇarş. 20 Ağus. 2008, 13:59

Ronald hem konuşanları dinleyip hemde içinden başka şeyler düşünüyordu.Neler olcağının farkındaydı Felix izin vermese bile Ginny herhalde evlenirdi neler olcağını hiç bilmiyordu.Ve ilerden Felixin buraya doğru yürüdüğünü gördü yanlarında durup.

Merhaba arkadaşlar,Ginny ve Daniel sizinle tekrar konuşmak istiyorum.

diyince Ronald içinden

Aman başlıcak gine

diyip somurtmaya başladı herhalde gine moral bozcak şeler diyebilirdi nolcağını hiç bilmiyordu ama nolursa olsun kardeşini koruyacaktı karşı çıksa bile.Sonra felix gine konuşmaya başladı.

Ginny,artık büyüdün,işine karışamam,ama beni de anla o durumda deliye döndüm,hele bir de Daniel in evlenme teklifi,tüm bunların etkisiyle sinrlendim.Biraz düşündüm ki sen benim kardeşimsin ve ne olursa olsun seni bırakmamam gerek.Hmm bu arada bunu da kabul ederseniz sevinirim.

diyince Ronald içinden

Nası olsa böle olcağını biliyodum hayır dese bile problem olmazdı

diyip etrafına uzun uzun bakmaya başladı sıkıcı olmaya başlamıştı herşey yeniden düzelmişti.Birazda olsa mutlu olmuştu.Ama onun aklında başka şeyler vardı.Napcağını hiçbilmiyordu.Kendisi için herşey kötüye gidiyordu birazda olsa iyi sayılırdı.Bu balo ona birazda olsa iyi gelmişti çünkü çok monotondu hayatı hep aynı şeydi çok sıkıcıydı

Buna inanamıyorum abi. Saol! Çok saol!

diyince Ronald mutlu olmuştu kardeşi için artık herhalde önünde engel olmamıştı herhalde öle düşünüyordu.Danielin ona baktığını görüp yüzüne ona çevirdi ve Daniel

Ee Ron biz şimdi senin kesin onayını alabilir miyiz? Yani evlenmemize razı mısın yoksa biz üzülmeyelim diye mi kabul ediyorsun? Hem Felix'te artık onayladığına göre senin de bir engelin kalmadı.

Aa hala bana soruyon naparsanız yapın ya özgürsünüz evlenin evlenin aslında yaşınız küçük ama neyse

diyip gülmeye başlamıştı saka yapıyordu evlenmelerini istiyordu Ronald
Misafir
Misafir

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptyÇarş. 20 Ağus. 2008, 14:08

Ginny Dany'nin parşömeni okumasını beklerken abisine mutlulukla bakıyordu. Dany parşömeni okumayı bitirdi;

"Bence bir sorun yok ancak biraz gururum incilebilir. Çünkü düğün masraflarımı başkasına karşılatmak biraz her neyse. Bu da abinin bize düğün hediyesi olur Ginny. Şansımı daha fazla zorlamak istemiyorum." Ginny'e sarıldı. Dany ona her sarıldığında Ginny bunun hiç nitmesini istemiyordu. Ne kadar üzgün olursa olsun Dany ona iyi geliyordu. Bir anda bütün her şeyi unutup için mutlulukla doluyordu. Dany kulağına;

"Biliyorum, şimdi ben sana söylemiştim demenin zamanı değil ama senin de bildiğin gibi ben sana söylemiştim." Diyerek güldü. Ginny'de gülerek ayrıldılar. Dany biraz ciddileşti;

"Ee sanırsam barıştık. Umarım bana eskisi kadar kızmıyorsundur Felix." Sonra Ron'a döndü;

"Ee Ron biz şimdi senin kesin onayını alabilir miyiz? Yani evlenmemize razı mısın yoksa biz üzülmeyelim diye mi kabul ediyorsun? Hem Felix'te artık onayladığına göre senin de bir engelin kalmadı." Ron hemen gülmeye başladı. Cevap olarakda;

"Aa hala bana soruyon naparsanız yapın ya özgürsünüz evlenin evlenin aslında yaşınız küçük ama neyse" dedi. Ginny artık çok mutluydu. Ama Bonny'nin de gönlünü almak istiyordu. Bunun için etrafda Bonny'i aradı. Oralarda yoktu ama Ginny'nin aklına Göl Kıyısı geldi. Bonny küçükkende mutsuz olduğunda oraya kaçardı. Gene öyle yapmıştır kesin diye düşündü;

"Şey... ikinizinde onayını aldığıma çok sevindim. Ama galiba kalbini kazanmamız gereken biri daha var. Yani Bonny'ninde benim o mutlu günümde yanımda olup gülümsemesini istiyorum. Çünkü o benim her şeyim. Şimdi izin verirseniz onunla konuşmam gerek. Dany sende gelir misin?" diye merakla Dany'e baktı.
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

5) Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 5) Masa   5) Masa - Sayfa 2 EmptyÇarş. 20 Ağus. 2008, 14:17

Daniel, Ronald'ın

"Aa hala bana soruyon naparsanız yapın ya özgürsünüz evlenin evlenin aslında yaşınız küçük ama neyse"

demesinin ardından güldü ve

"Aman boşver, aşkın yaşı olmaz."

dedi ve Ginny'ye göz kırptı. Hemen ardından Ginny etrafına bakındı ve sonra

"Şey... ikinizinde onayını aldığıma çok sevindim. Ama galiba kalbini kazanmamız gereken biri daha var. Yani Bonny'ninde benim o mutlu günümde yanımda olup gülümsemesini istiyorum. Çünkü o benim her şeyim. Şimdi izin verirseniz onunla konuşmam gerek. Dany sende gelir misin?"

dedi. Daniel hemen Ginny'ye dönerek

"Vay canına, kalp kalbe karşı gerçekten. Ben de tam sana bunu söyleyecektim. Çünkü Bonnie'yi öyle görmeye dayanamıyorum. Neyse, izninizle biz Bonnie'nin yanına gidelim."

dedi ve Ginny ile el ele tutuşup Göle doğru yürümeye başladılar. Dan bir ara

"Vay canına, evleneceğiz Ginny. Biraz ilginç değil mi?"

dedi. Ama bir yandan da güldüğü için hiçbir şey anlaşılmamıştı dediğinden. Ginny anlamadığını belirten bir tavırla ona bakınca Daniel'da

"Aman boşver önemli bir şey değil. Hadi şimdi gidip diğer küçük hanımı bulalım ve gönlünü alalım."

dedi. Sonra ikisi birlikte adımlarını hızlandırarak Göl kıyısına geldiler. Bonnie'yi bulmak zor olmamıştı. Çünkü Danny'nin ve Ginny'nin az ilersinde oturuyordu. Dan ile Ginny hemen onun yanına gittiler. Daniel söyleyeceği şeyleri aklında toparlamaya başlamıştı bile.

5) Masa
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» 3) Masa
» 4) Masa
» 6) Masa
» 7.Masa
» 8) Masa